29-03-11

Over rubberen laarsjes en vintage-schoenen!

De grootste mode-hype in NY waren ongetwijfeld de rubberen laarzen, ( de cahatchou-botjes, zoals ik dat zeg)! Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijn eigen een beetje gek vond, toen ik me in Belgie altijd aangetrokken voel tot van die leuke laarsjes met motieven, maar t gedacht dat ik te zot was voor los te lopen weerhield me om er te kopen!

rubberen laarsjes,schoenen

rubberen laarsjes,schoenen

Maar groot was mijn verwondering , dat de eerste twee dagen NY, met lichte sneeuwval, tot hagelbuien, een vijfde van de vrouwen met van die laarsjes liep! Ik kon er maar niet genoeg van krijgen om ze aan te gapen, maar foto's neem je daar uiteraard niet van! Dan maar foto's in de schoenwinkel genomen, overal moest mijn arme stakker foto's nemen van rubberen laarsjes! DSCN6770.JPGMaar ik bespaar je de tientallen foto's, enfin, om eerlijk te zijn, ik vind ze niet direct terug, die pictogrammen zijn zo klein om op te kijken. IK heb in alle schoenwinkel de mooiste botjes uitgezocht en toch niet gekocht, dju toch! Om de eenvoudige reden dat ik niet meer ga werken, ook al niet in de tuin kan werken en me hier midden t stad niet belachelijk wil maken omdat niemand weet dat dit ongelooflijk "tof is", angst dat ik als de wilde boeredochter zou aangekeken worden zeker!

Leuk waren ook de vele vintage-winkeltjes in Greenwichvillage, waar ze hippe schoenen hadden die ik uiteraard ook al nie zou dragen!De fotos zijn onscherp omdat ze aan een etalage genomen zijn, maar ik hoop dat je er toch een idee van hebt!

DSCN6814.JPGDeze hier hadden mijn absolute voorkeur, in de hakken zaten namelijk twee rode visjes, gelukkig geen echte, want ik zou geen enkel beestje dit willen aandoen, al was het nog een onnozele regenworm. Bovendien zou een regenworm in een schoen maar een vieze bedoening zijn en die knalrode visjes waren echt wel eye-catchers! verder nog schoenen met immense metalen stilettohakken, in allerlei vormen, mja in Ny kan alles , zelfs rondlopen in Fibromindy-pakje zou nauwelijks zijn opgevallen!

DSCN6808.JPG

DSCN6807.JPG

En neen, k heb me tot geen enkel van die schoeisels laten verleiden.

Commentaren

Catchou botten, als schoeisel zo gewoon overdag ... toch vreemd volk zenne ;-)
Enfin, 't zijn allemaal vreemde schoenen ook, we zouden hier nogal opvallen met zo'n vissen in onze hakken !

Dikke knuffel xXx

Gepost door: Mamapippa | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

Ja t liep ,de eerste twee dagen vol met dames met catchou botten, maar t sneeuwde dan ook lichtjes, ik vond het wel leuk, omdat het eigenlijk heel praktisch is, je lederen mooie schoenen blijven gespaard van slijtage bij zo'n guur weertje.
liefs
Christa

Gepost door: christa | 30-03-11

Die schoenen vind ik minder, iets TE. Maar die catchoubotten...hooo dat zie ik ook graag, hoe meer kleur hoe liever ik ze zie. 'k Heb er hier al dikwijls staan naar kijken, botten met aardbeien-, klaver-, zonnebloemenprint...ik smelt maar ben te gierig om ze te kopen omdat mijn lelijke groene catchoubotten maar niet willen verslijten en dus blijf ik die aandoen om in de tuin te werken of om de oprit af te spuiten. MAAAAARRRR als ik eens serieus het zot in mijne kop krijg, koop ik er toch.

Gepost door: bea | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

Ja die schoenen, k heb ook de extreemste genomen om foto's te nemen, er waren ook wel miljoenen normale schoenen hoor in de winkels!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 30-03-11

Heb alles bijgelezen :-)

Indrukwekkend! Je moet je ogen wel de kost geven als je in NY bent, maar ik vind het TE! Die schoenen! Nooit vanzeleven doe ik zoiets aan m'n voeten...zelfs niet als ik weer een tiener of twintiger kon zijn en van die catchoubotten krijg ik zweetvoeten lol, dus die draag ik ook niet, ook niet om een beetje te tuinieren, daar heb ik clogs voor :-)

groetjes
Ps: Ben blij dat het je meegevallen is!

Gepost door: maike | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

woeha, mijn dochter zal daar wat doen!!!!

Gepost door: joten | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike,
Ik vond die schoenen ook overdreven hoor, vandaar dat ik er een foto van nam. Wees gerust k zou ze ook nooit dragen, maar k vond ze wel een foto waard!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

hoe is het met je nu? al een beetje bijgekomen van de reis? niet te veel weerbots, of pijn?
hopelijk niet,
groetjes
joten

Gepost door: joten | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

Vandaag beetje klopke maar k wist da he, heel de namiddag geslapen, en raar maar waar, heel veel gewandeld, daarvoor benen gebruikt en nu meer zeer aan mijn armen dan aan mijn benen!
Btw , de redens die je dochter heeft om naar NY te gaan, gaat ze zeeeeeker aan haar trekken komen! Maar het eten en de drank is heel duur daar, je krijgt wel overal gratis water, op restaurant, raar he!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 30-03-11

misschien moet je hier nu ook een beetje meer wandelen? of wat meer doseren tussen armen en benen?

ja, 15jaar geleden of zo zijn mijn madam en ik eens naar los angeles geweest, dat was daar ook zo: water gratis, of zelfs ice-tea(suikerwater)maar het allerduurste was daar om te parkeren, gewoon niet te doen!

Gepost door: joten | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

Whoehahahaaaaaa, die laarsjes zijn tè gek! En ik zou er zeker gekocht hebben! ;-)
LIefs,

Gepost door: Bientje | 30-03-11

Reageren op dit commentaar

ik denk dat ik mij zou hebben laten gaan aan die cathou botten, voor als het hier sneeuwt
die schoenen met die goudvishakken zeggen me dan totaal niks

Gepost door: fotorantje | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.