20-07-11

klantvriendelijkheid aan zee!

We zijn een paar dagen aan zee geweest, bij mijn pa op het appt!

Toen we op de dijk gingen wandelen trokken een paar reclameborden van een snack tearoom onze aandacht! Jullie houden dit echt niet voor mogelijk en eerlijk, ik zou het zelf ook niet geloven! Maar volgende week gaan we terug en hopen dan een fototoestel mee te nemen en de borden te fotograferen.

Het heeft een tijdje moeten binnensijpelen om te weten wat ze bedoelden! Op het eerste bord stond "hier kan je moeiteloos 15 kg vermageren , jobstudent gevraagd."

T moet nu wel lukken dat wij beiden wat willen afslanken en dat dit ons wel aansprak, maar we snapten niet hoe je nu 15kg kon vermageren, was het door daar te gaan eten en je misschien na afloop 15 kg lichter te kotsen???

We kregen nog een bord in t snotje, met ietwat rare tekst op

"sos Piet"

HIer geen lasagna met frieten! Hier geen croques met frieten!

Toilet alleen voor klanten!

Vreemde meneer, niet echt klantvriendelijk leek me! Ondertussen begon het ons ook te dagen wat ze met dat superdieet bedoelden!

Ze zochten een jobstudent die bereid was zijn eigen zo in t zweet te werken dat hij op een maand 15 kg zou vermageren, misschien waren ze wel helemaal niet van plan hem eten te geven!

Amai,geen haar op ons kop dat er nog over dacht om daar ook maar één voet binnen te zetten! Die baas leek me een gefrustreerde zot , die alleen maar kassa kassa wou en mensen uitbuiten!

Maar het reglement van het terras sloeg alles, maar k ben helaas nog een paar van die fameuse regeltjes vergeten, zonde hé!

Bon, reglement dus, wat me meteen het gevoel geeft dat hier vooral veel "moet" Loopt een mens niet een jaar rond in het gareel en wil een mens niet een beetje los zijn als hij op verlof is! Okee, respect moet er zijn, respect voor de obers, voor het materiaal, helemaal akkoord!

Maar het leek wel of je vooraf een contract aanging vooraleer je dat terras betrad en net dat contract ontnam ons de zin om het ook maar te betreden!

ER stond iets op, van verboden te kotsen

per tafel één rekening

de klant is koning maar de obers en eigenaars zijn hier de baas, ( of zoiets)

Wat zonde dat ik al die "moet"-dingen vergeten ben! Maar volgende week ga ik er terug en ga er een foto van nemen! Maar iets gaan drinken op dat terras, NO WAY!

19:35 Gepost door fibromindy in gekke kronkels, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: gastvrijheid, borden, terras |  Facebook

Commentaren

Amai, dan vraag ik me af of daar veel klanten over de vloer komen ...
Zoiets heb ik nog nooit gezien of gehoord. En ik zou er ook geen voet binnen zetten. 'k Zou zelfs oppassen als ge daar foto's begint te trekken, dat diene baas u geen rekening komt presenteren ;-)

Gepost door: Mamapippa | 20-07-11

Reageren op dit commentaar

precies een krikkele zot, en dan maar klagen dat ze geen personeel vinden. Ik word daar woest van, die horeca mannetjes zijn allemaal outlaws. Opdoeken die zooi controle, controle en nog eens controle. Tot ze het kotsbeu zijn en hun deuren sluiten. Dan hebben de goede die overblijven de kans om de sector eens van zijn rot imago af te helpen.

Gepost door: loebrabas | 20-07-11

Reageren op dit commentaar

Beetje uitgeblust zou ik zeggen... Ben je zeker dat hij je fototoestel niet uit je handen zal slaan? Wow zeg, zo'n gefrustreerde gek! Nee, gun hem maar niks! Maar ben wel curieus naar de foto's ALS ze er komen en dan liefst met naam en toenaam van de zaak zodat we weten waar NIET te gaan!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 20-07-11

Reageren op dit commentaar

ha, dat "terrasreglement" heb ik ook al ergens zien hangen! het is op een beetje van een ludieke soort geschreven, maar het zijn dus allemaal plichten! de kinderwagens moeten deftig geparkeerd zijn, als men in compagnie is moet men samen bestellen, én samen afrekenen, en niet elk apart, enz enz... ik dacht er me toch ook het mijne van (ik denk dat het in het shopping in kuurne was)

Gepost door: joten | 21-07-11

Reageren op dit commentaar

een controlefreak lijkt me
niet echt iemand voor zo'n zaak uit te baten
k ben toch ook wel benieuwd waar het is

Gepost door: fotorantje | 21-07-11

Reageren op dit commentaar

Benieuwd naar de foto's :-)

Gepost door: bea | 21-07-11

Reageren op dit commentaar

Dat klinkt niet helemaal ongelooflijk! Zo'n uitbaters bestaan er écht in de horeca, maar 't is ongelooflijk dat zo'n zaak nog klanten kan trekken! Van marketing hebben ze daar precies niet veel kaas gegeten. Ja zet zeker die foto's op je blogje volgende keer!

Gepost door: LJ | 22-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.