22-11-11

Ik val in herhaling!

Vandaag de wachtkamer van de huisdokter getrotseerd! 2 uur geduld uitoefen , op ongemakkelijke stoelen zitten. Maar gelukkig liggen er van die dure boekskes volgepropt met van die onkoopbare dingen voor mij, schoenen van 2000 euro die ik dan niet eens mooi vond, maar bon, k heb ook geen smaak, haha.

Maar ik was het beu, en was rad-op zoals we hier in W.Vl zeggen, k was het beu, kotsbeu, dat ik bereid was om zolang in die wachtkamer te gaan post vatten.

Mja die kutschouder hé, t blijft maar achteruit gaan en k voel dat ik iets moet ondernemen , of ik kan niet met de wagen rijden Als Amaury en Shannon hier zijn.

Na een lang gesprek werd er dus toch beslist om naar de knappe dokter terug te gaan, die wel een hoog "perfect man' gehalte heeft, maar waar ik doodsbang van ben, vanwege mijn laatste marteling.

Maar ik ben vastbesloten hem dat te zeggen, dat ik bang ben voor de immense pijn van de vorige keer! Dat ik als een operatie niet kan vermeden worden, ik dan "niet" dezelfde dag naar huis wil komen, omdat ik te bang ben voor de pijn . K heb van de laatste keer een angsttrauma overgehouden , en ik ben vroeger nooit bang geweest ben voor dokters en pijn. Als kind vond ik het zelf leuk om in het ziekenhuis te liggen!

Maar ik zal vooreerst vragen om een tussenoplossing, misschien een inspuiting die me een goeie maand of zo kan geven, zodat ik een fijne tijd met de Canadeesjes kan hebben en een fijne eindejaarstijd.

Vrijdag mag ik langsgaan, ben toch blij dat ik zo snel een afspraak te pakken kreeg.

En nu de moraal terug wat opkrikken, en het komt allemaal nog in orde, blijven hopen, blijven dromen, nietwaar!

18:50 Gepost door fibromindy in stomme fibro | Permalink | Commentaren (7) | Tags: stomme schouder, operatie, pijn, angst |  Facebook

Commentaren

Tuurlijk komt het in orde :-)

Gepost door: maike | 22-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ge zou voor minder schrik hebben!
En pijn hebben we zo al meer dan genoeg, zeg maar dat ge daar absoluut niet meer tegen kan!

Gezellige avond, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 22-11-11

Reageren op dit commentaar

daar gaan we van uit Christa, dat alles in orde komt

Gepost door: fotorantje | 22-11-11

Reageren op dit commentaar

Het zal inorde komen, daar moet je blijven in geloven.
Een mens zou het ontzien om naar de huisarts te moeten bij de gedachte aan dat lange wachten op uw beurt. Hier is het ook zo, best dat ik daar niet veel moet zijn (hout vasthouden) want dat is niet goed voor mijn bloeddruk :-)

Gepost door: bea | 23-11-11

Reageren op dit commentaar

Goed om iets te ondernemen en terug naar die dokter te gaan. Ik zou idd aangeven dat je bang hebt van de pijn, een goede dokter zou daar normaal gezien wel rekening mee moeten houden :)

Gepost door: justm3 | 23-11-11

Reageren op dit commentaar

Er de moed inhouden en de Canadeesjes komen . Ollie en zijn rug zijn geen beste vrienden , maar ik heb een goede begrijpende baas . Veel mensen begrijpen niet (de gezonde) wat pijn (rug , schouder , enz. ) is. Christa ik hoop net als Ollie met de moderne technologie , dat ze eens pijn kunnen eerlijk kunnen uittekenen. Dan zullen vele totentrekkers (tonneelspelers) er uit vallen!

Gepost door: ollie | 23-11-11

Reageren op dit commentaar

Christa, waarom ge je niet eens naar min dr in kortrijk? mijn 2 schouders zijn nu geopereed en het valt echt enorm mee,en daarbij 't is goeie pijn, pijn die gneest, de pijn die je nu heb is pijn die erger wordt!
en voor de operatie had ik meer pijn dan sedert, en mogen ist al een week geleden!
en je kan altijd eerst een cortisone spuit vragen om paar maanden te overbruggen, heb ik detmaal ook gedaan om niet in volle zomer en hitte met die mitella te moeten lopen zoals ven mijn andere schouder!
sterkte!

Gepost door: joten | 24-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.