02-08-11

Fibromindy en de menopauze!

Olé, een onderwerp om letterlijk van te blozen! Want o wee, sinds een paar weken begin ik last krijgen van opvliegers, letters en figuurlijk dan, dit alles ten spijt van degene rond mij!

K voel me precies anders dan anders alsof ik de controle verlies over de persoon in mij! Ik zweet me vooral s nachts te pletter en heb last van die vapeurkes s avonds. Bah, sorry, maar k vind dit niet leuk! En dan wordt ik nog vijftig op t einde van de maand, en neen geen zin om daar een feestje voor te vieren! Wie komt is welkom op mijn verjaardag, ik zal ze met plezier van drank en spijs voorzien , maar als er niet echt uitnodigingen gestuurd worden zal de opkomst karig zijn vrees ik!

T liefste loop ik letterlijk t land uit , ne keer tegen één of anderen boom gaan schoppen, maar daar zal ik alleen maar blauwe of gebroken tenen aan overhouden! Ach ja, als t  moet dan moet het maar hé! Wie niet oud wordt sterft vroeg , zo redeneer ik dan  en dat wil ik dan ook weer niet!

Dus hoplahoi recht die menopauze maar binnen zeker, misschien dan toch beter al feestend, al arriveer ik dan steevast in de mais! Beter dan al bleitend op een eenzaam rotske ergens ver weg einde bestaan!

T zal ook wel voorbij gaan zeker, en wie weet komen er met ouder worden dan andere leuke dingen8 We gaan het eens zeggen op de wijze van Bassie van Adriaan, " altijd blijven lachen"!

Commentaren

Over die zweetbuien weet ik al jaren mee te spreken, al zijn die bij mij (nog) niet te wijten aan de menopauze, maar aan mijn schildklier en waarschijnlijk ook mijn teveel aan gewicht ...

't Is zoals je zegt: "Wie niet oud wordt sterft vroeg" dus komaan zenne, feesten !

Gepost door: Mamapippa | 02-08-11

Reageren op dit commentaar

Mijn schoonmoeder is al heel vroeg in haar menopauze terechtgekomen dus ik heb het al van dichtbij kunnen meemaken door bv in een ijskoude auto te zitten omdat zij dat aanvoelde als een aangename 20°! Maar je hebt gelijk, always look on the bright side he: die winterjas mag in de kast blijven hangen vanaf nu ;)

Gepost door: LJ | 03-08-11

Reageren op dit commentaar

zou er iets als een pré-menopauze bestaan?
ik heb ook vapeurkes, amai

je moet doen waar je zelf zin in hebt op je verjaardag
feesten, of gewoon een gezellig onderonsje met je gezin

en volgend jaar word ik 50
maar een groot feest doe ik zeker niet
ik doe gans het jaar door dan mini-feestjes op mijn manier, zodat ik er zelf ook wat aan heb, hihi

Gepost door: fotorantje | 03-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.