30-05-11

De nacht was lang, olé olé olé, de nacht was lang!

Nee, dit is geen schlagerliedje, hoewel er wel ergens een schlager met ongeveer die titel bestaat.

Wat wel waar,is, dat het idd een lange nacht was! Van 1h deze morgen tot 4h30 in de ochtend haast niet geslapen, en om eerlijk te zijn, ik ben een angsthaas in het holst van de nacht. Mja da's allemaal een nasleep van vroeger, van griezelfilms, die ik persé wou bekijken van zombies, gewoon om stoer te doen. Maar ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat die gedrochten s nachts in mijn gedachten ontwaken en ik mijn bed dus haast niet uitdurf om te gaan plassen. Het vraagt al moeite om mijn bed uit te raken en dan haast ik me naar beneden en snel terug zonder omkijken, want hoewel ik rationeel wel zeker weet dat er geen zombies of zo bestaan, eens mijn fantasie op hol slaat ben ik verloren in de nacht.

Ik besloot dan maar te liggen wachten op het ontwaken van de natuur, en toen ik de eerste vogeltjes hoorde ben ik opgestaan, bij het krieken van de dag.

En ik lag nog te denken deze morgen waar die uitdrukking vandaan komt, "het krieken van de dag"

Ondertussen is de dag behoorlijk "gekriekt", heb ik toch nog in één ruk geslapen van 5h30 tot lang na het kriekmoment en toen ik om negen uur opstond was het buiten al heerlijk zomer, misscien moet ik maar eens gaan wandelen vandaag, want veel kan ik niet doen, zelfs typen is behoorlijk intensief en ik moet er even tot aan mijn pijngrens voor gaan. Maar t zijn lange dagen en ik woon op de boerenbuiten en misschien wil ik wel eens gragen in t stad gaan wandelen, ach k zie wel, maar met de wagen rijden , daar vrees ik voor, k denk niet dat dit me zal lukken! En zelfs als het me zou lukken voor een korte rit, weet ik niet of het verantwoord is, maar k heb geen verbod gekregen van de dokter, k denk dat het gewoon zichzelf zal uitwijzen.

Vanavond voor het eerst naar de kiné! K ga vragen voor een zachte aanpak, want k wil begot nooit meer meemaken wat ik vrijdagavond heb meegemaakt!

Gelukkig zijn we al drie nachtjes verder en kan het maar beter worden denk ik zo!

 

 

Commentaren

Ollie heeft drie korte nachten gehad en begrijpt heel goed hoe je je voelt !

Gepost door: ollie | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa,

Zo heb ik van donderdag op vrijdag geen oog dicht gedaan en van heel de dag ook niet en tegen middernacht de volgende dag pas gaan slapen en nog was het moeilijk om in slaap te raken en ik wilde er echt niks voor nemen he, we nemen zo al medicatie genoeg!
Griezelfilms nooit naar gekeken ik had daar echt schrik van.
Je ziet nu wel he wat ge er van over houd, ocharme jij!

Wens je een uitrust dagje voor vandaag:
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

Dan duren de uren nog langer dan normaal, 'k weet het :-)

groetjes

Gepost door: maike | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

Griezelfilms, ik zag dat vroeger ook zo graag maar de helft van de film zat ik met mijn hoofd weggedraaid. Nu kijk ik daar niet meer naar, het is te onnozel om maar naar de helft van zo'n film te durven kijken en bovendien durf ik dan niet meer in het donker naar boven. We hebben iets gemeen zeker :-)? En??? Was het de zachte aanpak bij de kiné? Te hopen dat je vannacht eens rustig kan doorslapen, dat zou deugd doen.

Gepost door: bea | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

goh, k zie Chrissebie al door haar huis zoeven uit schrik voor de zombies hihi
ik hoop dat het wat gelukt is bij de kiné
alle dagen een beetje beter,en zo ga je vooruit hé

Gepost door: fotorantje | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

dag christa!
allez, iedere dag een beetje beter, en een beetje minder pijn,
babysteps, zachtjes aan, dan breekt het lijntje niet!
tja, en slapeloze nachten, probeer je er niet in op te jagen hé, en zombies, het zou moeten wel lukken zeker, je hebt ook nog vampiers en weerwolven en van die dingen, het moeten niet altijd zombies zijn hé
hopelijk slaap je nu al, en een hele lange goeie nacht!
en morgen niet veel pijn bij de kiné
groetjes

Gepost door: joten | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.