01-04-11

Fibro in de Usa

DSCN6633.JPG

Fibromindy en Fibromork, zijn we geen leuk stel??? Hihi

 

Bon, alle gekheid op een stokje. In de Usa draaien ze op tv nog meer commercials op tv dan hier al het geval is. Mijn mannetje maakte me attent op een commercial over een medicament tegen fibro! Wij beiden dachten dat we het ei van Colombus hadden ontdekt, schreven vlug de naam op een papiertje en besloten het na te vragen in een apotheek.

DSCN6823.JPG

Wij dus naar deze apotheek waar hippe wandelstokken in alle kleurtjes gingen. Ware het niet dat ze niet verstelbaar zijn of k had er een roze of een rode gekocht. Ik dacht dat de kleuren stonden voor een bepaalde ziekte of zo, maar het bleek alleen maar om een modegrilletje te gaan.

Maar we gingen het over dat "wondermedicament" hebben. Wij dus binnen bij mister Bigelow en gevraagd naar dat medicament, maar het bleek alleen op voorschrift te krijgen. Ik vroeg of hij geen bijsluiter of een papier met uitleg. En ik kreeg twee netjes uitgeprinte papieren van de vriendelijke amerikaantjes.

Toen ik thuis kwam met "mijn ei van Colombus" snel gegoogeld, bleek dat dit medicament al jaren geleden voorgeschreven werd door oa dokter Lambrechts. Ik vond veel negatieve reacties op het fibromyalgieforum, over nevenwerkingen en zo, oeps, en nu dacht ik met een primeurtje aangekomen te zijn in Belgie. In elk geval , ik ga het niet bestellen of laten voorschrijven!

Hoe het nu met Mister F is ? K heb beloofd om na de reis niet te klagen, dus ik zeg gewoon zonder klagen , met een smile on my face Tong uitsteken dat ik mijn klopke heb, al bijna heel de week elke namiddag geslapen, kuisen, al verdeel ik dat werk over heel de dag zal er morgen vast niet inzitten. Mijn rechterschouder doet heel moeilijk, mijn benen vallen nog mee, maar soit, keep on smiling, nietwaar!

07:38 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (8) | Tags: fibro, lyrica, usa, wandelstok |  Facebook

Commentaren

Ook Ollie is blij je te leren kennen. OOk naar Big Apple geweest ? Mijn vrouw TV in Ollie's blog is daar begin maart geweest . Wat ze raar vonden was dat het liberty beeld klein was. En de gekleurde laarsjes had ze de mond van vol !

Ollies blog is bedoeld om de lezers even in het rommelige leven van Ollie te kijken.
Ollie is de ondeugende derde persoon in het lichaam van een bezig man , die via "Ollie" eens uitb de harde stramien van het leven vlucht in zijn eigen wereldje, waar alles al blunderend verloopt met een snufje muziek uit zijn puberjaren. Vele lezers vluchten mee met Ollie.
de naam is gekozen naar mijn grote evenbeeld nl. Oliver Hardy.

Gepost door: ollie | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

Yup ook naar de big apple geweest! Vond het zeer de moeite! Ik ben een doodnormale madam, enfin alles is te zien hoe je het bekijkt hé! K ben wel graag af en toe es prettig gestoord, en ik probeer het beste te maken van wat het leven nog te bieden heeft, nu mijn hele leven kraakt en spokt. Ik vertik het om een ouwe zaag te worden en constant te zitten klagen hoe erg het allemaal is. Dus probeer ik het leven van de luchtige kant te zien! Mijn blog is een bont allegaartje van fibro-verhalen, vertellingetjes uit mijn jeugd, zomaar wat zwans, af en toe een vloek als het me allemaal te veel wordt, maar k vind bloggen leuk, voila.
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Christa!!

Jij dacht het ei gevonden te hebben!!
Pfff Voor ons bestaat er geen Ei van Collombus!!
Ik heb mijn strijd opgegeven en neem alleen nog pijnstillers en dat is het enige dat helpt op het ogenblik!
Maar ik weet het een mens krijgt een sprongetje in zijn hart en buik en denkt dat ge eureka HET gevonden hebt!!!!!

Wens je een hele fijne dag toe
liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

Jammer he van dat mislukt ei, ach ja, de rest van de reis was super, en nu ben ik al heel de week aan het rusten! Gelukkig moet ik niet gaan werken, want dat zou nie gaan zenne, maar da weten we al lang hé!
Prettig weekend Annemarieke.
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 01-04-11

k zie toch liever jouw snoet hoor Chrissebie
verdorie, ik dacht nu komt ze met iets af die ons leven zal veranderen, maar t was hier dus al gekend
die Amerikanen zijn dus nog niet wijzer wat dat betreft

Gepost door: fotorantje | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

Grappige foto :-)
Spijtig dat je ontdekking niet het wondermiddel was. Dat je een weerbots zou krijgen was te voorzien, rust maar zoveel je kan dat mag nu wel na zo een vermoeiende reis.

Gepost door: bea | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

Ja Bea, dat was te voorzien, ik heb al heel de namiddag geslapen gelijk nen baby!
Groetjes en prettig weekend
Christa

Gepost door: christa | 01-04-11

Spijtig dat het ei van Colombus al een beetje over datum was ...
Die terugslag, ja, bekijk het van de positieve kant (maar ik weet dat je dat al doet), dit reisje nemen ze je nooit meer af !
En de rust heb je nu verdiend hè, de poets loopt niet weg !

Fijn weekend !

Gepost door: Mamapippa | 01-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.