18-10-11

Nationale Thank you-day!

Naar aanleiding van een paar blogjes van blogmaatjes uit mijn blogrol, die beiden een blogje hadden gewijd aan het bedanken van hun partner, vond ik dat ik dat ook maar eens moest doen! Een mens vergeet dat toch al te snel en als iemand constant vanalles voor je doet wordt je dat zo gewoon dat je er vaak niet meer stil bij staat!

Ik heb het echter in real life gedaan! Neen geen cadeau gaan kopen, maar een kaartje geschreven en snel een twee gangenmenu uit mijn kookpotten en vingers getoverd. Voor wijn was het nog iets te vroeg op de avond en klinken met een glas spuitwater gaat heus ook wel!

Ik heb er meteen de nationale thank you-day van gemaakt! Maar k heb er geen datum opgeplakt, want ik zal dat toch niet onthouden!

Wij vieren ook al vaker eens valentijn in het het jaar, als ik het zotte in mijn lijf krijg, ga ik een leuke tafel dekken en etentje in elkaar boksen. Ik loop graag eens naast de lijn ook, het moet niet altijd op datum zijn die de maatschappij ons opdringt. Maar het moet leuk blijven en niet geforceerd zijn en het hoeft niet eens altijd duur te zijn!

Zo gaan we donderdag naar de sauna helemaal gratis ter gelegenheid van de nationale sauna-dag. En we hebben hier nog een flair-bon dat je voor 7 euro ergens een hoofdschotel kan eten en een kopje koffie als dessert. Hewel k heb dat er maar meteen aangeplakt en zo wordt het donderdag al weer feest!

Mannetje begint s morgens een uur vroeg, neemt twee overuren en tegen 1 uur kunnen we aan de sauna staan. Want ik vrees dat er s avonds veel te veel volk zal zijn.

Ik kan daar heerlijk zwemmen in warm water en dat is helend voor mijn lijf. Thuis kan ik niet eens nog een bad nemen! Ik weet best wat kan en niet kan daar , zo kan ik absoluut niet tegen een stoombad, en moet ik na de sauna al helemaal niet in koud water gaan duiken.

Enig minpuntje in de sauna in Roeselare is de buitenjacuzzi, die vind ik wat onproffesioneel vergeleken met de sauna in Londerzeel. Maar ach ja , een mens kan niet alles hebben zeker!

Commentaren

Waauw, dat zal een leuke donderdag worden. Heel lief van je om je mannetje zo eens te verwennen. Het is inderdaad zo dat mensen er op de duur niet echt meer bij stilstaan als ze veel steun krijgen van hun partner, alles lijkt gewoon. Goed idee van je Christa. Die man van je zal tevreden zijn :-)

Gepost door: bea | 18-10-11

Reageren op dit commentaar

Awel ge hebt groot gelijk, we zouden allemaal onze partner af en toe in de watten moeten leggen he??

Gepost door: LJ | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Vind ik ook ..geen datums!! doen wanneer je er behoeften aan heb..is veel leuker... veel plezier .

Groets Wil/zizy

Gepost door: Wil/zizy | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Awel, dat vind ik nu eens mooi zo van die dagen vieren zonder dat ze door de maatschappij zijn voorgesteld.

Gepost door: HansDeZwans | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Anders doen dan anders geeft veel meer voldoening dan je houden aan vooropgestelde datums :-)

groetjes

Gepost door: maike | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Leuk, wij denken er net hetzelfde over regelmatig eens wat verwennerij.
Londerzeel, ik wist niet dat daar een sauna was, dat is een paar dorpen hier vandaan, komen jullie van zo ver voor een sauna, dat moet het een zeer goede locatie zijn.

Gepost door: loebrabas | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Het is één van de mooiste van vlaanderen! Ja zot hé dat we dat er voor over hebben! Maar we hadden nog een vivabox en iemand had ons deze aanbevolen. Wat voor mij superleuk is daar, het immense warme bubbelbad, en het verwarmde zwembad, waar het water echt nog warmer is dan in Roeselare. Voor mij is dat zalig aangezien ik hier thuis alleen nog kan douchen en niet in een gewoon zwembad kan zwemmen vanwege de kou!
groetjes

Gepost door: christa | 19-10-11

Reageren op dit commentaar

Yep, de sauna in londerzeel is heerlijk! Voor mij ook de mooiste van Vlaanderen.

Ben blij dat ik u kon inspireren! Ons ventjes verdienen dat al eens he!

Gepost door: Alice | 20-10-11

Reageren op dit commentaar

Hey Alice, deze namiddag gaan we naar Roeselare, wegens nationale saunadag, (gratis)
Kwa "service" is het daar nog beter dan in LOnderzeel, maar ik vond de jacuzzi dan zo super in Londerzeel en het feit dat het water daar zo lekker warm was.
Enne, ja mijn ventje was enorm blij met zijn verwenavondje. Ik kan alleen met mijn kookkunsten eens iets terugdoen, en dat doe ik dan ook wel es vaker.
groetjes

Gepost door: christa | 20-10-11

De commentaren zijn gesloten.