10-07-11

Fibromindy "the day after"

The day after what??? After the party !

Jaja , gisteren er eens stevig ingevlogen! Een beetje te stevig als je t mij vraagt! We hadden een familiefeestje in een soort schuur die dienst doet als jachthuis! Helemaal te lande , waar niemand zich kon storen aan muziek , gezang en geleuter!

En mijn glas was nooit leeg , al weet ik begot niet hoe dat kwam! Mijn neef was blijkbaar de geniepige barman en zo raakte ik stilletjes aan ferm boven mijn theewater!

Ik was ook uitermate vrolijk en niet door de drank , maar gewoon omdat ik me zo goed voelde dat ik me opeens niet meer gehandicapt voelde en ik met alles kon meedoen! Zelf gedanst en gepolonaist en neen, ik ben van nature geen danser!

Ik was zo uitgelaten , ik voelde me even fibrovrij en dat was zo'n immens gelukzalig moment! Maar daarmee keur ik het van mezelf niet goed dat ik iets te veel ricardjes gedronken heb en iets te veel rode wijn! Iets te veel is misschien nog zacht uitgedrukt, want ik heb blijkbaar tussen de mais gelegen, met een nonnenkapje rondgelopen, waarvan ik totaal geen weet meer heb! Ik weet ook totaal niet meer of ik afscheid genomen heb van iedereen en dat baart me zorgen!

Ik had jandorie een black out! En dat valt niet goed te praten! Er zijn vast hilarische dingen gebeurt, hoorde ik vandaag althans! Ik ben de mais ,ingedoken, ben gaan plassen in het stekedonker, waarbij mijn mannetje me begeleide met een kaars, maar we zaten dan ook volledig op de boerebuiten!

Enfin, in elk geval, ik zal er toch voor zorgen dat ik mijn glas in de toekomst wat meer in de gaten zal houden en "neen" zal zeggen ! Want hoe leuk de anderen dat misschien vonden, ik ben zelf niet fier op die prestatie en hoop dat dit me niet meer overkomt, ik zal waakzamer moeten zijn in het vervolg!

19:08 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (15) | Tags: alcohol, blackout, tuinfeest, barbecue, familiefeest |  Facebook

Commentaren

Hahahahaaaaaa !!! Ik begrijp dat je niet fier bent, maar eigenlijk is dit maar echt erg als het een gewoonte wordt.
Je hebt van de avond genoten, en da's het allerbelangrijkste.
En..... ricard of pastis zijn zeer verraderlijk ! Zéér verraderlijk. Voor je 't weet heb je prijs.

Gepost door: Geert | 10-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik zal wel oppassen in t vervolg Geert! Mijn eerste man was een alcoholieker en ik heb daar wel genoeg gezien, wil daar zeker niet mee geässocieerd worden!
groetjes

Gepost door: christa | 11-07-11

Ach Christa, 't is zoals Geert zegt, één keer in de wind is niet erg! En hoe is het vandaag? Nog steeds fibrovrij?

Gepost door: Bientje | 10-07-11

Reageren op dit commentaar

Wel Bientje, het lijkt wel of ik wonderbaarlijk genezen ben , al weet ik dat dit niet kan uiteraard! En ik steek het nog altijd op die herbalife, ik doe mooi verder met mijn dieet ( maar niet in t weekend)
Ik schat dat ik al een kilo of tien ben afgevallen, ik wil er minstens nog tien afvallen, maar k heb eigenlijk niet eens een weegschaal in huis! Ik voel me heel goed met dit produkt, dus doe ik gewoon verder! Ben er twee weken mee gestopt en de klachten kwamen terug, echt niet te doen! Maar mijn ventje zegt dat het door het goeie weer komt en dt ik mijn terugslag zal krijgen in de herfst!
liefs

Gepost door: christa | 11-07-11

Niks van aantrekken en laat je maar eens gaan!

Gepost door: ollie | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

En toch vind ik dat dat af en toe mag. Je helemaal laten gaan, zeker als je de laatste tijd niets anders dan miserie hebt gekend. Je moet je daar zeker niet om schamen. En geloof me, die verhalen van die mais, die gaan nu jaren mee.

Gepost door: HansDeZwans | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

haha, je had het wel goed zitten
een nonnenkapje kwam er ook nog aan te pas jawadde
k zou dat toch gewaar zijn hoor dat mijn glas maar niet leeg geraakt, hihi

allé t is hier weldra terug kermis kan je nog eens eendjes komen vangen, is iets minder zot toch :-)

Gepost door: fotorantje | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

K heb al aan die eendjes gedacht! Ik dacht dat het zo ongeveer een jaar geleden moest zijn geweest!
liefs

Gepost door: christa | 11-07-11

En dan de foto's zien achteraf.... Nog hilarischer :-) Maar af en toe moet je je eens kunnen laten gaan hè?

Gepost door: LJ | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

Hopelijk hebben ze je blote kont ook getrokken, lol en het is op de blogs verplicht om DIE foto ook te publiceren! :p

groetjes

Gepost door: maike | 11-07-11

Reageren op dit commentaar

Soms gaat dat zo, als je in het plezier zit staat er geen maat op. Maar er zijn geen drama's gebeurd Christa, integendeel. En het zal een verhaal blijven dat nog lang zal meegaan. Jij met een nonnenkapje op, LOL.

Gepost door: bea | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik vind dat ook hoor af en toe moet je er gewoon eens voor kunnen gaan.
Tis niet dat je dat elke dag doet he!

Gepost door: Alice | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

pff, dat is toch gewoon menselijk! en het kan echt deugd doen, zo nu en dan eens je hersens spoelen en dat je totaal van de wereld bent, we moeten anders al serieus genoeg zijn!
als je maar genoten hebt, al de rest is bijzaak!
fijne avond nog

Gepost door: joten | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik en er hier ook zo één die al eens in de mais beland, Trippels drinken en dan naar huis fietsen, geen goede combinatie.

Gepost door: loebrabas | 12-07-11

Reageren op dit commentaar

Af en toe je volledig laten gaan,.......heeft blijkbaar een goede werking!! En het is goed voor je mentale gezondheid en wat de rest ervan denkt,.........laten passeren jij hebt je geamuseerd even van deze wereld gevoeld en dat TELT!!!!!!!

Charlie
x

Gepost door: charlie | 13-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.