03-07-11

Fibromindy's wijze besluit!

De titel is vrij duidelijk, ik heb dus een wijs besluit genomen vandaag! Enfin, gisteren eigenlijk al! En neen het heeft niets te maken met mijn schrijfseltje van gisteren.

Ik heb de laptop terug in het bureau gezet! Voila, niet meer en niet minder maar het feit heeft een grote inpakt op mijn doen en laten!

Ten eerste ben ik er altijd tegen geweest als de zetels vol kabels liggen, en er zijn twee laptops in huis, dus als de ene mag , mag de andere ook.

Maar voor mij was op een stoel zitten tot voort kort moeilijk, met die 90-jarige ouwe-wijvebenen. Dus gaf ik mezelf de toelating om te computeren in de zetel.

Maar nu mijn beentjes terug beter zijn, heb ik geen enkel excuus om nog in die zetel te hangen met mijn lapding.

Ik heb mijn eigen zelve voorgenomen om elke dag een beetje meer actief te zijn! Het is veel te aantrekkellijk om me in de zetel te dumpen in mijn verdommenishoekje, en het is tijd dat ik daar uit klimmen!

O, ik weet best dat het me niet elke dag zal lukken om een ganse dag op de been te zijn. Maar als ik te moe ben, geef ik daar aan toe, luister naar mijn michelinmannetjes-achtige lijf en kruip gewoon in mijn zalige bedje zonder enige vorm van schuldgevoel. Ook het donsdeken heb ik opgeruimd uit de zetel, maar deze voormiddag was ik heel erg missellijk en had het toch nodig om even te gaan liggen.

Tweede reden dat ik terug hier in het bureau gesetteld ben is, dat ik heel de dag alleen thuis ben en als mijn handige harry s avonds van het werk komt, eten we samen, en dan houdt hij zich ook graag nog wat bezig op de computer en dan vind ik het niet fijn om terug alleen te zitten! Nu kunnen we op zijn minst wat converseren terwijl hij op gekleurde bollen zit te schieten of wat rond zit te snuffelen op tweedehandssites.

Enfin, op hoop van zegen ! En ik heb niet het idee dat mijn computertje er triest uit ziet!

18:44 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook

Commentaren

Veel benul komt er vandaag bij mij niet uit, dus je zult het moeten doen met een groetje.

Gepost door: maike | 03-07-11

Reageren op dit commentaar

volgens mij ook niet (dat pc-tje) , het zal je computertje deugd doen en jou ook.
En schuldgevoelens moet je zeker niet hebben als het je even niet

Gepost door: merel | 03-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik ken dat twee laptops. Maar bij ons gaan ze gewoon mee waar wij gaan. Meestal naast elkaar computeren in de zetel. (Tv kijken we amper.) Dus het is of lezen of op de pc wat aanmodderen. En vaak gaat een van hen ook mee naar bed. Niks zaliger dan samen onder het dekentje naar een film of naar een reeks kijken.

Gepost door: Alice | 04-07-11

Reageren op dit commentaar

ha, kan wel eens goed doen, zo verhuizen!
prettige avond nog!

Gepost door: joten | 04-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.