11-05-11

Het laatste avondmaal!

Neen, neen , ik ben niet van plan om dood te gaan hoor! Maar morgenochtend vertrekt mijn zoon terug naar Canada en zowel mijn dochter en mijn zoon komen hier morgenavond eten en slapen. Dan gaan we samen van uit Tielt naar Zaventem om hem uit te zwaaien.

Ik zou hem graag allerhande lekkers meegeven, dingen die in het verre Canada niet hebben, maar alles weegt zo zwaar! En hij is beperkt in bagage, dus wordt het vooral wegen die valiezen voor hij ze laat inchecken.

Ik ben een beetje triest maar ook heel blij tegelijk , omdat hij zijn Shannon zo mist en zijn hondjes. Hij heeft het nooit over terug gaan naar Canada, maar over "naar huis" gaan en dat zegt al heel veel ! Neen hij is zeker niet van plan om terug te komen, hij vindt de lange winters daar heerlijk. Het is nooit geen zonneklopper geweest, hij verbrandt alleen maar ferm met zijn sproetenvel. Shannon vindt die "freckles " schattig en het heeft inderdaad iets jongensachtig.

IK heb de tafel buiten opgedekt. Deze namiddag heb ik daar geen tijd voor, dan ga ik mee met STeven naar Roeselare , waar hij wat gaat trainen met mijn wagen , want hij heeft volgende week rij-examen. En sinds hij de eerste keer gebuist is bekijkt hij het nu wat ernstiger en let hij meer op de verkeersborden . Enfin, het komt nog goed uit, ik moet in Roeselare zijn en rijden is voor mezelf zelf moeilijk, dus maken we van de nood een deugd!

Al misschien nog een flesje cava en zoete wijn gaan kopen, zodat we vanavond nog eens kunnen klinken met elkaar! Dan moet ik hem weer voor lange tijd missen! Ach ja, op een dag vliegen ze de deur uit, hij is wel heel erg ver gevlogen!

11:49 Gepost door fibromindy in Algemeen, gekke kronkels, Liefde | Permalink | Commentaren (4) | Tags: canada, avondmaal |  Facebook

Commentaren

ja dat zal wel zwaar zijn als ze het moedernest definitief verlaten
en dan nog zo ver
maar we leven in de moderne tijd en er zijn zoveel mogelijkheden om contact te houden
knuffel hem nog maar eens goed plat

Gepost door: fotorantje | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Moet niet plezant zijn te weten dat je zoon terug naar zijn liefje vliegt.
De liefde is soms sterker dan het nest thuis! Raar he?
Geniet maar me volle teugen van de laatste uren!!
Veel sterkte want het afscheid zal weer zwaar zijn.
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

Geniet maar met volle teugen van de tijd dat je uw zoon nog bij je hebt. Als ze uitvliegen is het wennen maar de uwen vliegt letterlijk ver. Zolang hij gelukkig is, dat is het belangrijkste hé. Een grote troost voor uw moederhart.

Gepost door: bea | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

het moet een dubbel gevoel zijn : het weten dat je zoon daar gelukkig is maar ook het voelen hoe zeer je hem weer gaat missen .

Moeilijk lijkt me dat , daarom wat sterkte daar aan de luchthaven voor jou, voor iedereen

Gepost door: merel | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.