24-09-11

Canada

Ik zit me zorgen te maken om dat koppeke van me! k geef het grif toe, niet weten wat er scheelt zorgt er voor dat je gaat doemdenken, over wat het zo allemaal zou kunnen zijn. Als ik nu zeker zou zijn dat het bij fibro hoort zou ik al gerust gesteld zijn, want van fibro ga je nu eenmaal niet dood!

En hoe vervelend, pijnlijk , vermoeiend, enz fibro allemaal is, je kan het allemaal nog weglachen en met humor oplossen, want het is niets levensbedreigend.

Maar ik ben nu ongeruster en lach het niet weg omdat ik niet weet wat er aan de hand is. Bang zijn is totaal zinloos en als ik morgen fris als een hoentje opsta, zal ik me zelf doodschamen om de doemgedachte die ik af en toe had.

Iets anders nu. Zoonlief en zijn liefje komen in december, maar ik begin een hele grote drang te voelen om zelf eens een kijkje te gaan nemen hoe hij woont, waar hij woont. Ik wil er graag eens naartoe nog voor het trouwfeest, waar alles hectisch zal zijn. Ik wil een tour voorbereiden die we kunnen maken met zijn allen, ach, zijn afwezigheid begint gewoon heel hard door te wegen zeker!

 

 

20:22 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

niet te veel hooi op je vork nemen Christa, waarom niet gewoon hen gaan bezoeken zonder een vermoeiende tour
k begrijp wel dat terwijl je daar bent je natuurlijk veel wil zien, k zou ook zo zijn
maar je moet zien dat je in december fit staat voor hun komst naar België en voor het trouwfeest
k weet dat je soms als een orkaan door je plannen raast, maar lijfje moet wel kunnen volgen hé :-)

enne niet te veel doemdenken, dinsdag weet je vast wel meer
ik duim dat het iets is dat je gewoon met de rest kan weglachen

Gepost door: fotorantje | 24-09-11

Reageren op dit commentaar

helaba,
Je hebt volkomen gelijk zenne!
Ik moet nu eerst terug te been geraken tegen dat ze in december komen.
Trouwfeest is pas volgend jaar en kweet nog niet wanneer en dt vreet enorm aan mij! Wim moet zjn verlof aanvragen en zo en regeling voor kids moet opgemaakt worden. We gaan met een deel van de familie, die wel een roundtrip willen maken. Vandaar dat ik in maart april eens wil gaan piepen daar om alles te regelen.
Misschien lig ( zit ) ik ook te veel in de zetel, maar ja als je je duizelig voelt voel je je daar ook het veiligst hé!
Liefs enne dikke merci hé!

Gepost door: christa | 25-09-11

Ergens heb ik ooit een spreuk gehoord:

"De angst voor morgen komt altijd een dag te vroeg".

Wat voor mij zoveel wil zeggen dat als je jezelf bezig gaat houden met wat had kunnen zijn en wat er nog gaat komen, het wel erg moeilijk gaat worden om nog van vandaag te kunnen genieten...

Ik hoop dat je hier iets aan hebt, fijne zondag..

Gepost door: ton | 25-09-11

Reageren op dit commentaar

Tuurlijk heb ik hier veel aan en uiteraard heb je tonnen van gelijk!
Doemdenken leidt tot niets , het maakt je alleen onzekerder en is verspilde energie en toch steekt het af en toe de kop op!
thanks!

Gepost door: christa | 25-09-11

Ik moet de reageerders hierboven mij gelijk geven Christa!

groetjes

Gepost door: maike | 25-09-11

Reageren op dit commentaar

Het is normaal dat je u zorgen maakt, je voelt je draaierig en weet tot nu toe niet door wat het komt. Een mens gaat zichzelf dan vanalles inbeelden. Hopelijk weet je weldra wat het is, ik duim voor je dat het niets ernstigs is. (Een mooie spreuk van Ton)
Dat van je zoon begrijp ik ook. Moest er één van mijn kinderen zover weg wonen, ik zou er ook naartoe willen om eens met eigen ogen te zien hoe het daar is. Veel groeten!!

Gepost door: bea | 25-09-11

Reageren op dit commentaar

Goede avond Chrita!

Maar toch, zorg eerst maar dat je beter word en dan denkt van naar Canada te reizen! En daarbij ze komen binnenkort zelf naar jouw!
Dus doe het rustig aan en zorg tegen dat ze komen dat jij je goed voelt en ze kan ontvangen zonder al teveel pijn en miserie!
Verzorg je eigen nu maar goed dan zullen je schoondochter en zoon meer aan je hebben als ze hier zijn en jij zal met volle teugen kunnen genieten van je zoon! Ik begrijp je wel ze-ne! Het is erg iemand zo lang te moeten missen maar probeer er de moed in te houden!
Wens je een fijne dag! Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 26-09-11

Reageren op dit commentaar

O Christa ge moogt gerust dromen he! Niets zo leuk als een reis voorbereiden en plannen en vastleggen! En waarom niet... Canada is een prachtige bestemming!

Gepost door: LJ | 26-09-11

Reageren op dit commentaar

Als t maar reizen is LJ,
ik heb een vliegtuig in mijn buik,
een jaar niet gevlogen is een jaar niet geleefd!
groetjes

Gepost door: christa | 26-09-11

Ik begrijp zo goed wat je voelt en toch zeg ik gewoon plannen! tegen die tijd kan je je wel helemaal optimaal voelen (voor zover optimaal mogelijk is met Fibro) en zo niet, dan is het zoals zo vaak, gewoon weer aanpassen... want plannen maken is juist zo leuk.. Hoop dat ze gauw vinden waar je duizeligheid vandaan komt..

Groets .

Gepost door: Wil/zizy | 26-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.