28-05-11

miljaar!

Duizend keer heb ik gevloek vannacht! K 'heb geweend als een kind,erger nog k'heb liggen janken als een ineengeschopte hond! Nog nooit in mijn leven zoveel pijn gehad in mijn leven. Toen ik het ziekenhuis verliet ging alles nog betrekkellijk goed! Ik was blij dat ik er van af was, had een paar leuke anekdtoes om over te bloggen. Maar de pijn heeft alles weggetimmerd misschien komt het later nog eens terug en ik ben totaal niet in de mood om hier met mijn éne vingertje vrolijke dingen uit dat toetsenbord te toveren!

Om 21 u heeft mijn mannetje de huisdokter gebeld en twintig minuten later kwam hij met een verlossende spuit! Voor mijn part mocht hij er meteen drie geven, zodat ik van die vlammende messen in heel mijn arm verlost was. Ik kon me geen houding vinden in bed, tot mijn mannetje op het idee kwam om de tuinzetel te halen waar ik comfortabel achterover kon liggen, en gelijk had hij ! IK ben er toch in geslaagd een paar uur te slapen, weliswaar in stukjes en beetjes en ik kon ook niet alleen uit die zetel om te gaan plassen. Arm venteke van mij, hoe vaak heb ik hem uit zijn slaap gehaald!

En nu mag hij me helpen bij het wassen en aankleden, want ook dat kan ik niet, k zou zo graag een paar dagen winterslaap houden en dan pijnvrij wakker worden, heeft er iemand zo'n hol thuis,,,

 

Commentaren

Ik denk dat we je uit je holletje zouden mogen komen sleuren na een hele winter in de koude grond... Je zou het niet overleven, zou helemaal stram en stijf zijn en in de eerste uren zelfs niet meer kunnen lopen... laat staan je armen opheffen of je nek draaien. Geen goed idee dus! ;-)
Nee serieus, ik heb met je te doen hoor Christa! Dit is écht een pure marteling! Maar ik hoop dat het helpt, écht waar!
Dikke maar voorzichtige knuffel!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

Hey Bientje
Vandaag anno zondag, mag ik zeggen dat het eindelijk beter met mij gaat!
Uiteraard heb ik nu nog pijn, maar laat ons zeggen dat die pijn nu draaglijk is en met pijnstillers onder controle te houden.
Bedankt voor uw zusterlijke bezorgdheid!
Christa

Gepost door: christa | 29-05-11

ppppffff, vreselijk Christa, k voel je pijn tot hier
ik hoop als het ergste geleden is dat je toch tevreden bent dat je die marteling doorstaan hebt
deze keer een heel zachte knuffel meisje

Gepost door: fotorantje | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

Hey Rantje
K heb vannacht heel goed geslapen! Zo'n genezende slaap! Vanochtend voelde ik me eindelijk terug mens! En nu weet ik dat de kine morgen zal lukken, goed dat ik het voor zaterdagmorgen afgezegd heb!
knuffel ( met één arm terug)
liefs
Christa

Gepost door: christa | 29-05-11

Ik hoop dat je je ondertussen beter voelt en nu geniet van een verkwikkende slaap!!! Mag ik je een aangename zondag wensen?

Gepost door: Tal | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

Hey Tal,
t gaat idd al een beetje beter! K heb een verkwikkende slaap achter de rug en de grote scherpe pijn ben ik ergens onderweg gelukkig kwijtgeraakt. Nu doet het gewoon nog veel pijn, maar t is te bestrijden met stilzitten en een pijnstillerke, dus van nu af kan het maar beteren.
Bedankt voor uw bemoedigend klopke!
groetjes

Gepost door: christa | 29-05-11

ja goewere, gelukkig is die dag toch al voorbij!

Gepost door: joten | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.