16-12-11

Reisplannen

Het verdriet voor het vertrek van zoonlief, heeft plaats gemaakt voor het uitkijken naar ons bezoek aan Canada.

Nu er eindelijk een trouwdatum is gevallen, surf ik me te pletter op zoek naar vluchten, een huurwagen en verblijfsmogelijkheden.

We kunnen logeren bij de ouders van Shannon, maar aangezien haar familie en vrienden allemaal uit Quebec komen , vrees ik dat het ten huize Briand overbevolkt zal zijn. Het lijkt me dus het beste om toch te kiezen voor een hotelletje of bed of breakfast.De eerste dagen tot een dag na het huwelijk willen we in de directe buurt blijven , en daarna willen we graag wat rondtrekken. Maar ik vind het heel moeilijk om een rondrit te plannen in een land dat ik totaal niet ken! Maar k heb nog tijd, nog tien maanden!

Maar plannen hebben doet de tijd sneller omvliegen! Iets hebben om naar uit te kijken is een heerlijk gevoel om het jaar binnen twee weken te beginnen.Heerlijk toch!

19:53 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (4) | Tags: canada, nova scotia, reis, vlucht, hotelletjes |  Facebook

Commentaren

toch leuk om naar een trouw te kunnen uitkijken hé! En tof dat je naar canada kan, daar wil ik ook ooit naartoe! :)

Gepost door: justm3 | 16-12-11

Reageren op dit commentaar

aaah reisplannen maken en de tijd zal vliegen
Canada is zo groot hé, k zou niet weten waar te beginnen
je zal veel opzoekingswerk hebben

Gepost door: fotorantje | 16-12-11

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Jij hebt echt iets om naar uit te kijken he!
Je zal nog veel moeten plannen maar als ik jullie was ging ik toch op hotel of een B&B dan zijn jullie gerust , natuurlijk zijn het weer kosten die er bovenop komen maar daar kan je nog een tijdje voor sparen , he!!!!!
Wens je nog een gezellige avond
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 17-12-11

Reageren op dit commentaar

Mooie vooruitzichten zijn inderdaad een heerlijk gevoel :-)
Je reis naar Canada plannen zal nog het één en ander zijn maar ik vermoed dat dit een kolfje naar je hand is ;-) Er zal veel tijd kruipen in je opzoekwerk dus van verveling zal je niet veel last hebben de komende maanden. Die 10 maanden gaan voorbijvliegen.

Gepost door: bea | 18-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.