04-10-11

De kerstman is in t land!

Ik denk dat ik de kroon zal spannen wat het aantal kerstcadeautjes betreft dit jaar.

Ik heb altijd wel iets mee als ik ergens ga winkelen. Allemaal goedkope dingetjes, maar nuttige dingetjes! En ik heb daarnet eens geteld op mijn papierke want ik hou het anders niet bij!

Ik heb al 36 cadeautjes , aheum en we zijn begin oktober. Ja verklaar me gerust zot, ik zal die titel gerust dragen! En ze zijn al allemaal ingepakt, alleen de lintjes moeten er nog rond , maar dat doe ik op het laatste moment, anders is dat allemaal verkreukeld. Als er iemand al meer cadeautjes heeft dan ik dan mag zij mij dat gerust melden, dan zet ik direct een stapke lager op mijn schavotje bij de kerstman.

Ja ik ben ook nog een maniak wat inpakken betreft. Ik moet om de haverklap naar de superbazar rijden omdat ik alles in hetzelfde papier wil inpakken. Drie verschillende soorten papier maar alles in oranje tinten en dat ik dan met bruin en goud afwerken. De winkeliers zullen tevreden zijn, ik pak alles zelf in! Om de eenvoudige reden dat je vaak reeds aan de verpakking weet wat er in zit. Mja in een pakje van hunkemuller zit vast geen chocolade nietwaar!

IK zit ook met zotte ideeën over waar ik die zal hangen! Aangezien wij kerst zullen vieren op 11 december, kan het met het weer alle kanten uit!

Ik wou touwen spannen door de tuin heen met lantaarntjes aan en daartussen al de cadeautjes, want pas op, ik ben nog niet klaar zenne met aankopen! Vooral voor mijn mannetje moet ik dringend inspiratie krijgen, ik wil niet nog eens met douchegel gaan afkomen, dat brengt hij zelf wel mee van de winkel.

Ook met kousen kan ik hem vast niet plezieren! Cd's oja da's zijn grote passie, maar ook dat vind ik moeilijk omdat ik niet weet dewelke er al in zijn grote kast zitten. Maar Chrissebietje zal wel iets vinden! K heb één groot voordeel, k ben er op tijd bij nietwaar!

Aja en mijn mannetje vind me ook crazy bij het idee om de cadeautjes door de tuin heen te hangen. Maar t zou ook leuk kunnen zijn, allemaal rond een buitenkacheltje , goed ingeduffeld in een fleecedekentje, marshmellows roosteren en pakjes opendoen. Ik heb nog een leuk idee voor die avond maar mijn kinderen kijken hier ook af en toe eens rond in blogland, dus hou ik het idee als een verrassing!

Maar het kan ook pijpestelen regenen en stormen, want t is pas vijf dagen  na sinterklaas en zoals het liedje zingt, "hoor de wind waait door de bomen", hewel zo kan het op 11 december ook nog waaien. Ik zie al die pakjes al fladderen in de wind!

Ach ja, heerlijk toch als je af en toe een steekje los hebt! Ik zeg altijd, k heb ze nog alle vijf op een rij maar ze zitten niet in de juiste volgorde, haha!

 

15:55 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (9) | Tags: kerstman, kerscadeautjes, pakjes, zot, steekje los |  Facebook

Commentaren

Ja, Christa, ik denk echt dat jij de kampioen bent van de kerstcadeautjes. We zijn 4 oktober en jij hebt al 36 pakjes! En dan die cadeauverpakking, wat moeten dat mooie pakjes zijn zeg. Ik zie het al voor me al die fladderende pakjes tussen de bomen en dat kacheltje daar tussen. Jij hebt wel een fantasierijke en creatieve geest hé. Ik hoop dat ik dit jaar een beetje in kerststemming zal komen, tot hiertoe is dit nog niet het geval.
Lieve (kerst)groetjes van mij.

Gepost door: paulientje | 04-10-11

Reageren op dit commentaar

Heerlijk gek dan .. kan mij helemaal vinden in je idee... ik loop al jaren te zeggen dat ik zou graag wil BBQ met de Kerst... maar het is er noit van gekomen .. en nu zal dit ook niet meer denk ik .. of ik moet een andere familie krijgen... voor plezier is leuk.

Groets WilZizy

Gepost door: Wil/zizy | 04-10-11

Reageren op dit commentaar

Je bent zeker de kampioen, ongetwijfeld. Aan inspiratie heb je ook geen gebrek. Wat een leuk idee om de pakjes buiten te hangen. Alé, ik vind het een superidee voor elders :-) Zelf zie ik het niet zitten om in de koude te gaan staan...brrr...maar leuk en origineel is het wel. Hier zal het een povere kerst worden vrees ik, met dank aan Flo. Een kerstboom zou een reglrechte ramp worden met die kat in huis en de pakjes gaan heel waarschijnlijk ook niet op voorhand uitgestald worden want 9/10 dat die kat ze al van hun papiertje zou ontdoen.

Gepost door: bea | 04-10-11

Reageren op dit commentaar

whahaha zoveel kadootjes, dat is superleuk
als je een kampvuur maakt dan zou ik de eventuele chocolade daar zeker niet boven hangen, een pannekoek kan dan weer wel, die is dan geflambeerd :-)
geniet maar van al je aankopen en plannen

Gepost door: fotorantje | 04-10-11

Reageren op dit commentaar

Sorry Christa, ik zal je titel moeten stelen.
Ik heb er al een stuk of 40 :D En ik heb mijn eerste kerstcadeautje gekocht in januari :D
En ik heb ondertussen ook al een hoop nieuwe kerstversiering in huis :D

Wij hebben elk jaar een jeneverbar in onze tuin. Een grote uitgekapte ijsblok met daarin de flessen en de jenevers, vuurkorven en warme chocolademelk voor diegene die geen alcohol drinken!

Gepost door: Alice | 05-10-11

Reageren op dit commentaar

Hey Alice! Allee verdorie toch, je hebt me geklopt! Maar eerlijk is eerlijk, ik doe een stapje terug en jij mag op het schavotje bij de kerstman! Maar die die jeneverbar vind ik een goed idee, ik wil ook dit jaar van die wensballonnen oplaten, ieder zijn eigen ballon, ( mijn kids lezen toch de reacties niet) . Ze mogen hem eerst volkrabbelen met wensen allerlei. Verleden jaar had ik voor iedereen een kerstwens geschreven en in de kerstboom gestoken. Ik wilde er toen al iets speciaals van maken omdat ik dacht dat het de laatste keer met mijn zoon was. En dit jaar komen ze op 3 december naar Belgie, de tickets kostten het dubbele voor kerst, ik wou niet dat ze zoveel moesten betalen. En dit jaar denk ik weer " laatste keer dat we kerst samen vieren" .
bye the way die cadeautjes is nog maar voor zeven mensen hoor, voor ouders en zo heb ik nog niets, alleen voor kinderen, stiefkinderen en verloofdes en zo.
Merry christmas Alice!

Gepost door: christa | 05-10-11

Heleba Christa, de kerstman heeft twee knieeen he! We kunnen met twee op zijn schoot met een goed glas gluwein!

Gepost door: Alice | 05-10-11

Reageren op dit commentaar

He ja dat is een goed idee! Wedden dat hij ons vraagt om mee te gaanvliegen met zijn rendieren!

Gepost door: christa | 05-10-11

wow, ik heb nog geen enkel cadeau, en aan 36 ga ik echt niet komen! :D

Gepost door: justm3 | 05-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.