12-08-11

De zeurpiet!

Ja de zeurpiet, dat ben ik zelf! Niet dat ik persé thuis de zeurpiet uithang, maar het is precies al lang geleden dat ik nog iets vrolijks postte! Als het de schouder niet is, dan is het mijn kop, mijn memorie die me parten speelt en wanneer ik me soms aan het dementeren voel, mmm, moet ik eens laten na kijken. Ik vergeet enorm veel dingen die ik gezegd heb, waarvan ik blijkbaar achteraf zeg, ik heb dat niet gezegd! Ik wordt hier helemaal mesjogge zeker!

Mijn hoofd voelt zo onhelder als een langgerekte kater die nu al twee weken nonstop voortduurt. En dan ben ik daar een beetje minder vrolijk door! hoewel ik mijn best doe hoor.

Allee morgen ga ik eens grasduinen in het verleden en eens een leuke anekdote uitzoeken, want ik heb er nog heel wat, maar het moet je net te binnen vallen nietwaar!

Commentaren

Hallo Christa,

Maar jij bent geen zeurpiet!
Je moet toch ergens je ding kwijt!
En waar kan je dat beter doen dan op je blog!
Mijn hoofd is soms ook zo! Niet meer wten wat ik soms iets leg!
Zoeken achter dingen die normaal gezien steeds op zijn plaats liggen, ik zou er wat van krijgen als ik direct iets niet vind!
Kan me soms ook niet verwoorden, op de woorden niet kunnen komen ook al liggen ze op het puntje van mijn tong!!
Ach het zal ooit wel eens beteren zeker!!
Maar wanneer dat weten we niet!
Wens je een fijn weekend en verzorg je maar goed aann je schouder he!

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 13-08-11

Reageren op dit commentaar

Een blog is toch juist om alles waar je mee zit van je af te schrijven. Dus als je je niet zo goed voelt, dan blog je daar gewoon over. Doet iedereen en dat maakt je geen zeurpiet :)

Het gekke lijkt soms zelfs te zijn dat hoe meer je zeurt, hoe meer bezoekers je hebt. Ik blog nu al een hele tijd, en ik merk het aan de statistieken vroeger, dat in de periode dat ik het zwaar had en daar veel over schreef, dat ik redelijk veel bezoekers had. Nadien wanneer alles beter ging en ik begon over meer alledaagse dingen te bloggen, toen was mijn bezoekersaantal gedaald. Vreemd toch hoe de mens ineen zit hé...

Gepost door: justm3 | 13-08-11

Reageren op dit commentaar

tja, ik vrees dat iedereen wel eens zo'n periode heeft, en medicijngebruik maakt het er niet beter op...maar ook dat gaat weer voorbij...
veel sterkte!

Gepost door: joten | 13-08-11

Reageren op dit commentaar

Och 't is jouw blogje he! Schrijf je toch lekker wat je wil, en wat je van het hart moet! Vind het anders prachtig dat je overal wel een positieve of grappige draai aan weet te geven. Zeuren zou ik het zeker niet noemen!!

Gepost door: LJ | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.