04-06-11

Zon

De zon lijkt mijn ene hersje wel verschrompeld te hebben! De inspiratie moet ik bij mijze van spreken, eruit persen als de laatste druppel citroen uit een geplette schil. Maar ik geloof dat de mensen vooral een beetje "buiten leven" momenteel en er weinig behoefte is aan nieuw leesvoer op bloggersgebied!

Mijn schouder wordt stilletjesaan beter, maar ik begin beseffen samen met de kinesiste dat de oorzaak van de frozen shoulder eigenlijk bij een spier in mijn arm ligt, want laat ons zeggen dat die spier voort moeilijk doet, alsof ze een puberende opstandige jonge meid is, die gewoon voort haar ding wil doen!

Ik vrees een beetje dat ondanks de beterende schouder ik niet af zal raken van het paar vermoeide loodzware armen waarmee ik gezegend ben, ach wat, we zien wel, wat het wordt!

Straks gaan we ons gezellig samenzetten op het terras, k heb een paar lekkere biertjes te koelen gelegd, en fruit gesneden voor sangria, er zal dus voor elk wat wils zijn! Ik heb ook voor een paar frituurhapjes gezorgd, het kan niet altijd even gezond-voer zijn nietwaar! Af en toe een klein beetje vet is goed voor de pret! Allee flauwe spreuk, maar t is te warm om mijn denkertje aan het werk te zetten!

19:28 Gepost door fibromindy in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: zon, wamte, sangria, koel bier, hapjes |  Facebook

Commentaren

Waarom mag een ietsje vettig niet ? Gewoon genieten van alles moet je doen !Prettige avond aan jullie , zus !

Gepost door: ollie | 04-06-11

Reageren op dit commentaar

Hoe vettiger, hoe prettiger :-) Maar nu frituurhapjes maken...daar is het voor mij te warm voor. Geniet er van Christa, een gezellige avond nog!!

Gepost door: bea | 04-06-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ach, we zijn gedoemd om pijn te hebben heel onze verdere leven!
Leren mee leven zeggen ze dan en pijnstillers nemen!
De zon is hier ook weer van de partij en het ziet er niet naar uit dat het gaat veranderen ook al heeft de weervrouw Gill gezegd dat het zou onweren en regenen! Hier is niks gevallen allez, toch niet dat ik weet!
Verzorg je maar goed, doe ik ook en ammuzeer je maar deze namiddag, hier komt één van ons jongens met zijn vriendin deze middag een broodje mee eten! Een mondje meer of minder, hier is altijd eten genoeg voor nog een mndje meer! hihiiiii
Daaag en nog een prettige zondag! annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 05-06-11

Reageren op dit commentaar

ha, moet lukken, gisteren avond hier ook de frituurketel bovengehaald en al van die vettige dinges er in gedaan....en idd, hoe vettiger, hoe prettiger!

Gepost door: joten | 06-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.