16-11-11

Amaury-Shannon-modus

Ja, het zit er aan te komen, nog een goei twee weken en ik begin zo stilletjesaan mijn voorbereidingen te doen. De laatste kerstcadeautjes worden in huis gehaald, ik druf het niet meer tellen, aheum, maar t zijn er heeeeeeeel veel.

Vandaag kaascroquetten gemaakt en allemaal in de diepvries gestoken, omdat er in het verre Canada al gelikkebaard wordt naar een beetje vlaamse kost!

Dus zorgt de mama ervoor dat het lievelingseten op tafel zal komen. Waaronder aheum de befaamde papsaus met eieren en gekookte aardappelen. En ik zie hier nu dwars door mijn scherm menigen een gezicht te trekken, van etje welk een boerekost is dat nu weer! Hewel gasten, jullie hebben gelijk, het is echt boerekost, maar het was vroeger telkens feest als er eiers met papsaus op tafel kwamen. Dat was alles goed smeren in ons bord, maar van deze traditie ben ik afgestapt.

Een boodschap van mijn mannetje die aan de spoorwegen werkt stuurt mijn planning wel in de war, want naar het schijnt zou er op 2 december wel eens treinstaking kunnen zijn en dan zou ik naar Zaventem moeten met de auto, terwijl het met de trein veel sneller en veel minder stressy gaat!

Ach het is nog helemaal niet zeker, dus we zien wel zeker.

De eerste 2 à 3 dagen blijven ze in Gent, en het wordt rennen naar het frietkot, want die ongezonde frituurtoestanden hebben ze daar niet in Canada.

Dan moet er nog naar de tandarts gegaan worden, omdat hij nog steeds hier op de mutualiteit staat. Ik denk dat we die dag best de papsaus op het menu zetten.

Volgende week zet ik de kerstboom en versier ik het huis! Vroeg, neen hoor, toch niet voor mensen die al op 11 december kerst gaan vieren! Maar dat heb ik reeds allemaal verteld, maar ik ben er zo opgewonden door, ach ja en waar het hart van vol is loopt de mond van over , nietwaar! Ach, laat me maar een beetje dromen!

21:16 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: kerst, zoon, canada, papsaus, kaascroquetten |  Facebook

Commentaren

Vroeg? Neen hoor. De mijne wordt zaterdag gezet en wij vieren kerst pas echt met kerst!

Heerlijk zo die voorbereidingen he!

Zeg Christa... denk je nog eens aan het receptje voor de tartines russes?

Gepost door: Alice | 17-11-11

Reageren op dit commentaar

o ja die tartines Russes, zal ik je vandaag doormailen!
groetjes

Gepost door: christa | 17-11-11

:) Amai wat een voorbereidingen! Geniet ervan!

Gepost door: L. | 17-11-11

Reageren op dit commentaar

Kerst kan je nooit te vroeg vieren en die boom is maar gezellig zo, die mag er lang staan! Jammer genoeg heb ik er geen plek voor. Tof dat de NMBS weer s gaat staken, dat komt nooit goed uit he!

Gepost door: LJ | 21-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.