02-12-11

Daar zijn ze dan!

Met het liedje van Sinterklaas in mijn achterhoofd, was ik gisteren constant aan het neurieën, van "hij komt, hij komt, die lieve grote zoon, lalalala lalala en zo voort hé!

En vandaag ............ Dan kwam hij letterlijk met een grote ijzeren vogel uit de hemel gevallen. Moe van de lange vlucht waar ze heel erg krap hadden gezeten. En in New York lang hebben moeten wachten op hun overstap!

DE vlucht kwam een uur vroeger aan dan voorzien, met als gevolg dat ik helemaal niet op tijd was om hen binnen te zwaaien! En ik had nu net zo'n aardig welkomstpresentje in elkaar geknutseld, namelijk een grote pot speculoospasta, met daarrond kerstlichtjes gedraaid. Ik stak de lichtjes aan op de trein omdat ik wist dat ze ergens bovenaan de trappen stonden. Een securitieman die op de trein zat en zijn shift moest beginnen, keek over mijn schouder in mijn tas, ik voelde zijn ogen branden op mijn rug. En ik bedacht dat hij wel kon denken dat ik een bom in mijn tas had! Haha Fibromindy bij Al kaida, maar helaas k heb geen boerka, dju toch  dat gaat dus niet.

IK dus die pot uitgehaald, en zo met de kerstlichtjes de roltrap op en ik hoorde links en rechts wel een beetje gegiechel, maar ik keek recht voor me!

Ik keek zelf zo recht voor me uit dat mijn gastjes naast me passeerden naar beneden en ik ze gewoon niet gezien had!!!!! Ze keerden snel terug, riepen me , ik draaide me om, en jihaaaaaaaaaa daar waren ze. Na een knuffel van hier tot aan timboektoe, haalden ze een cadeautje te voorschijn dat ik onmiddellijk moest opendoen. Uit het kartonnen doosje kwam een juwelendoosje te voorschijn Een hangertje met een kalenderke op gegraveerd en...............tromgeroffel.......................... op hun trouwdatum een klein blauw steentje! Geweldig toch!

IN Gent namen we de taxi omdat er weinig trams reden en na het weerzien met zijn zus zijn we samen frietjes gaan eten . Daarna heb ik de tram naar het station genomen en is het pas-aangekomen-koppeltje hun bed ingedoken met hun gigantische jetlag. Morgen blijven ze in Gent, en zondag komen ze dan naar hier. K zal hen dan zondag hun lievelingseten voorschotelen en een beetje met ze naar her en der rijden! Gelukkig is mijn schouder toch iets beter door die spuit, en zie ik het rijden met de wagen toch beter zitten, al moet ik uiteraard heel erg opletten dat ik geen bruuske bewegingen moet maken.

Enfin, voila si, een gelukkig mens gaat nu afsluiten! Prettig weekend iedereen.

19:56 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) | Tags: anadeesjes |  Facebook

Commentaren

ja wadde ik zie je daar al staan met U al Kaida pot speculoos pasta. Geniet van de vakantie met je kinderen

Gepost door: loebrabas | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

haha dat had ik willen zien die flikkerende speculoospasta
geniet nu maar van hun aanwezigheid
en zie je wel, het komt goed, de pijn in de schouder is minder, dat worden leuke feestdagen

Gepost door: fotorantje | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

ha, zo leuk, ben blij voor je! geniet van een supervakantie allen samen!

Gepost door: joten | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Hahaha ik zie je daar al op de roltrappen met je glinsterende chocopot!
Dat zal genieten zijn in de komende dagen met je kinderen bij je.
En dan op naar de voorbereidingen van het komende huwelijk. Ik weet hoe het voelt.
Groetjes.

Gepost door: emmy | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Formidabel!! Geniet maar ferm van de komende dagen Christa, heel veel plezier!!

Gepost door: bea | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Lol :D
Het plezier, het genot en het houden van druppelt van het scherm, Christa! Echt leuk om te lezen, ben heel blij in uw plaats! Geniet er met volle teugen en overgave van :-))

groetjes

Gepost door: maike | 03-12-11

Reageren op dit commentaar

Beste Lieverds allemaal! Bedankt dat jullie zo fijn met me meeleven!
Veel bloggen zal er niet inzitten. Ik heb net hun kamer klaargemaakt. Met handdoeken op hun bed, een klein zeepke en zo, wat bodymelk. Kwestie van ze een beetje een "hotel-gevoel" te geven, en dat ze voelen dat ze heel welkom zijn!
Dag iedereen!!!!!!!!!

Gepost door: christa | 04-12-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Wat fijn dat je zoon er is!
Je zal wel dolgelukkig zijn!
Dus geniet van hun tijdens deze periode zolang je kan! Wens je een fijne avond met zoonlief he!!!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 05-12-11

Reageren op dit commentaar

Leuk dat je zoon en zijn vriendin er eindelijk zijn! Geniet ervan en ik wens jullie heel veel mooie momenten toe! :-)

Gepost door: justm3 | 09-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.