16-08-11

geluksscore 7 op 10

Allee, de titel zegt al veel hé! Vandaag terug 7 op 10 op de geluksmeter! Jaja, k heb eens flink in mijn "toren" geschopt en alle slechte gedachten momenteel naar "torenblokjesland" gestuurd. ( om dit te begrijpen moet je vorig blogje lezen).

Gisteren een leuke dag gehad, niets speciaals, naar avondmarkt, maar eigenlijk weinig markt gezien wegens te druk en geen doen aan! Maar blijven plakken bij een bende neven en nichten en t was best gezellig. En voila si, zoiets kan dan wonderen doen! Eens weg van hier, uit mijn verdommenishoekje, waar ik uiteraard veel tijd heb om te denken!

Ook terug mijn druppeltjes genomen voor het slapengaan, samen met een halve doorslaappil en het doet toch wonderen zenne! Met mijn schouder gaat het iets beter vandaag, maar nu doet mijn nek verrekt veel pijn, maar dat kan door de kine komen.

K ben der wonder wel in geslaagd deze morgen een dweiltje te slaan, of beter gezegd een "mopje " te slaan, noem het " de kleine kuis" wat betekend dat ik niet alles verzet of laat verzetten, maar t is weer fris en k heb al de zomerspullen van het dressoir verwijderd, wil het nu een herfstlook geven, wat ik er nu heb opgezwierd is maar voorlopig, mijn ventje zal eerst nog even heel diep in een kast moeten kruipen om nog een paar spullen uit te halen die ik daar zo nodig wil zetten!

Vandaag is vandaag, en vandaag is het goed, dus niet denken aan morgen!Morgen is dan weer morgen en dat zien we dan wel weer!

 

13:30 Gepost door fibromindy in Actualiteit | Permalink | Commentaren (14) | Tags: beter voelen, nekpijn, geluksmeter |  Facebook

Commentaren

vind ik ook, morgen is morgen en dat zien we dan wel weer .... alsof wel elkaar aanvoelen, kijk maar eens naar mijn laatste woordjes van 'je draait je even om'.

Fijn dat je goede nacht had, slaap is heel belangrijk en heel zeker ook voor jou

Gepost door: merel | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

Oeioei herfstdecoratie al in augustus! Jij hebt de zomer al opgegeven zie ik! Ik heb nog hoop dat het zonnetje terugkeert..

Gepost door: LJ | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

'mijn ventje zal eerst nog even heel diep in een kast moeten kruipen' en hem dan opsluiten. :-)

Gepost door: HansDeZwans | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

En elke dag is een nieuwe dag die veel moois kan brengen.

Gepost door: Angel R. | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

Zie je wel? En een goeie nachtrust is ideaal om alles weer te kunnen relativeren!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

Inderdaad Christa, elke dag is een nieuwe en je moet het dag per dag bekijken hé. Toch goed dat je alweer een 7 op 10 hebt vandaag, hou het zo. Lieve groetjes van mij.

Gepost door: paulientje | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

Dag per dag, beter kan je niet doen. Je bent er wel vroeg bij met de herfstdecoratie :-)

Gepost door: bea | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

oeioei al in herfststemming
ik geniet nog van de zomer al ben ik al een paar keer ferm uitgeregend, hihi

je moet meer eens buiten komen denk ik
in je verdommenishoekje blijven zitten is niet goed voor de moraal

Gepost door: fotorantje | 16-08-11

Reageren op dit commentaar

Wat dat decoreren betreft, ik ben dat nog gewoon van de tijd dat ik de winkel had. Na vijtien augustus was het herstdecoratie, daarna kwam de halloweendecoratie, maar thuis doe ik dat niet. Na 1 november begon ik aan de kerstdecoratie, die moest af zijn tegen 11 november. Op 1 januari kerstmis afbreken, dan valentijn, na valentijn pasen, en na pasen zomer, en zo wist ik het jaar rond wel wat gedaan , want er waren 6 etalages, maar kerst was uiteraard het meeste werk!
Hier wordt het uiteraard niet versierd zoals in een winkel, t blijft allemaal meen beetje soft, want k houd niet van te veel pruts op de kasten.

Gepost door: christa | 17-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik kom gewoon even een goeiendag zeggen en je proberen wijs te maken dat je je veel kalmer moet gaan houden :p

groetjes

Gepost door: maike | 17-08-11

Reageren op dit commentaar

K heb vandaag een dagje voor mezelf gemaakt! Eerst naar de kine, dan naar de markt om een bloemetje voor mijn moeder. Wat decoratie gaan kopen, lichte boodschappen, huis beetje gedecoreerd, naar de kapper!
En nu heb ik een poging gedaan om me een beetje te maquilleren, wat normaal niet zo aan mij besteed is. Mijn nieuw kleedje aangetrokken. En straks naar het verjaardagsfeestje van mijn moeder, die morgen jarig is, net als jij Maike! Ik hoop dat je toch een beetje zal kunnen genieten van deze dag!
groetjes

Gepost door: christa | 17-08-11

Ik ben blij om te lezen dat het beter gaat. Goede nachtrust doet veel!

En die pijn kan idd van de kiné komen. Ik ga momenteel ook naar de kiné voor mijn nek en schouder, en nadat hij daaraan heeft zitten trekken en sleuren en knijpen enzo doet het ook altijd even meer pijn. Maar als het over een paar weken maar weer beter is, dan ben ik blij ;-)

Gepost door: justm3 | 17-08-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!!

Ben ik blij vooe jouw dat je vandaag beter bent!
Zeg jij zet je spullen al voor de herfst!! Ben je niet abuus????
We zitten nog in de zomer ze-ne het zal zo al vroeg genoeg herfst en winter zijn!!!! amaai zeg, en wa zegt het ventje daarvan???
Wens je een fijne dag vandaag en niet teveel meer doen he!!
lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 18-08-11

Reageren op dit commentaar

Nu al aan de herfst denken? ja ergens begrijpelijk met dat snertweer, maar ik heb toch nog hoop op enkele mooie dagen. Zoals morgen Antwerpen proeft, heel de Antwerpse culinaire wereld op de gedempte zuiderdokken. Neen nog geen herfst voorlopig. Ik wordt daar altijd een beetje humeurig van, die herfst en die lange donkere winter, Het liefst zou ik dan op het vliegtuig stappen en naar de andere kant van de wereld vliegen waar de zomer begint.

Gepost door: loebrabas | 18-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.