27-09-11

Stop de zatlap in de scan

Vandaag was het dan zo ver, de zatlap mocht naar de scanner! Aangezien mijn handige Harry er speciaal een dag verlof had moeten voor nemen, hebben we het aangename aan het onaangename gekoppeld en zijn eerst wat gaan wandelen , stevig aan de hand , in Roeselare. Het was een heerlijk weertje en de zon op mijn bolletje vol muizenissen deed me deugd.

Eens in het ziekenhuis aangekomen moest ik niet al te lang wachten eenmaal ik alle formaliteiten vervuld had. Er werd me uitgelegd wat ik  mocht aanhouden en wat niet . Na een vijftal minutes wiebelbenen op het krukje mocht ik al naar de "tunnel". Ik kreeg in t kort instructies over stil liggen en zo, en ik kon er nog net een zinnetje tussenkrijgen, " krijg ik ook een koptelefoon met muziek?? Tja ik had dit net van een vriendin doorgekregen per sms dat je dat kon vragen. Mm k had pech, gene muziek, k vrees dat ik daarvoor in t verkeerde ziekenhuis zat!

Maar soit, het was mijn eerste keer niet, ik was ook niet bang of zo, sloot gewoon mijn ogen en probeerde rustig adem te halen . En waarachtig , k had er geen idee van dat er zoveel "denkwerk" door mijn hersenen kon zwemmen op zo een korte tijd.

Toen de grote attractie afgelopen was, was het eventjes rechtzitten en wachten tot de duizeligheid wegtrop en toen ik van de tafel sprong en in zig zag de kamer uitwandelde hoorde ik een ingehouden lachje, ik vrees dat ze me daar een beetje aan het uitlachen waren!

Maar bon, ik neem daar geen aanstoot aan, het zal hun saaie dag wel een beetje doorbreken , en dan heb ik op zijn minst nog een glimlach op hun gezicht kunnen toveren en is dronkemansgang niet voor niets geweest!

 

Commentaren

Ik had me omgedraaid en gezegd: "ik ben niet zat ze-ne!" hihii
En nu maar hopen dat alles goed komt he!
Nog een fijne avond en voor morgen is er weer een zonneke dat onze dag kleurt en warmte geeft!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 27-09-11

Reageren op dit commentaar

hebben ze niks gelost over wat er mis is?
ook geen omslag meegekregen voor je dokter?
anders snok die omslag open :-)
k hoop dat ze vlug nieuws weten nu

Gepost door: fotorantje | 27-09-11

Reageren op dit commentaar

Hopelijk krijg je snel de uitslag! Intussen mag je nog een tijdje andere mensen een glimlach op het gezicht toveren :)

Gepost door: LJ | 28-09-11

Reageren op dit commentaar

Wreed dat je niet onmiddellijk de uitslag krijgt. Weet je ondertussen al meer?

Gepost door: bea | 28-09-11

Reageren op dit commentaar

Nee, ik weet nog geen uitslag! T is niet pijnlijk, k ben niet ziek, maar daarstraks in de super bazar liep ik door de gangen als een zatlap en dan hoop ik dat niemand dat opmerkt!
groetjes bloggertjes!

Gepost door: christa | 28-09-11

Reageren op dit commentaar

Christa, Christa toch, jij durft...gaan wandelen als je wankel op je benen staat! Dan had je toch beter een terrasje kunnen doen hè! Hopelijk voel je je al wat beter nu?

groetjes

Gepost door: maike | 28-09-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, mijn ventje had me stevig vast hé, en k wou zeker zijn dat ik me dat niet inbeeldde dat ik scheef liep en zo, kan raar klinken, maar bon, ik nu eenmaal ook een raar mens, haha!
groetjes
christa

Gepost door: christa | 29-09-11

Hopelijk valt de uitslag goed mee! :-)

Gepost door: justm3 | 30-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.