22-05-11

De apocalyps

Allé, vandaag zou dus de wereld vergaan??? K vraag me af of al die dat geloven, nu met knikkende knieën in hun schuilkelder zitten of met zijn allen in de kerk zitten te bibberen van angst. Misschien zijn die al ongoocheld dat ze nog steeds niet in de hemel zitten hoewel het hen beloofd was!

 Mja, eens nieuwsgierig of ze een schadeclaim zullen indien aan degene die beweerde , dat als ze maar gelovig genoeg waren, al snel naar het beloofde land zouden mogen!

Eisen ze hun geld terug voor de door die één of andere kwibus mooie reis!

Enfin, t zal me worst wezen, ik voel momenteel eerder de apocalyps in mijn lijf! Het lijkt of mijn twee armen er stante pede kunnen afvallen! Niet alleen mijn schouder waarvoor ik vrijdag op de pijnbank moet, maar ook mijn linkerarm, allee mijn goeie arm die ook niet goed meer is! Daarstraks drie flessen cola uitgeschonken bij mijn moeder , om met een cronometer te zien hoelang ik daarover deed, voor één of andere wedstrijd, waar ze hoopt op een aantal bongobonnen, en nog t een en t ander. Mja mijn ma is een crack op dat gebied, ze wint soms de meest onnozele prullaria, maar de kick van het winnen is groter dan het plezier ze aan die prullaria heeft.

Soit, ik was bezig over mijn linkerarm! Gisteren te voet geweest, naar het dorpswinkeltje op een paar honderd meter hier vandaan. K heb er een potje préparé gekocht van 250 gram en een potteke gehakt ook van 250 gram. Als je die moeilijke som gaat maken, kom je idd aan 500 gram. Het zakje met die zware boodschappen droeg ik aan mijn goeie arm. Tegen dat ik thuis kwam kon ik dit zware lood al bijna niet meer dragen, had ik mijn zware zakje al af en toe met mijn slechte arm gedragen! Dan stel ik me de vraag of mijn beide armen niet de titel van "slechte arm verdienen"

Knap lastig hoor, ik kan niets meer doen zonder dat het pijn doet! Typen is al een hele geseling! Met mijn kwieke beentjes wou ik gisteren persé dat wandelingetje doen, en je zou denken, wie heeft nu zijn armen nodig om te wandelen?? Maar owee ja je armen zwieren weg en weer , en zelf dat is pijnlijk, dan maar armen wat op mijn buik houden, wat lijkt alsof ik met heel felle buikkrampen zit en mijn buik moet tegenhouden. Ik denk dat ik met die goeie arm toch ook eens dringend naar de dokter moet!

 

 

Commentaren

Dag Christa, het is toch merkwaardig he', als de benen het een beetje goed doen zeggen die arme foert'' en zijn die armen beter (en dat zal wel komen zeker weten) dan zijn het terug je benen of misschien je rug. 'k heb het al dikwijls mogen meemaken. En het stomste is dat je die fibro niet kunt kommanderen waar hij nu eens moet gaan zitten. ......
... En dat zotteke met zijn voorspelling ,heeft het al de 2de keer mis. In I994 ook al.De wereld vergaat niet maar het vaste land brokkelt stilletjes aan af. Dat doet het al miljoene jaren.... dat zie je toch aan de grillige vormen van de landen. Dus 't zal nog heeeeeel lang duren oor wij aan de beurt zijn. Ik heb alvast mijn valies terug uitgepakt....Weet jij wat ze in de hemel dragen?????
Dag Christa , laat die arme armpjes maar rusten ......jutta

Gepost door: jutta | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

Ach het was vandaag...ik dacht dat ze het vergaan van de wereld voor gisteren beloofd hadden. Heb ik gisteren voor niets gans de dag in de kelder gezeten :-( Maar blijkbaar was het vandaag ook niet, alhoewel, de dag is nog niet ten einde.
Er komt precies geen einde aan uw lijdensweg laat staan verbetering. Niet te lang wachten om voor uw andere arm naar de dokter te gaan. Mss is die gewoon overbelast doordat je uw (hele) slechte ontzie. Hou de moed erin Christa, sterkte!!

Gepost door: bea | 22-05-11

Reageren op dit commentaar

Verschrikkelijk gevoel een halve kilo niet meer kunnen dragen !Sterkte zeg ! Christa , ik heb u bij mijn favorieten geplaats , dan verlies ik je niet te snel uit het oog !

Gepost door: ollie | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

pff, dat blijft blijkbaar ook nogal duren? weten ze nu nog altijd niet hoe of wat te doen?
veel sterkte hé

Gepost door: joten | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.