22-07-11

fibromindy, houdt haar zomerslaap!

Tja, allé, we zijn weer vertrokken met middagslaapjes, pijnlijke ledematen en bovenal de pijn in mijn schouder die terugkeert en me zorgen baart!

Stress en slecht weer liggen vast aan de oorzaak van dit herval! Weg is mijn energie en mijn werklust! Dank u wel lieve vrienden van den Rsz!

Deze ochtend heeft mijn ventje die al even ongerust is al ik nog eens naar advokaat gebeld en die beweert bij hoog en laag dat hij 100 procent zeker is dat we de zaak gaan winnen dt de rsz geen enkel recht heeft om ook nog maar één eurootje te eisen! Dat we vooral geen stress moeten hebben! Als die deurwaarder effectief zal komen dat we hem gewoon zijn gang moeten laten gaan , dat er zeker geen verkoop zal komen!

Allemaal makkellijk gezegd hé! Mens ik heb al goesting gehad om te betalen , gewoon om mijn gemoedsrust terug te winnen! Dat is me die prijs wel waard, maar misschien zou ik dan ook de domste gans zijn die er in het land rondloopt! Dus moet ik deze berg ook nog maar eens over zeker! Ik heb er zo al een paar overgekropen in mijn leven!

Deze zal ook nog wel gaan zeker!

19:48 Gepost door fibromindy in Actualiteit, verleden | Permalink | Commentaren (4) | Tags: rsz, advokaten, fibro, herval, vermoeidheid |  Facebook

Commentaren

ik weet het niet wat het beste is, betalen of naar je advokaat luisteren, k zou er ook van stressen
ze zouden een mens wat aandoen

die pijn heeft veel met de stress te maken, maar k denk dat het ook de periode is, ik heb momenteel geweldig veel pijn in armen en handen, zelfs wandelen ging niet vandaag, m'n benen wilden niet mee

k zal voor jou al content zijn als die deurwaarder weer buiten de deur is en dat alles mooi op z'n plaats mag blijven staan

knuffel

Gepost door: fotorantje | 22-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik ben het eens met An, en ik weet niet of het een troost is maar hier de laatste tijd ook enorm veel pijn in armen en handen... Het zal het weer wel zijn. Als je daar nog eens een lading stress oplegt... Ja ik moet het je niet vertellen zeker? Maar hou moed! Je staat er niet alleen voor en je hebt je ventje dat je door dik en dun steunt, dat merk ik tussen de regels door! En doe gewoon je dutje over de middag, nah!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 23-07-11

Reageren op dit commentaar

Maar goed dat je zo'n steunvol (?) ventje hebt om u bij te staan he. 't Is te hopen dat de advocaat gelijk heeft, ik duim!

Gepost door: LJ | 23-07-11

Reageren op dit commentaar

moet moeilijk zijn, betalen en een hoop geld kwijt zijn of luisteren naar de advocaat. Niet voor niets dat je weer meer stress hebt en daardoor ook weer die pijnen.
Ik duim in ieder voor jou, hopelijk heeft de advocaat het met het rechte eind

Gepost door: merel | 23-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.