26-11-11

fibromindys moed.

Mja, de moed van Fibromindy is ver te zoeken momenteel! De altijd lachende en courageuse vechter zit momenteel ineengedoken als een patattenzak waar de helft van de patatten al uit is en die zo helemaal begint scheef hangen!

Gisteren naar specialist geweest en we hebben de knoop doorgehakt, in februari laat ik me opereren, maar ben er halleluia doodsbangs voor! Ik heb hem gezegd dat ik getraumatiseerd ben door de pijn van vorige keer en dat het misschien niet volwassen klinkt maar dat ik gewoon eerlijk ben. Ik hoop dat het helpt en ik ga het zeker in mijn dossier laten zetten. Ja lach me nu allemaal maar eens goed uit, kan me niet schelen, ik weet wat ik de vorige keer gevoeld heb, en dat was gene kattepis.

IK heb er nu een spuit in gekregen , zo lekker in het gewricht zitten foefelen tot hij erin zat, brrrrrrrr. Maar voorlopig heb ik eigenlijk nog meer pijn dan voor die kottering in mijn schouder. Maar naar t schijnt werkt het maar na een paar dagen!

Mijn cupcakes versier cursus die ik vandaag ging doen heb ik moeten afzeggen en k heb er als een kind voor gebleit! Ik keek daar zo naar uit en nu heb ik het doorgegeven aan iemand anders, zo heeft er iemand nog "iets" aan.

Ik moet ook terug naar de kiné, olé olé, en dat is geen leuke massage als in een welnesscenter, maar dat is daar uitrekken, en daar zijn ze eigenlijk al mee bezig van Mei en k ben het uitrekken die ook gepaard gaat met veel pijn , ook meer dan beu!

Nog maar 5 keer slapen en zoonlief komt naar Belgie en k hoop dat ik tegen vrijdag terug moeiteloos met de wagen kan rijden! Want dat is mijn grootste vrees. K wil van alles doen met hen , daarom wou ik ook persé die spijt. Maar mijn ontgoocheling was groot deze morgen toen ik mijn arm haast helemaal niet meer kon bewegen.

Dan had ik bij overmaat nog ferm kramp in mijn kuit , waardoor ik meer strompel dan wandel en deze middag moeten we naar een jubileum van een koppel buren van ons, t zal weer mooi zicht zijn als ik als de bultenaar van de Notre Dame zal binnenwaaien.

Enfin, ja ja kweet het, ik mag niet klagen, ik heb Fibro en moet alles aanvaarden en ermee leren leven bla bla bla, en ik wil het helemaal niet altijd hierover hebben in mijn blog, maar vandaag kan ik er echt niet mee lachen, echt niet!

 

Commentaren

ma, Christatje toch, je mag van mij gerust eens klagen! Ik begrijp je volkomen. Bij mij gaat het ook niet zo goed. Ik ben nu vooral doodmoe, de pijn valt nog mee,maar ja, door die moeheid doen ik niet veel, dus misschien dat ik daarom niet veel pijn heb.
Ik ben ook nog geschorst van het ziekenfonds; daar ga ik tegen in beroep, maar dat kost allemaal zoveel energie... Ik heb deze maand nog maar de uitspraak gekregen van mijn proces tegen RVA over 33% arbeidshandicap.
Als dit nieuwe proces weer anderhalf jaar duurt...
Tegen dan zit ik waarschijnlijk op invaliditeit en kan die klojo van een dokter mij daar weer van schorsen en kan ik weer beroep aantekenen. Jeuhj
Gelukkig moet ik al die kosten niet zelf betalen!

ach, zie je, ik ben nu ook aan het klagen.

probeer maar te genieten van het bezoek van je zoon!
Kan hij niet met de auto rijden als jullie van alles gaan doen?

Veel sterkte, en als je wil klagen, je moet je vooral niet inhouden, niemand is verplicht om je blog te lezen hé!

Gepost door: sofie | 26-11-11

Reageren op dit commentaar

jij mag gerust klagen Christa, als dat oplucht of zo
een keer goed alles uitspuwen, want t kan echt soms eens teveel zijn hé
die schouder dat is niet niks, k mag er niet aan denken dat ze in een al pijnlijk gwricht dan nog met een naald gaan koteren
Een operatie? dan hoop ik maar dat het even goed gaat als bij joten, zo wil ik ook wel geopereerd worden moest het nodig zijn
Ik hoop dat de inspuiting vlug begint te werken en het lang werkt zodat je een fantastische tijd kan hebben met de canadeesjes
knuffel

Gepost door: fotorantje | 26-11-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Ik begrijp je als geen ander!
Weet wat het is altijd maar moeten afbellen dat ge dit of dat niet kan mee doen! En blijten doe ik dan ook maar van collère, ja!!!!! grrr
Wens je toch veel moed en ik hoop dat je spuit gaat werken!

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 28-11-11

Reageren op dit commentaar

Hopelijk valt de operatie (en de pijn) goed mee :-)

Echt zonde van die cursus cupcakes versieren, ik weet hoe je daar naar uit keek. Moest ik bij je in de buurt komen dan had ik al mijn taart/cupcake decoreerspulletjes genomen en langs gekomen om zo toch nog cupcakes te kunnen decoreren :-).

Gepost door: justm3 | 30-11-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.