28-06-11

Onweer!

Daar zijn ze al met de donder, olé, en straks gaat het gieten en dan kan de aarde en de atmosfeer een beetje afkoelen! Ik klaag niet, maar straks komen ze met ons splinternieuwe bed! En ik kan alleen maar hopen dat het mooi ingepakt is. Want ik zit hier als een kind te verlangen naar de komst van ons aller bekende Sinterklaas. Alleen jammer dat we het zelf moeten betalen, maar soit! T is de bedoeling dat "dit" bed, het bed is waar we stilletjes oud zullen worden, beetje per beetje, jaartje per jaar een beetje grijzer en gerimpelder zullen worden! Ik hoop dat het idd zo goed zal zijn als dat het veelbelovend is!

Ik moet er wel de diploma-uitreiking door missen, wat ik jammer vindt. T is mijn zoon niet, maar het neemt niet weg dat ik hem niet wil feliciteren, erbj wil zijn in die belangrijke mijlpaal in zijn leven.

Ik ben nog steeds niet bekomen, fysiek dan van de rommelmarkt van zondag! Mijn lijf gedraagt zich terug als het lichaam van een 90 -jarige en ik besef, dat ik die werkplannen mooi terug in de kast mag zetten! Ik trap telkens in de valkuil, ach ik leer het ooit nog wel!

Deze voormiddag met een mandje rondgezeuld in een grote winkel, met welgeteld 2.5 kg papegaaienvoer en ik kon het gewoon niet houden, ik moest constant van arm veranderen, een helse opdracht! Maar k vond het zo belachelijk om met zo'n grote winkelkar rond te rijden door die grote zaak, met 1 zakje papegaaienknabbels en 1 papegaaienspeelgoedje. Ja dat beestje heeft ook het recht op een speelgoedje . Ik ben er eigenlijk een beetje tegen dat dit dier in een kooi moet zitten, maar bon, het was een aankoop buiten mijn weten van mijn ex, en de ex is er niet meer, maar de papegaai wel en ik probeer het zo comfortabel mogelijk voor dat dier te maken. In de natuur zou hij toch niet meer kunnen overleven!

Ik had daar trouwens een "date"! Jaja mannekes, fibromindy had een date! En neen niet met een man, maar met een blogmaatje. En het was best gezellig en het uur dat ze vrij had ging eigenlijk veel te vlug, we konden best nog een paar uur verder kletsen.

K ben een beetje knockout nu,maar ach, dat went ook wel zenne!

Commentaren

Dag Chrita!

Oeioeioei, het onweer is hier nu ook feller als daarstraks!
Ik heb er in ieder geval gene schrik van maar mijn hondje wel
ze weet niet waar ze moet kruipen! ocharme...

NIETS DENKEN, gewoon doen wat voor jouw het gemakkelijkste is en dat is met onze ziekte een karretje nemen ook al is het maar voor één ding of twee, je weet dat we spierkrampen krijgen als we teveel opnemen dus de volgende keer aan je eigen IK denken en niet WAT GAAN DE MENSEN DENKEN...

Nog een fijne avond en een goeie nachtrust voor straks.

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 28-06-11

Reageren op dit commentaar

oeie, mijn commentaar staat er niet. Mss komt het nog...en als het niet zo is, ik zei (zo ongeveer) dat uwe papegaai geluk had dat hij bij u kon blijven, veel geluk met uw bed en...ah ja, dat het hier maar een petieterig onweerke was.

Gepost door: bea | 29-06-11

Reageren op dit commentaar

Hier was het maar een mini-mini-onweertje, niets bijzonders. Gelukkig maar want als ik hoor hoe het er elders aan toegegaan is, verre van amusant. Dieren worden soms zonder nadenken gekocht maar gelukkig is uwe papegaai bij u goed af. Goed geslapen in het nieuwe bed? Ik wens jullie er in ieder geval veel succes mee, dat je er veel zalige nachten mag in beleven (en ik bedoel daarmee een goede nachtrust, de rest moet ik niet weten :-))

Gepost door: bea | 29-06-11

Reageren op dit commentaar

al bij al viel het nogal mee wat het onweer betreft, het was niet echt boven ons, wel even heel hevige rukwinden.

En hoe zit het met je bed, al uitgeprobeerd ?

Gepost door: merel | 29-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.