14-11-11

De verrassingsdag!

Hier zit ik nu , in een cafeetje aan het station, na de verrassing geduldig te wachten tot mijn mannetje me na het scheidsrechteren komt afhalen. Want ikke Chrissebie, alias Fibromindy heb het weer voor elkaar gekregen om vandaag holder de bolder te vertrekken van thuis , toen mijn "verrassers" mij kwamen ophalen. En je raad het wel of niet, maar k ben vertrokken "zonder sleutels"!

Ik moest niet rijden dus had ik geen sleutels nodig , dacht ik! Slimmeke! Mijn huissleutel hangt wel bij de autosleutels hé!

Ik liet mijn breintje heel snel werken! Het plan was dat mijn nichtje me zou afzetten bij me thuis, ik dan mijn auto nemen, naar Tielt rijden met dochter. Daar samen iets eten en mijn dochter dan droppen aan het station, omdat zij nog naar Gent moest.

Dit plan dan razendsnel gewijzigd! Mij en dochterlief naar Tielt laten brengen en een bericht ingesproken op de voicemail van mijne scheidsrechter met heel de uitleg.

IK nam me voor om me hier nu niet aan te storen en mijn dag niet in mineur te laten eindigen. We maakten van de nood een deugd, gingen gezellig een pizza eten die eigenlijk niet zo geslaagd was. Maar zelfs dat liet ik niet aan mijn hart krijgen. Ondanks de harde platte korst heb ik hem toch braafjes opgegeten.

Daarna in flinke tred naar het station gestapt zodat dochter nog trein van kwart voor 7 kon halen , ze verlangde ook om thuis te zijn.

Ik stapte de pado binnen, bestelde me een lekker biertje en begon deze tekst op een klein notitieboekje te krabbelen dat ik in mijn handtas had.

En ik dacht dankbaar na over de gezellige namiddag die ik helemaal cadeau had gekregen !

Heel de weg werd ik geblinddoekt en ik wist begot niet waar we naartoe reden. Ik kon wel inschatten aan de tijd dat we reden dat we in deze tijd niet naar de kust konden gereden zijn, ook niet naar Ieper of zo.Enfin, ik stapte uit met blinddoek en al . En rook in de verte chloor en etherische olie en onmiddellijk legde ik de link met welness of zo. En ik had gelijk! toen de blinddoek eraf ging , zag ik een gang met halve kokosnoten waar kaarsjes in brandden. Het eerste wat ik zei was, "allee Aimée jij durft toch niet naakt in een sauna! Waarop ze replikeerde dat het badpak was en dat ze het mijne ook bij hadden! Het was een hele leuke privésauna! Als een speeltuin voor volwassenen! Ik ga er vast eens samen met mijn handige harry naartoe!

www.sauna-essential.be

klik gerust op de link en dan zie je wat er zo mooi aan was! Er stond een schotel cupcakes die mijn nicht gemaakt had, ik kreeg zelf het mooie schaaltje in twee etages! Dochterlief had een fles bubbels bij. We pletsten en plonsden in het binnenbubbelbad en de grote jacuzzi buiten. we probeerden de drie sauna's en het heerlijke eucalyptus stoombad. We aten fruitsla en cakejes. We hadden de volledige vrijheid en lachten wat af. En als klap op de vuurpijl kregen we nog een rugmassage die me heel veel deugd deed.

Ik had dus de bal compleet misgeslagen, had totaal geen sauna verwacht, maar t was dus toch sauna, heel leuk omdat het privé was, en met niemand hoefden rekening te houden. Niet dat we daar als apen in de bomen gingen hangen, want er stonden helemaal geen bomen!

Bedankt lieverds!

09:40 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (8) | Tags: verrassing, sleutels, dochter, nicht, sauna essential |  Facebook

Commentaren

In alle haast uw sleutels vergeten kan gebeuren. Voor hetzelfde geld was je weg op je sloffen :-)
Je verrassing was heel geslaagd, iets wat je totaal niet in gedachte had. Goed gedaan van die meiden.

Gepost door: bea | 14-11-11

Reageren op dit commentaar

whaw wat ben je verwend
dat zal een superdag geweest zijn, ondanks de kleine minpuntjes op het einde

vandaag nog lekker nagenieten!

Gepost door: fotorantje | 14-11-11

Reageren op dit commentaar

Dus toch de sauna ;-)
Wat een heerlijke tijd moet het geweest zijn. Ik heb de site 'ns bekeken, fijn !!!!

Gepost door: Mamapippa | 14-11-11

Reageren op dit commentaar

wauw, zo leuk! moet zalig geweest zijn, en zeker zo op het onverwachts!en het ziet er inderdaad een prachtige zaak uit!

btw, "walk the line" is vanavond, we zijn nu nog maar dinsdag hé :-)
groetjes,
johan

Gepost door: joten | 15-11-11

Reageren op dit commentaar

Oow Thanks Johan, k zal het opnemen!

Gepost door: christa | 15-11-11

Het was fijn nichtje en heeeeeeeeeeeeel graag gedaan.
XXX

Gepost door: Anneke | 15-11-11

Reageren op dit commentaar

Het genietsel druipt van de blog af.

Gepost door: HansDeZwans | 16-11-11

Reageren op dit commentaar

Dat zal inderdaad nogal deugd gedaan hebben! Zo'n verwendagjes zouden er wel vaker mogen zijn ;)

Gepost door: LJ | 16-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.