03-10-11

The day after.

Haha, de the day after is zoals ik voorspeld heb rampzalig! Ik heb mijn nodige dingen net kunnen doen! Naar de oogarts, en kort na de middag vlug naar t stad een nieuwe bril gaan kiezen. En zo ben ik weeral wat armer geworden, ach soit.Ik vind een bril pokkeduur maar heb het nog afgestoofd voor minder dan 300 euro voor een multifocale bril valt dat nog mee! Als ik sommige prijzen hoor, die swingen echt de pan uit.

Na "de bril" ben ik zo snel mogelijk naar huis gekomen, ik dacht elk moment in elkaar te stuiken van draaiingen in die kop van mij. Van gezellig aan windowshopping doen is er niets meer in huis gekomen, ik was blij dat ik hier me vlug in mijn hoek kon neervleien en wat rusten.

Ondertussen staat het eten te pruttelen in de oven en meer zal er niet meer uitkomen vandaag. Ik mag niet naar de vloer kijken hoe vuil die is, maar het zou nu echt niet lukken om aan het dweilen te slaan! Ik zou eigenlijk aan huishoudhulp moeten denken, maar financieel kan dat er echt niet van af, dus ja een beetje opruimen en eens vegen dat lukt nog net. Hoewel ik het vuil vaak in een hoekje veeg en dan mijn mannetje vraag dit op te scheppen.

Gelukkig klaagt mijn manusje van alles nooit als hij thuiskomt en er heel weinig in het huishouden gebeurt is. Hij weet dat ik doe wat ik kan en vandaag is dus een flutdag, maar ik klaag niet en zaag niet, maar onderga het gewoon in volledige aanvaarding . Ik had een tof maar vermoeiend weekend dus geen reden tot klagen, nietwaar!

 

 

16:18 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (4) | Tags: nieuwe bril, oogarts |  Facebook

Commentaren

Het is al veel als je op voorhand weet hoe the day after zal zijn, je kan je al voorbereiden op de nodige rust. Goed dat je een goeie dag had in Brugge, die pakken ze je al niet meer af :-)

Gepost door: bea | 03-10-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Het is soms kiezen of delen! Veel mensen begrijpen dat niet en dat vind ik wel heel erg maar we moeten aan aans zelf denken en het ons niet aantrekken wat de mensen denken of zeggen!, pffff ze doen maar!
En voor je ergens naar toe wil moet een mens ook al rusten anders halen we het niet he? Het is soms toch wel moeilijk ze-ne!!grr
Wens je nog een fijne avond en tot morgen dan alweer!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 03-10-11

Reageren op dit commentaar

Mijn vrouw heeft naar H.A. geweest voor een multifunktionele bril , goedkoper , goed en de ziekenbondpremie werd betaald !

Gepost door: ollie | 04-10-11

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat je snel weer wat betere dagen hebt :-). En idd, gewoon luisteren naar je lichaam, aan jezelf forceren hebt je geen baat.

Gepost door: justm3 | 05-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.