01-05-11

Mijn herbalifebenen.

Sinds enkele weken gaat het wonderwel veel beter met mijn beentjes! En ik ben aan het grasduinen geweest naar het hoe en waarom het nu ineens beter gaat! En ik geef het niet graag toe , want ik heb zware discussies aangegaan met de herbalifeverkopen die beweerde dat het ook heel goed was voor fibromyalgiepatienten! Ik heb hier nooit geen geloof aan gehecht, maar wist wel dat je er effectief van afvalt! Ik heb vroeger meerdere mensen zien afslanken met herbalife en ik weet dat het werkt, daar heb ik nooit aan getwijfeld en daar doe ik het ook voor. Zelf ben ik al een kilo 7 of 8 kwijt vermoed ik , maar k heb geen vaste weegschaal waar ik me op weeg. Donderdag moet ik terug naar de kabouterdokter en pas dan kan ik vergelijken, want het laatst in oktober woog ik daar nog 95 kg , was daar helemaal niet fier op, maar soit.

En als je je een beetje aan de herbaliferegels houdt, twee maaltijden vervangen en één gewone maaltijd nemen, val je er effectief mee af. Voor mijn gewone maaltijd eet ik ook soms frietjes en kaascroquetten, maar evengoed een slaatje, hangt ervan af , situatie, plaats of aanbod.

Maar die verkoper moet niet afkomen dat het fibro geneest of dat je er beter van wordt. Maar aheum, ik kan eigenlijk geen enkele reden bedenken hoe het komt dat ik ineens geen stok meer nodig heb en terug aan een redelijk snel tempo kan wandelen, wat me uiteraard heel blij stemt! In wonderbaarlijke genezingen geloof ik niet, dus moet "iets " me geholpen hebben.

Straks moet ik nog toegeven aan die verkoper, met beschaamde kaken dat zijn stomme shakes die niet eens lekker smaken idd helpen tegen de fibroklachten.

 Anderzijdzs is het slechter gesteld met mijn armen. Ik heb in ijltempo nog langs de dokter geweest voor de begrafenis gisteren. Ze heeft me een band gegeven zodat mijn arm kan rusten. Zo bleef ik gespaard van het handjeschud. De mensen namen automatisch mijn linkerhand en zo is het vandaag ook al iets beter. Maar ik heb nog altijd de drang en de zin om die armen s avonds gewoon af te vijzen en naast mijn bed te leggen om eens goed te slapen, want ik weet niet hoe ik me moet draaien of keren om goed te liggen, mijn slaapkwaliteit is dus heel slecht, plus neem daar nog mijn denkradertjes die s avonds niet stilvallen. Gisteren heb ik wel tien keer heel het scenario van de begrafenis gezien. Ik kreeg de liedjes niet uit mijn kop.

Maar vandaag was het schitterend weer, mijn mannetje moest gaan scheidsrechteren en ik ben gaan wandelen met mijn moeder en samen hebben we een terrasje gedaan, het deed mij goed, maar het deed vooral haar goed en dat maakte me een beetje blij.

21:01 Gepost door fibromindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) | Tags: herbalife, benen, terrasje |  Facebook

Commentaren

Mss helpt dat herbalifespul zoals die verkoper zei maar het zal eerder toeval zijn zeker, anders had je dat al lang van andere fibropatienten gehoord. Maar wonderen zijn de wereld niet uit, de toekomst zal het uitwijzen en ondertussen kan jij er maar wel bij varen dat uw benen beter meewillen. Die denkraddertjes hé, het is normaal dat de begrafenis in je hoofd bleef spoken. Dat heeft tijd nodig, je kan dit niet zomaar van je afzetten, maar stilaan zal het beteren.

Gepost door: bea | 02-05-11

Reageren op dit commentaar

Ach, misschien kruipt dat fibromonster gewoon wat rond in mijn lijf en zit nu in mijn schouder en mijn nek moeilijk te doen! Elke plek moet er aan geloven. Vandaag ben ik heel moe, mijn klopke denk ik , van alle emoties.
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 03-05-11

Ik volg je blog al een hele tijd, zat nu een beetje achter vandaar dat ik te laat ben maar ik wil je alsnog mijn innige deelneming doen toekomen voor je vader... Veel sterkte, ook voor je familie.

Gepost door: LJ | 03-05-11

Reageren op dit commentaar

Bedankt LJ, da's lief van je!

Gepost door: christa | 03-05-11

Blij dag ge beter te been bent , maar wens je nog veel sterkte in de na dagen van de begrafenis !

Gepost door: ollie | 03-05-11

Reageren op dit commentaar

Christa, ik ben ervan overtuigd dat jullie vader een mooie begrafenis heeft gekregen, ik ben de tekst gaan lezen die je hebt voorgelezen, mooi.
Het was een goed idee om je mama mee te nemen op een zonnige wandelingetje zondag, ze zal er deugd aan gehad hebben.
Misschien heeft die herbalife man wel gelijk, maar het kan ook dat het gewichtsverlies gunstig werkt op je benen, maar in ieder geval wat ook de oorzaak ervan is, het is positief nieuws. Lieve groetjes van mij

Gepost door: paulientje | 03-05-11

Reageren op dit commentaar

ik denk dat die begrafenis nog wel een tijdje bij je zal blijven, maar misschien is dat niet zo erg? misschien kan je kijken of je het ergens een plaatsje kan geven?
veel sterkte!

Gepost door: joten | 03-05-11

Reageren op dit commentaar

Rouwen kan heel lang duren en eer het een plaatsje heeft gevonden, nog langer...bij mij toch :s
Het siert je dat je nu dicht bij je moeder blijft, Christa.

groetjes

Gepost door: maike | 03-05-11

Reageren op dit commentaar

blij dat je benen zoveel beter zijn
misschien helpt die herbalife dan toch
die armen ja, die wil ik ook zo omruilen

Gepost door: fotorantje | 04-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.