04-04-11

Niet veel nieuws onder de zon!

Veel meer dan aan het ziekbed zitten van miin vader heb ik sinds gisteren niet gedaan. Hij is wel wat beter, maar gisteren had ik familie beloofd om er ook te zijn omdat ze graag wilden dat wij er ook zouden zijn. Vandaag had ik beloofd om nog eens te gaan papa-sitten zodat mijn ma nog wat dringende boodschappen kon doen. En ik heb terug samen met mijn papa een middagtukje gedaan. Thuis gekomen en terug moe, mja dat Amerikaanse bloed zit nog in mijn lijf zeker, enfin, is niet belangrijk. Omdat ik niet veel te vertellen heb, zal ik jullie es tracteren op een paar skylinefotos van Ny.DSCN6689.JPG

DSCN6757.JPGDe bovenste foto is genomen van de top van rockefeller center op 70 verdiepen.

De tweede foto vanuit de boot toen we naar liberty island vaarden. Daar waar die kraan op het dak staat is het nieuwe gebouw dat ze aan het bouwen zijn , na de aanslag op de twintowers. De toren zal nog hoger worden dan de vorige . Voor de rest is er op ground zero niet veel te zien. Het is één groot bouwwerf die afgesloten is voor het publiek. Alleen een muur met een herinneringspaneel , een grote foto-affiche met alle omgekomen brandweermannen. HIer en daar wat bloemen en brandende kaarsen, maar voor de rest is het er niet aan te zien dat hier de grootste aanslag aller tijden plaatsvond.

DSCN6706.JPG

En hier si, Fibromindy met haar steun en toeverlaat recht tov het empire state building die momenteel het hoogste gebouw is van Ny na het sneuvelen van de twin towers. Wij staan op de 70 ste verdieping, empire heeft ergens rond de 90 verdiepingen.

 

DSCN6692.JPG

De groene vlakte die je tussen de gebouwen ziet is het central park.

Morgen zal ik het eens hebben over de vervoermiddelen van de NYPD, de New Yorkse politie en hun vehikelen waarmee ze door de stad rijden.

 

Commentaren

Dag Christa!

Doe het maar rustig aan en dat is zeer lief dat jij je mama gaat helpen om op je papa te letten! Het is weer een emotionele drukte bij he!
Zorg maar goed voor je eigen hoor! En veel sterkte met je papa!
Groots is het in New York he amaai!

liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 05-04-11

Reageren op dit commentaar

Hey Annemarieke,
O momenteel gaat het echt niet goed zenne met mij, k heb er nog een serieus valling opzitten, mijn rechterschouders hangt als een manke vleugel naar beneden en k heb een ferme hoest ook nog, griep is in the air denk ik! Maar ik slaap wel lang s morgens en elke namiddag. Ik blijf nu voor de rest van de week thuis hoor, proberen mijn verk een beetje te doen.
groetjes

Gepost door: christa | 05-04-11

wow, magnifieke foto's!! ik dacht daarnet dat ik king kong zag op the empire state building, zal inbeelding geweest zijn zeker?
btw, doe je een beetje op het gemak, en zorg je ook wat voor jezelf?

Gepost door: joten | 05-04-11

Reageren op dit commentaar

a maar da was ik dat je zag met mijn bruine vestje aan! Superbeweeglijk als ik ben is het voor mij een fluitje van een cent om dat empireke te gaan beklimmen!! Voor de moment voel ik me eigenlijk maar belabberd, griep is precies in the air denk ik, k zit met een ongelooflijke hoest en overal zeer, maar dat had ik al, alleen is het nog een beetje erger! Maar de rest van de week blijf ik thuis nu om te rusten!
doei!

Gepost door: christa | 05-04-11

Ik geloof dat iedereen naar New York gaat deze tijd ! Ook met conne'xtions ?

Gepost door: ollie | 05-04-11

Reageren op dit commentaar

oe da je t weet Ollie!
idd met connections,
maar t was een groepsreis
met de spoorwegen en mijn ventje werkt bij de spoorwegen.
groetjes

Gepost door: christa | 05-04-11

Keischoon maar O zo hoog! En dan die van Brussel en Antwerpen maar denken dat hun stad DE stad is, lol :D
Je moeder zal content zijn dat je wat bijspringt want ook voor haar is het -denk ik- emotioneel zwaar. Dat je veel bij je vader bent is een mooi gebaar Christa en later ga je er dan ook geen schuldgevoel aan overhouden.

groetjes

Gepost door: maike | 05-04-11

Reageren op dit commentaar

Goed voor je ma dat jij het soms van haar overneemt zelfs al voel je uzelf niet 100%. Denk ook maar wat aan jezelf en rust zoveel mogelijk, al is dat makkelijk gezegd. Fijn te lezen dat het wat beter gaat met je pa.
Wat een uitzicht! 70 hoog....pfff...dat is de moeite maar voor wat je vandaar te zien krijgt, prachtig.

Gepost door: bea | 05-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.