10-10-11

Een beetje opgewonden!

Ja, ik ben een beetje opgewonden! Heel blij ook ! Sinterklaas komt morgen voor mij héStoer mijn eerste "flans je eigen juweel in elkaar-les". Het zal wel een simpel armbandje of een eenvoudig kettinkje worden. Mja pareltjes rijgen dat ken ik nog van mijn kindertijd , maar slotjes eraan zetten en zo, dat is niet mijn beste vak. het is dan ook niet de eerste keer dat mijn geknoopte parelsnoeren stuk gaan aan het slot.En bij parels die geknoopt zijn tussen de parels is het niet evident om alles los te maken.

Ik heb hier een ketting liggen die ik gemaakt heb voor het huwelijk van mijn zoon, iets dat goed past op mijn kleed, maar ik heb de slotjes nog niet afgewerkt. Ik ga daar eerst morgen raad voor vragen. Want ik zie al die parels tijdens de ceremonie al rondspringen en de bruid uitglijden over die parels! Recht in een fontein of zo, o wee. Ik wil dat risico niet nemen.

Ik hoop dat het niet te vermoeiend zal zijn , maar dat zien we dan wel weer hé!

Ik heb me ook nog een groupon bon gekocht deze morgen bij het krieken van de dag, voor één keer dat ik vroeg genoeg was om het krieken mee te maken.

Met deze bon kan ik een workshop volgen , cupcakes bakken en versieren. Normaal kost zo'n workshop 50 euro maar nu 19€ een heel verschil hé, en de volle pot zou ik er nooit voor betalen.

En die dingetjes maken me dan zo blij dat ik me vrolijk voel ondanks de herfst die nu terug in mijn benen zit met kleine mesjes doet hij zijn on-leuke maneuvers. Maar ik probeer ze te negeren en laat ze mijn vrolijkheid niet bederven.

Als je aan het eind van de cursus, de cursus loopt tot maart, een gezette dame tegen het lijf loopt overladen van kralen parelsnoeren, armbanden, ringen, weet ik veel wat nog, eum dan is het fibromindy die al haar werkstukken tegelijk draagt om er zo optimaal van de genieten!

Aja en k heb dank zij de regen mijn bolletjeslaarzen al eens kunnen dragen, k was helemaal in mijn nopjes!

20:01 Gepost door fibromindy in gekke kronkels | Permalink | Commentaren (11) | Tags: opgewonden, juwelen |  Facebook

Commentaren

Hahaha, gek mens! Ik zie je al lopen: een wandelende kerstboom terwijl de lente op komst is.
Ben er zeker van dat je veel plezier zal beleven aan die cursus, vooral als je zal bewonderd worden om je zelfgemaakte juweeltjes. Ja, die cursus zal u veel voldoening geven, daar ben ik zeker van.
Van je botjes ga je ook nog veel deugd hebben, ne keer dat het begint te regenen weet het van geen ophouden meer. Wil je geloven dat jij de enige bent (die ik weet)die in haar nopjes is met al die nattigheid? In haar nopjes door die verdikse nopbotjes :-)

Gepost door: bea | 10-10-11

Reageren op dit commentaar

Ik ben niet echt in mijn nopjes met de regen, maar door die nopjesbotjes
geef ik er een positieve "schwung" aan, mezelf een beetje brainstormen
om niet nukkig te worden!
liefs
Chrissebie

Gepost door: christa | 11-10-11

een versierde kerstboom met bollekesbotjes, en dan nog een paar lichtjes in je haar, waarom niet, als je t maar plezant vind
geniet van de les morgen

Gepost door: fotorantje | 10-10-11

Reageren op dit commentaar

Ja en dan opgemerkt worden voor man bijt hond en me daar van een beetje helemaal gek gaan draaien, hihi! Neen zo erg is het nog niet hé!
Ik heb heel veel fantasie, maar meestal zie ik er toch min of meer normaal uit he toch??
liefs

Gepost door: christa | 11-10-11

Haha, ik zag vanmorgen dat er één persoon al een bon had gekocht voor die cursus en dat ben jij dus! Ik heb ook even overwogen of het de moeite is maar ik kan eigenlijk al taarten en cupcakes bakken en versieren :D

Ik ben benieuwd naar je verslagje van de workshop. Hopelijk leer je daar dan idd om goede slotjes te maken.

Vorig jaar voor een vak moesten wij ons in de klas voorstellen en iets uniek over ons vertellen, wat je deed of kon wat niet iedereen doet. Een meisje van de klas zei dat zij zelf haar juwelen maakt, oa de ketting die ze aanhad. Nog geen 5 minuten later lagen al haar parels verspreid over de klas... :D

Gepost door: justm3 | 11-10-11

Reageren op dit commentaar

Haha leuk van die ketting, hihi, moest er effe om lachen!
Ik kan eigenlijk ook cupcakes maken, maar die versiering ik meestal met icing, bloemsuiker met een beetje eiwit en ietsiepietsie citroen. Ik werkte al met marsepein, maar die verwaterd en wordt slap als je de cupcakes in doosjes steekt. En nu zal het ik het es leren met rolfondant.
Ik wil volgend jaar een mooie bruidstaart maken, vandaar oefenen eerst met kleine dingetjes!
liefs
Christa

Gepost door: christa | 11-10-11

Heel leuk al die cursussen! Juweeltjes maken zou ik zo zien zitten, ik heb altijd al zelf mijn oorbellen willen ontwerpen, maar ik weet niet of ik geduld zou hebben met die piepkleine materiaaltjes! En cupcakes, daar denk ik niet dat het lief over zou klagen als ik 'huiswerk' zou moeten maken ;)à

Gepost door: LJ | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

Ik zie u al lopen in uw bolletjeslaarzen bedekt met eigen gemaakte juwelen. Leuk zicht.

Gepost door: HansDeZwans | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

Hey Christa, in reactie op jouw reactie op mijn blog: ik ben bezig met oude postjes van een oude blog op mijn huidige blog te zetten, dus dat gaat idd over tientallen, ik wist niet dat je via e-mail was geabonneerd, maar die mag je dus gerust negeren want anders ben je wel een paar uur bezig met lezen! ;-)

Gepost door: LJ | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

Awel, als ge een heel goed boek wilt voor inspiratie voor de bruidstaart en de technieken, dan moet de de boeken van Peggy Porschen eens overwegen (ik heb 'cake chic' en 'romantic cakes'), dankzij die boeken is het mij voor de eerste keer gelukt om een taart echt heel mooi strak te bekleden (zonder oneffenheden dus).

Gepost door: justm3 | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

ja hoor Christa meestal zie je er normaal uit, wees gerust of net niet hihi

Gepost door: fotorantje | 16-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.