05-09-11

Kleur bekennen

Ik wordt enorm aangetrokken door kleurrijke kledij! Ja, ik ben een echt kleurmens. Maar daarom koop ik het nog niet altijd, en dan meestal omdat ik me afvraag of het nog geschikt is voor mijn leeftijd. Ik zag onlangs een collectie  kleren met allemaal sprookjesprints! Wijde rokjes met tafereeltjes erop geborduurd en geprint .Van roodkapje , Hans en grietje en de boze heks en zo. Maar de jas sloeg alles, was hij zo duur niet geweest, ik had hem voor mijn dochter gekocht! Een knalrode jas, zoals het roodkapje past. Met uiteraard een grote rode kap eraan. En als je keek op de rug zag je op de binnenkant  van de kap een tafereeltje van roodkapje! Mijn mannetje verklaarde me gek toen ik vertelde dat ik dit de max vond!

Wat mode betreft , geef me gerust maar de pipi langkous stijl, zo voel ik me ook. k heb ook sproeten maar net geen vlechten!

Maar een mens moet ook een beetje normaal doen, aheum, de wereld is geen circus, alhoewel ik daar soms wel aan twijfel!

En vandaag ben ik naar de winkel geweest waar ik een bon voor had gekregen.  Yes daar hing iets wat ik schitterend vond, maar ik was zo bang dat de grootste maat alweer te klein zou zijn, want ze mogen er wel een extra large opplakken, dat is dan nog niet al te groot! Helemaal opgewonden haastte ik me naar het kleedhokje met nog een paar dingen die me dan bij nader inzien helemaal niet afgingen. Maar dat ene kleedje, kan ook bloes zijn, als je het op een broek draagt, t hangt zo ergens tussenin. Dat kleedje beeldde precies uit wie en hoe ik was. Kleurrijk, hier een daar een raar trekje, ook donkere kantjes en dan staat daar vooraan helemaal beneden toch wel mijn leuze zeker! Allee niet helemaal, mijn leuze is "never stop dreaming" en wat er op het kleedje staat is "dream every day of your life" . En dat ga ik nu eens doorgeven aan de wereld door met dat wervelende kleedje rond te lopen! Nu nog een paar paarse catchou botjes eronder en dan ben ik helemaal gelukkig.

En als je nu denkt dat het van het merk is "zot zijn doet geen zeer" dan ben je mis, t is van Disigual. Maar misschien moeten we voor mij toch eens een speciale lijn, "zot zijn doet geen zeer " gaan creeëren, hm, dat stemt tot nadenken!

http://www.desigual.com/desigual/browse/productDetail.jsp...=

een tekening opslaan lukte niet, hopelijks lukt het hiermee!

18:01 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (15) | Tags: kleedje, kleurrijk, sprookjes, bloemen, disugual |  Facebook

Commentaren

Als TV haar kleren toont die ze gekocht heeft , ben (moet) Ollie positief zijn . Maar TV heeft een heel goede smaak !

Gepost door: ollie | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

ziet er fris en fruitig uit! ha, en ik vind dat je moet dragen waar je zin in hebt (maar volgens mijn madam heb ik een kledijsmaak van een dakloze onder een brug van de seine in parijs!)

Gepost door: joten | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

Ach ja, wat is mode , dat is ook weer zo een begrip als , wat is kunst???
Of wat is in??? Vroeger moesten de auto's allemaal een kleurtje hebben en nu is wit terug razend populair. Ik wil best met een barbierose auto rijden met bloemen op, dan vind ik hem rap terug!
groetjes

Gepost door: christa | 06-09-11

Ha desingual is een gigantische hit bij ons op het werk.
Vier van ons zijn er al speciaal voor naar Keulen en Barcelona getrokken omdat daar grote desingual winkels zijn gevestigd.
In maasmechelen zit er trouwens ook een outlet.
En mijn ventje is ook helemaal into desingual.

Gepost door: Alice | 06-09-11

Reageren op dit commentaar

Ha, ik zie ook niet alles graag zenne, en dan moet je het nog aanzien ook hé! want die strakzittende kleedjes is absoluut niets voor mij, daar zie je alle vetkwabbetjes door en zo, daar let ik dan wel weer op. Maar ik weet dat dees iets is wat ik heel graag zal dragen. Ik ben nog nooit naar maasmechelen geweest, om de eenvoudige reden dat ik eigenlijk geen merkendraagster ben. Maar in die winkel hadden ze nu eenmaal allemaal redelijke dure merken, en ik had die bon, en so it happened!

Gepost door: christa | 06-09-11

de laatste tijd ben ik ook wat meer kleur gaan dragen maar ik blijf voorzichtig na al die jaren zwart te hebben gedragen. Ik vind dat ieder moet dragen wat hij/zij mooi vindt en als jij graag kleur wil en tekeningen dan moet je daar ten volle voor gaan. Lieve groetjes van mij

Gepost door: paulientje | 06-09-11

Reageren op dit commentaar

Als je je goed voelt in een waterval van kleuren ga je dat ook uitstralen.

groetjes

Gepost door: maike | 06-09-11

Reageren op dit commentaar

amai een heel mooi kleedje, en proficiat dat je er in kan!
je zal het eens moeten komen showen hé

Gepost door: fotorantje | 06-09-11

Reageren op dit commentaar

Hewel ik wil eens naar een bruidswinkel in Deinze volgende week. als je thuis bent kom ik je een bezoekje brengen, maar k weet nog niet wanneer en je moet er ook niet speciaal voor thuisblijven als je plannen hebt.
groetjes

Gepost door: christa | 06-09-11

Mooi kleedje! Waar je u goed in voelt moet je dragen, automatisch voel je dan uw eigen ook goed.

Gepost door: bea | 06-09-11

Reageren op dit commentaar

awel ik vind dat wel iets hip, mijn vrouw draagt ook zo van die dingen met van die hippie motieven, ze is ook wat roodharig blond met sproetjes en dan staat dat wel schoon die kleurtjes. Zij noemt dat snoepjeskleuren, en effectief één van haar vriendinnen heeft zo eens een cursus kleuren consulent gevolgd, en die felle snoepjeskleuren passen effectief bij rood haar en sproetjes.

Gepost door: loebrabas | 06-09-11

Reageren op dit commentaar

Ik ben een groooote Desigualfan ook al heb ik er nog nooit iets van gekocht!
En ook al ben ik te oud voor sprookjes, die kleren die je in de eerste alinea beschreef, die zou ik nog durven draven (of was het enkel voor kinderen?!) - lijkt me geweldig leuk!

Gepost door: LJ | 07-09-11

Reageren op dit commentaar

Hey,
K heb de sprookjescollectie deze morgen bekeken met mijn dochter, maar o wee, ik ben het merk al weer vergeten! Ze vond het ook heel mooi! T was voor volwassenen, allee, voor jonge mensen, van mij zouden ze eerder denken dat ik de heks zelve in kwestie ben, maar bon. T was wel prijzig, 120 euro voor een rokje met roodkapje op, of thema sneeuwwitje en dan een thema heks, helemaal de max jong!
groetjes

Gepost door: christa | 07-09-11

Dag Christa!!

Awel ik vind het een zeer mooi kleedje en zou het zelf ook wel willen!
Fijne dag vandaag
Annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 07-09-11

Reageren op dit commentaar

Knap kleedje !!!
En dat zot zijn geen zeer doet, daar ben ik heel erg tevreden mee ;-)

Gepost door: Mamapippa | 07-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.