01-07-11

kledij

Waow, ik heb een kleedje aan van verleden jaar! Ik wou eigenlijk een broek aandoen, maar de enige twee broeken die ik nog in mijn kast hangen heb , is een broek waar de knop kortelings is afgesprongen en een broek die te wijd is. De rest is verdwenen in de zakken van één of andere organisatie die de kleding gebruikt voor een goed doel, waarover ik mijn bedenkingen heb, maar nu heb ik tenminste niet meer een overvolle kast met spullen waar ik toch niet meer in raak!

Maar ik ben toch al enkele kilootjes kwijt en nu begint het zichtbaar te worden, maar veel beter nog, "voelbaar". Ik zal deze winter dan flink wat voorraad moeten opslaan wil ik niet met blote billen de kerstmarkten gaan afdweilen!

Natuurlijk zie je mijn vetrolletjes nog, maar ik zie me nu ook niet direct een costuumke aantrekken zoals ik deze week op tv gezien heb, maar de naam van dat wonderding is me onstprongen. Het verstopte alle vetrolletjes, het stak de borsten naar boven, en met mijn volume denk ik dat dit er moet uitzien als een zwakke lolo ferrari.

Maar vanavond heb ik me te goed gedaan aan twee boterhammekes met mijn lievelingskaas en een boterhammetje met speculoospasta! deze avond dus niet geshaked, dat is voor morgenochtend! Want ik geef belange nog op zenne, maar af en toe eet ik bewust eens iets wat ik heel graag lust . En het is niet dat ik me op zo'n momenten ga volproppen ook niet, enfin, k moet er geen tekeningske bij maken hé!

Zo, er is braderij in tielt, er zijn Europafeesten, we zullen ons eens tussen het volk gaan bewegen , hopelijks is het niet al te druk, zodat geen duwen en trekken wordt, want daar heb ik dan wel een hekel aan! Zo, we zijn er mee weg! Prettig weekend iedereen!

Commentaren

Het is een leuk gevoel als je er begint uit te zien zoals je zelf wilt. De één wil het dun en een ander dan weer iets dikker.
Ik ben nu ook juist hoe het moet. Natuurlijk geen modepop met hoge borsten dat komt nooit meer goed, hahaha.
Geen regime alleen de inspanning over de opvang van mijn kleinzoon.
Prettig weekend en nog succes met het lijnen.

Gepost door: Emmy | 01-07-11

Reageren op dit commentaar

Hey Emmy, ik koester geen illussies dat ik ooit nog maatje 40 zal hebben, maar 48 was er me toch een beetje te veel aan! Ik heb niet echt de aanleg om dik te worden, bij sommige mensen staat dat nog . Maar bij mij ging het papvet rond mijn gezicht, k had wel drie kinnen , haaha! Hopelijks hou ik het nog een tijdje vol en kan ik dan op mijn gewicht blijven!
liefs

Gepost door: christa | 02-07-11

Een paar kilo's kwijt geraken doet deugd zeker als je in een maatje minder kunt (heb het van horen zeggen). Ik denk zelfs dat je geen herbelife nodig hebt om af te vallen (mijn dochter heeft het ook ooit gebruikt en het resultaat was nihil, ze is toen naar de weight-watchers gegaan en de kilo's vlogen eraf zonder honger te lijden en met genoeg vitamines), maar als jij je er goed bij voelt moet je verder doen :-)

groetjes

Gepost door: maike | 01-07-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike,
het voordeel van Herbalife is dat ik maar één keer hoef te koken op een dag en zo energie bespaar. S morgens een shakeske en s middags en s avonds mee-eten met de bende. Ik hoef er niet vanalles in huis voor te halen en ik heb geen honger. Maar ik heb ook nog gedieet op laag calorieverbruik en dat werkte ook heel erg consequent hoor, daar ben ik ook twaalf kilo door verloren! He wonderbaarlijke is dat mijn lijf het sinds die herba veel beter doet en daarvoor alleen al ga ik er mee door!
liefs

Gepost door: christa | 02-07-11

Wat goed dat uw inspanningen beloond worden, het heeft op hé als je werkelijk ziet en voelt dat er wat kilootjes af zijn. Volhouden zou ik zeggen en ene keer afwijken van uw dieet kan geen kwaad.

Gepost door: bea | 02-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.