17-05-11

Frozen shoulder

De kogel is door de kerk , of beter gezegd door de schouder! Want ik weet eindelijk wat er aan de hand is! Juist, een frozen shoulder, t geen wat ik dacht wat het was!

Blij dat ik deze morgen al zo vroeg mocht gaan, en geen halve dag in de kliniek van her naar der werd rondgestuurd om foto's scans en allerhande te nemen.

De dokter stelde de diagnose gewoon op basis van de resultaten van de vooronderzoeken en het door zichzelf uitgevoerde onderzoek .

Hij heeft me uitgelegd wat hij de beste oplossing vindt en dat is een manipulatie van de schouder onder volledige narcose! O wat zal ik blij zijn dat ik daar niet moet op toezien en al het gekraak en gespok niet zal horen!

Ik ben alleen maar bang dat ik opnieuw zal hallicuneren van de verdoving!Eén keer heb ik dat meegemaakt bij een curretage na een miskraam! Vreselijk was dat!Ik zag de dokters in ratten veranderen, met grote poken in hun handen en de verpleegsters kregen slagtanden! Ik wist tot die keer niet dat hallicuneren zo erg was! Ik zou me dan ook nooit aan drugs of zo wagen, en zal geen pado's gaan stoven om me een beetje stoned te voelen! K heb door die verdoving zo'n slechte ervaring opgelopen. Maar misschien zijn die middelen al veel geëvolueerd en hebben ze niet zo'n neveneffecten. Maar ik moet nog op vooronderzoek bij de huisdokter en ga dit zeker melden , zodat ze dat in mijn boekje kunnen schrijven dat ik van de dokter heb meegekregen!

K ben al blij dat hij niet direct opteert voor een kijkoperatie, dat houdt hij achter de hand voor t geval dat die manipulatie niet veel uitgehaald heeft.

Ze gaan er meteen ook nog een infiltratie aan cortisone inspuiten! Olé, daar gaan mijn kilo's weer de hoogte van ingaan, terwijl ik dat al die moeite doe om wat af te vallen! Maar het is nodig dat er hulp komt, en ik vrees dat ik niet veel keuze heb. Volgens die knappe jonge dokter, zou het met kine veel te lang duren eer ze een beetje resultaat boeken en het zou ook veel te pijnlijk zijn.

Bon, dit gezegd zijnde weet ik waar ik aan toe ben! En nu ga ik heel misschien toch eens een beetje proberen te werken met mijn ene arm, want gisteren was ik zo doodop van gewoon naar de adviseur te gaan dat ik heb liggen slapen van 3 uur tot mijne schat van zijn werk thuis was. Ik had niet eens de poort horen opengaan , noch het oprijden van zijn wagen gehoord. Ik werd wakker gekust zoals doornroosje, maar t betrof hier wel degelijk "fibromindy en haar droomprins", maar doornroosje of Fibromindy, t is in elk geval zalig ontwaken met een zachte kus van je geliefde!

Commentaren

'k Ben al blij dat ze het gevonden hebben en ja cortisone ... Maar alla meiske misschien beter een paar kilokes bijkomen en daarmee verholpen kunnen zijn ! sterkte !

Gepost door: ollie | 17-05-11

Reageren op dit commentaar

ja t zag er naar uit hé
dus door manipulatie gaan ze die schouder een keer goed soepel maken
k hoop dat het helpt zonder operatie
laat maar eens weten wanneer het zover is, dan duimen we à volonté

ik ben twee keer volledig verdoofd geweest en heb nooit beter geslapen dan toen, wou niet wakker worden :-)
maar toen begon het, overgeven
dat zeg je best voor de verdoving of je gevoelig bent aan overgeven, dan geven ze daar iets voor zodat dat niet gebeurd

allé goeie moed!

Gepost door: fotorantje | 17-05-11

Reageren op dit commentaar

De anesthesieprodukten zijn de laatste jaren ongelofelijk geëvolueerd, daar hoef je echt geen schrik voor te hebben.

Gepost door: Geert | 17-05-11

Reageren op dit commentaar

Je weet nu zeker wat het is, amaai. Ewel, het is te hopen dat die manipulatie de oplossing is zodat je eindelijk van die pijn af bent. Gelukkig doen ze dat onder verdoving, om van het zeer nog maar te zwijgen maar ik zou ook flauwvallen als ik het gekraak en gespok zou horen :-)

Gepost door: bea | 17-05-11

Reageren op dit commentaar

Een meevaller dus, en narcose is lang niet meer hetzelfde als 'vroeger' hoor, maar als ik u was zou ik toch zeggen wat je toedertijd ervaren hebt bij het wakker worden. Probeer vanaf nu een beetje minder stress te kweken hè Christa en je af te vragen of het dit allemaal wel waard is!

groetjes :-)

Gepost door: maike | 17-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.