23-05-11

Bloggen

Vandaag wil het eens hebben over "wat bloggen met mij doet"! T eerste dat bij mij op komt is heel veel, hoe moet ik dat uit de doeken doen, da's een ander paar mouwen!

Wanneer het begonnen is, daar moet mijn hersje niet zo heel erg over nadenken, het is eigenlijk begonnen toen ik in het ziekenhuis lag met die slechte heup en een dokter me erop had attent gemaakt, dat het door mijn fibromyalgie kwam dat die pijn zo lang aansleepte en dat ook de opkomende pijn in mijn daaraan te wijten was!

Ik dacht dat ik het in Keulen hoorde donderen en als ik het hoor donderen wordt ik zenuwachtig en onrustig en dan wil ik gewoon iets ondernemen!

Gelukkig had ik mijn beste maatje mee, mijn laptop, ( mijn mannetje niet meegerekend uiteraard) en zo ging ik als een bezetenehet moeilijke woordje fibromyalgie  googelen . Ik kwam uit op informatieve site, sites met moeilijke woorden die mijn hersje te boven gingen. Maar ik kwam op een site terecht van een fibrootje en ik vond dat veel interressanter omdat ik rechtstreeks vragen kon stellen aan mensen met hezelfde probleem! Bovendien had ik zoiets van "eureka" dat wil ik ook wel doen! Ik liet me even van de wijs brengen door de technische kantjes van het opstarten van een blog, en k geeft het grif toe, maar soit het is me gelukt, al sta ik met een belachelijk klein bannerke, maar de layout vind ik eigenlijk bijzaak, tenzij voor iemand die een fotoblog heeft .

Ondertussen zijn we een jaar verder, ik blog me een ongeluk , ben niet meer in staat om te gaan werken, en het bloggen tilt me hier elke dag even van mijn eiland!

Ik heb enorm veel mensen leren kennen, gewoon, virtueel en irl. Het kort de lange dagen in waar ik alleen de dag doormoet. Maar denk nu niet dat ik een eenzame zielepoot ben!

Ik amuseer me ook te pletter bij het lezen van andermans blog waar ik meestal een berichtje achterlaat!

Ik raak er mijn ei kwijt, en af en toe kan dat verdorie eens deugd doen!Al zit ik soms met hardere eieren, maar niet in cyberland!Maar het is niet aan de orde om dat hier zomaar ten toon ten spreiden, bovendien heeft niemand interresse in die harde eieren, die verdorie toch voor heel erg veel hinder kunnen zorgen.

Mja, k pleit schuldig, ik ben behoor wel degelijk tot de blogverslaafden! Maar t is een heerlijke verslaving, en ik ben niet van plan het vlug op te geven! Er zijn weinig dagen dat ik geen inspiratie heb, al heb ik het gevoel dat ik vandaag weinigs interrants heb verteld, maar ik kan toch ook niet altijd van die zere poten en armen schrijven.   T mag ook al eens complete hyperkinetische prietpraat zijn, morgen beter zeker!

Mijn tv mogen ze afpakken, mijn laptop zou ik met hand en tand vertedigen, t zou met listen moeten zijn, want met mijn triestig gestelde armkes zou ik mijn tegenstanden niet met een shop kunnen slaan, maar ik kan nog altijd iemand teckelen.Ach neen, zo moordlustig zit ik totaal niet elkaar, neem dan maar toch de listen!

18:52 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: over bloggen, schrijven, internet |  Facebook

Commentaren

Volledig met je eens Christa , Ollie zonder bloggers ...

Gepost door: ollie | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

Dat heeft je nu ook nog een mooi postje bezorgd.
Buiten het bloggen vergat je nog te vertellen dat je meteen ook op de Blije Bloggers Bijeenkomst was in Wachtebeke en ik je daar mocht ontmoeten.
Het is waar dat het bloggen een goede uitlaat, een therapie zelfs, is. Je bent niet de enige die er mee begon om zijn ei kwijt te geraken.
Doe maar gewoon voorts Chrissebie! Groetjes.

Gepost door: Emmy | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik moet ook geen TV hebben! Zonder computer zou ik me slecht voelen.

Gepost door: Afa | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

ooh wat zouden we zonder computer nog zijn hé
nee dan ook liever geen tv meer als ik zou moeten kiezen
ik zou de bloggers en de forumlotgenootjes te veel missen, en al zeker op de dagen dat je niet op stap kan, dan zitten de vriendinnekes/vrienden in de pc hé

Gepost door: fotorantje | 23-05-11

Reageren op dit commentaar

ja ik kan ook zonder tv maar niet zonder laptop. Al post ik niet iedere dag omdat ik geen inspiratie heb en niet altijd over hetzelfde wil zagen.
Naar de Blije Bloggers Bijeenkomst zou ik ook wel eens willen maar Wachtebeke is voor mij iets te ver, zover durf ik niet alleen met de auto, misschien als het ooit eens dichter bij is dan kan ook ik iedereen ontmoeten. Lieve groetjes van mij

Gepost door: paulientje | 24-05-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ja een vent die drinkt maakt alles stuk!
Een verslaving die zware gevolgen met zich mee brengt!
Al een geluk dat het nu heel anders is voor jullie!!!! fijn zo!

Wens je nog een fijne en zonnige dag toe!

liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 24-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik zou ook niet meer zonder bloggen kunnen! Die tv die kan me gestolen worden! Blogjes lezen en blogjes voltypen, ik ben verslaafd, ik beken!

Gepost door: LJ | 25-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.