15-09-11

fibromindy wil twitteren!

Heden ten dage twittert iedereen, allee bijna iedereen, want ik weet begot niet hoe het moet! Ik heb eens een account aangemaakt , k ben er daarnet bij toeval nog eens opgeraakt, maar k weet langs geen kanten hoe het werkt. K heb ook geen gsm waarmee ik op internet kan! K heb zo'n goeikoop dichtklapperke van Nokia waarmee ik kan bellen en kan sms-en! Ook wel foto's nemen maar zelfs dat vind ik al te moeilijk. K kan er zelfs geen kaartje instoppen om muziek te beluisteren. Voor mij geen hippe Iphone waarmee je vanalles kan doen. Dit speelgoedje lag nog nooit in mijn schoentje en k heb er ook niet zoveel geld voor over!

Bovendien ben ik ook bang als ik in bezit zou zijn van dat speeltje ik dan ook gigantische proximusrekeningen zou hebben, en we moeten best wel zuinig zijn met onze huishoudcentjes en het feit dat ik invalide ben maakt het er uiteraard niet beter op!

Maar ja, ik wel graag "mee zijn met de tijd" ik wil later ook een toffe oma zijn! Helaas laat mijn lichaam het niet meer toe om lekker in het ballenbad te springen of om te amuseren in het springkasteel! Mja misschien kan ik mijn kleinkinderen sprookjes vertellen en gezelschapsspelletjes spelen. Maar ik moet niet voorlopen op het heden want ik heb helemaal nog geen kleinkinderen .

Commentaren

En waar kunnen we je vinden op twitter? :)

Gepost door: justm3 | 15-09-11

Reageren op dit commentaar

ik heb gewoon een account aangemaakt op naam van Chrissebie, maar ik doe daar nooit iets mee!K weet niet eens hoe het moet!
groetjes

Gepost door: christa | 15-09-11

Ik heb mijn gsm ook louter om te smsen, bellen en af en toe een fotoke te nemen. De internetfunctie gebruik ik zelden of nooit.
Voor mij dus ook geen I-phone, I-... ;-)

groetjes,

Gepost door: Ri@ | 15-09-11

Reageren op dit commentaar

hé Crista, ik hou het bloggen even voor gezien,
ik ga misschien een en ander veranderen later of zo,
ik zal wel zien, beetje blogmoe nu :-)
fijne dag nog!

Gepost door: joten | 16-09-11

Reageren op dit commentaar

twitteren ken ik niks van, k zou begot niet weten wat je allemaal met een i-phone kunt doen
een gsm en smsen is al zot genoeg

Gepost door: fotorantje | 16-09-11

Reageren op dit commentaar

Twitteren en facebook is niks voor mij al kende ik er alles van. Voor mij is een gsm ook alleen maar om te bellen en te sms-en en ik hoef al die laatste nieuwe snufjes ook niet. Maar alé, het gaat over twitteren he en nee daar doe ik niet aan mee.

groetjes

Gepost door: maike | 16-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.