13-04-11

Ontsteking van de slijmbeurs

Allee, na een halve voormiddag doorbrengen in het ziekenhuis waarvan ik de helft in het wachthokje zat met zo'n fantastisch schortje aan te wachten op foto's en echo's weet ik wat er mankeert! K heb een ontsteking van de slijmbeurs in mijn schouder, olé olé, slijmbeurs, dat klinkt maar vies hé en k ben niet eens een slijmbal. Te behandelen met ontstekingsremmers kan niet vanwege mijn maag, dus nog meer rusten, "nog", ik lijk al bijna op een baby met al die tukjes die ik doe na de minste inspanning die ik gedaan heb! Alleen heb ik net de omvang van een baby.

Arm laten rusten, niet op die arm slapen en arm niet laten hangen! K heb me dus een verband gefoefeld van een tafelnapje, dat ik dan eens aan kan doen om rond te lopen thuis, maar wedden dat daar dan nekproblemen van voortkomen , dus ben ik daar ook voorzichtig mee.

Kine hebben ze ook voorgesteld, maar k stel me daar vragen bij of kine bij een ontsteking wel aangewezen is, k ga daar nog eens ernstig over nadenken vooraleer ik een afspraak maak! En als niets helpt heeft ze me een inspuiting beloofd, brrr, en k sta daar eerlijk gezegd niet voor te springen! K ben nogal kleinzerig op dat gebied! Een prik in mijn achterste dat kan me zoveel niet schelen maar in mijn schouder lijkt het me heel pijnlijk! Enfin, nog niet aan denken!

Gisteren naar een dvdke gekeken van ons huwelijk, ik had het ooit vlak na ons huwelijk één keer gezien en gisteren gaf mijn dochter het mij mee! Amai, k was er helemaal kapot van, k was dan nog springlevend, en slank! Mja k heb meer dan één traantje weggepinkt, t was niet makkelijk om daar zo met mijn neus opgeduwd te zijn! Maar k ben op dieet nu hé, hopelijk helpt het, ik neem het in elk geval heel ernstig, voor hoelang , dat weet ik niet . Vanmiddag paprikasoep gegeten dan een flinke namiddagtuk gedaan en net een kwartier voor mannetje thuis kwam begonnen aan het avondeten, gelukkig waren de aardappeltjes gekookt en moest ik ze maar de pan in kletsen om te bakken, een ajuintje stoven voor de boontjes en een cotelet in de pan zwieren. Voor mezelf gewoon gewokte groenten en neen t heeft me eerlijk gezegd niet gesmaakt, maar bon, t is voor het goede doel, k wil echt wel wat kilo's kwijtraken, k voel me heel slecht in mijn vel! Maar nu heb ik net mijn kleerkast uitgekuist en alles wat te klein is eruit gekieperd, ach ja, k ga wel zien, t zal wel geen zo'n vaart lopen zeker, k zal niet smelten als sneeuw voor de zon, haha ging dat maar allemaal zo snel!

 

18:14 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook

Commentaren

Je weet nu wat er mis is maar het is spijtig dat je er geen medicatie kan voor nemen. Dat is zo met medicijnen, het ene wordt er beter van maar je krijgt last met wat anders, een vicieuze cirkel. Hopelijk betert het met rusten al zal het wat langer duren eer het genezen is. Sterkte!
Over het vorige postje: stelen is het laagste wat er is. Erg dat ze met hun pollen niet kunnen afblijven van wat hen niet toebehoort.

Gepost door: bea | 13-04-11

Reageren op dit commentaar

ja, Bea, k ben nog altijd razend als ik er aan denk , aan die gestolen gps, brrr, ik ben daar ook zo allergisch aan! Als ik iets niet kan kopen, kijk ik er niet naar , ik leg me daar bij neer dat niet alles voor mij bestemd is!
Mja , k vrees ook dat mijn schouder niet snel zal genezen op die manier, enfin, nog meer rusten, haha, en ik rust al zo veel!
Bedankt voor je steun en medeleven! Niet alleen vandaag maar elke keer dat je reageert vind ikhet wel fijn!
Groetjes
Christa

Gepost door: christa | 13-04-11

Reageren op dit commentaar

bij de kiné kunnen ze kortegolven opzetten en dat is ook ontstekingsremmend, heb ik nog gehad
hangt er natuurlijk vanaf of je kiné zo'n toestel heeft hé

weet je wat ook helpt om af te vallen (zelf kan ik het niet meer toepassen wegens te zuur voor m'n gevoelige slokdarm), een fles water aanvullen met vers geperst pompelmoessap, en die natuurlijk uitdrinken op één dag. Heel lang geleden deed ik dat eens en dat helpte toen wel

succes!!

Gepost door: fotorantje | 13-04-11

Reageren op dit commentaar

Met zuur moet ik ook oppassen voor mijn maag, vandaar ook geen ontstekingsremmmers. K ga het nu eens met herbalife proberen, en s avonds dan een gewone maaltijd, ach we zien wel hé!
Dikke merci hé! Wat zou k zonder jullie doen hé!
Christa

Gepost door: christa | 13-04-11

Heb je niet teveel geschilderd Christa, want dat werkt ook overbelasting in de hand euh schouder hè...had het daarstraks opgezocht, vandaar m'n vraag.

Van dieeten ken ik weinig, maar ik denk (ik denk dus) als je alles in mindere porties eet, je ook afvalt...is het niet? Zo heb je toch in ieder geval van alles wat en is de goesting misschien wat minder...mens toch, ken er dus niks van hè.

Soms denk ik dat je het kunt vergelijken met roken?!

groetjes

Gepost door: maike | 13-04-11

Reageren op dit commentaar

IK ben linkshandig, en t is mijn rechterschouder, maar het schilderen ligt nu toch stil hoor! HOe goed ik ook doseer t is blijkbaar niet genoeg!
groetjes en thanks
Christa

Gepost door: christa | 13-04-11

je weet nu wat er scheelt hé Christa, 2 jaar geleden had ik dat ook en heb toen een spuit in mijn schouder gekregen wat wel heeft geholpen. NU heb ik artrose in mijn schouder en het kleine schoudergewrichtje is helemaal kapot, ook nu heb ik al spuiten gekregen met cortisone recht in het gewricht nogal diep, het doet een beetje pijn maar het is dragelijk en ik mag mijn arm niet omhoog steken maar de pijn is zo goed als weg.Gelukkig want ook ik wist niet hoe ik mijn arm moest leggen in bed. Lieve groetjes en veel beterschap

Gepost door: paulientje | 14-04-11

Reageren op dit commentaar

T is iets te zeggen hé Paulientje, als ik arm laat rusten doet het idd geen pijn, t is vooral zoals je zegt, arm de lucht in steken zijwaarts uitsteken en naar achteren om bh toe te doen en zo, dat is nog het pijnlijkste van allemaal.
Bedankt voor de geruststelling
liefs
Christa

Gepost door: christa | 14-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.