16-10-11

sunday, bloody sundy!

Neen deze zondag heeft niets "bloody" en ik hoop het zo te houden, k was alleen op zoek naar een titel en dat liedje schoot me te binnen!

T was de laatste tijd  stil, maar ik heb van die dagen dat ik geen sik waard ben , kopke vol zit, en lichaam leeg is, dat ik alleen maar sleep! Van de zetel tot aan het aanrecht om te koken , sleep om een beetje op te ruimen en dan hebben we het nog niet over "kuisen"; En ja te moe om te bloggen, alsof ik mijn hersenen zou moeten uitpersen om er iets bruikbaars uit te halen.

Dan verkies ik niet te bloggen , want na al dat persen hou je alleen maar pulp over en raad in welke toestand ik dan verzeild geraak!

Enfin, vrijdag naar psychiater geweest en heb het over mijn vreselijke gaten in mijn memorie gehad. Dat ik moeilijk op woorden kan komen, enorm veel vergeet. En aheum ze zegt dat het tekenen van een soort vroegtijdige dementie zijn , die ik te danken heb aan de leuke fibro en cvs. Dat laatste is nog altijd niet officieel bewezen, maar k ben er ook niet op zoek naar, wat maakt het nu uit of ik nu fibro alleen heb of de twee. Er is voor beiden geen genezing en geen gepaste medicatie.

Maar bon, om op de psychiater terug te keren , ze heeft me iets voorgeschreven om dementie te vertragen, ze had het over membramen en zo, enfin, kut waar ik niets van begreep. K ben nog niet naar de apotheek geweest . Het schijnt dat het een natuurlijk middel is, t zal wel weer pokkeduur zijn. Dan neem ik het eenmalig en wordt het weer in de vergeethoek gedumpt! Tenzij ik spectaculaire verbeteringen zou voelen!

Maar dat maakt me niet happy! Als er nu één iets is waar ik hemelste schrik van heb is het wel "dementie", k mag er niet aan denken!

Maar bon, laat ons niet direct het slechte denken, en ik ben altijd al een beetje prettig gestoord geweest, misschien valt het dan zo niet op!

Ik voel me nu helemaal klaar si om een ferme douche te nemen , mijn haar te wassen en hopelijks lukt het om het een beetje te brushen!

Dat douchen gaat heden ten dage door, gezeten op een blauw krukje met gaatjes  . Mijn mannetje moet wel in het rond zijn om te helpen in en uit stappen, wat een luxe, douchen met een gentlemen aan mijn zijde!

 

09:25 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (5) | Tags: douchen, dementie, fibro en cvs |  Facebook

Commentaren

olala dat wist ik niet dat je daar vroegtijdige dementie van kan krijgen, ppffff, ook dat nog, en k had een oma die dement was, dat voorspelt niet veel goeds
maar kom we kunnen dan samen naar het rusthuis, we zullen wel niet meer weten waar we elkaar van kennen :-)
misschien toch maar dat pilleke nemen, daar het toch iets natuurlijk is

is je douche-instap zo hoog of is dat omdat je in het bad doucht?
gelukkig heb je je 'boy' in de omgeving

allé sleep ze, dat is ook een bezigheid meisje ;-)

Gepost door: fotorantje | 16-10-11

Reageren op dit commentaar

ik zet een stoeltje in het bad, nadat ik er eens flink ben in uitgegleden.
ja gelukkig kan mijn ventje me nog uit het bad helpen. K wil met tijd een inloopdouche, maar dan moet heel de badkamer worden herdaan en geen money money.
groetjes

Gepost door: christa | 16-10-11

ik hoop voor jou dat de psychiater het bij het verkeerde eind heeft , ze kunnen zich ook vergissen hoor.

En maar hopen dat je je na het douchen toch ietsjes beter voelt

Gepost door: merel | 16-10-11

Reageren op dit commentaar

Spirulina en blauwgroene algen enzo zijn ook heel erg goed voor het geheugen. Ik heb hier blauwgroene algen die gemakkelijk al eens inneem een tijd voor examenperiodes enzo :)

Ik hoop in ieder geval dat of je psychiater het bij het verkeerde einde heeft, of dat het spul goed meevalt van prijs en goed helpt tegen de vergeetachtigheid :)

Gepost door: justm3 | 16-10-11

Reageren op dit commentaar

Gij hebt toch wel vreed veel chance met zo'n ventje rond u!
Ik ben ook bang voor dementie...

Gepost door: LJ | 17-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.