17-07-11

Het regengordijn

De wereld lijkt heden ten dage nog te bestaan uit één regengordijn! Die de wereld nog somberder maakt dan hij al is! Alsof het nooit meer goed komt en de druilirige regen tot in ons hart sijpelt! Kil en zilt en het is moeilijk ons voor te stellen hoe een zonnige dag voelt . De dagen zijn duister en ze glijden voorbij, monotoon, zonder enige opflakkering. het komt zelfs niet bij me op dat het morgen wel eens beter zou kunnen zijn, alsof we in een glazen stolp leven waar het altijd vochtig is , ver weg van de tropische zon, nog verder van het vakantiegevoel! 

Men zou zich op dagen als deze kunnen voortslepen onder een paraplu en rubberen laarzen aan de voeten, van de ene cafetaria naar de andere! Een wafeltje hier, een verwenkoffie daar en tegen de avond een stevige pint met borrelnootjes! Maar ik beperk me tot een zjat koffie uit de thermos een chocoladereep die hier al een tijdje lag en nodig moest opgegeten worden! Normaal zou ik daar niet zo lang aan talmen, maar ik ben immers op dieet en dan schuif ik dat aan de kant zoals het hoort als je op dieet bent!

Gelukkig was er die avonturenfilm die ik had opgenomen die nog voor een beetje verzet zorgde , maar ook daar konden de wuivende palmen me niet opvrolijken.

De verwarming een graadje hoger en een truitje meer dan wat zou moeten in het holst van de zomer! Maar soit, misschien wat blogjes lezen en zien wat voor vrolijks ik daar te lezen krijg!

 

15:34 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) | Tags: regen, apeweer, regengordijn, somberheid |  Facebook

Commentaren

Toch erg hè, dat weer de laatste dagen. Vandaag is het hier echt van 't één in 't ander. De zon en de regen zijn tikkertje aan 't spelen volgens mij ...

Gepost door: Mamapippa | 17-07-11

Reageren op dit commentaar

Het geeft geen zin om over het weer te klagen maar potverdorie het hangt ook mijn voeten uit! Succes met het vinden van vrolijke blogjes, ben er ook naar op zoek :-)

Gepost door: bea | 17-07-11

Reageren op dit commentaar

ja, die regen ken ik nu ook van buiten
en toch heb ik vandaag nog een wandelingske gedaan, ik laat me niet depri krijgen door die druppels, die zijn zo mooi als je ze goed bekijkt :-)

Gepost door: fotorantje | 17-07-11

Reageren op dit commentaar

Prima weer voor blogjes, dat is zo!

Gepost door: LJ | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

Prima blogjesweer, da's waar! (Of om in bed te blijven liggen...)

Gepost door: LJ | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

Bij mij moet je nog niet komen lezen of het moet zijn dat je het er op waagt, lol.

groetjes

Gepost door: maike | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

kop op, eens zal het wel beteren!
woeha, ik ben positief vandaag :-)

Gepost door: joten | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

Erg, he, dat weer! Ik weet zelfs niet meer hoe de zomer aanvoelt... Maar het leuke is inderdaad wel dat ik veel blogjes kan bezoeken!

Gepost door: Tanneke | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb mij ook een paar dagen moeten voortsleuren. Al een geluk dat de honden mij noodgedwongen naar buitensleurden, anders had ik die mooie volle regenboog gemist. :)

Wie zei ook al weer dat regen deprimerend is? :)

veel liefs :)

Dalai~°

Gepost door: Dalai | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

triestig dat weertje, maar ja we maken er het beste van en een tasje koffie kan wonderen doen. Ik heb wel een weekje vrij , het mocht een beter weertje maar ja ... het is wat het is

Gepost door: merel | 20-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.