28-12-11

Fibromindy had een superdagje

Met mij iets plannen is een moeilijk zaakje, meestal komt daar één of ander kwaaltje net voor de geplande dag de kop opsteken! Of k zit met mijn voet in de plaaster, evenwichtstoornissen, je kent het wel hé, ik zeur er genoeg over in mijn blogs.

Enfin, deze keer is het dus "wel" gelukt! Mijn blogmaatje had me gevraagd om af te spreken vandaag. En we vonden het beiden fijn om elk de helft van de baan te doen. En zo hebben we samen van uit onze hometown getreind naar Gent.

Het was een koude dag, maar dat kon ons niet deren! Ik genoot van het gezelschap en de babbels.

Gent is leuk om te wandelen, maar ik had heel verstandig mijn aftandse maar heel makkellijk zittende platte laarzen om al de kasseitjes zonder brokken te trotseren. We aten in een klein maar leuk etablissementje en raakten aan de babbel met een sympathiek koppel met een verhaal. We bleven plakken als twee eksters die van bling bling houden aan de etalages met mooie juwelen en o ook best wat lelijke , want een mens kan nu eenmaal niet alles graag zien,nietwaar!

En zo heb ik weer vitamientjes opgedaan! Dat zijn zo van die dingen die me intens gelukkig maken en waar ik dan terug heel lang weg mee kan!Mijn ongemakjes neem ik er met plezier bij!

Thanks maatje!

 

 

19:24 Gepost door fibromindy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (7) | Tags: afspraak, maatje, afspraakje, gent, kerstmarkt |  Facebook

Commentaren

Hallo Christa!

Ik kan je volgen, afspreken op voorhand is niet simpel met ons!!!!
Maar zoals je zegt het zijn vitamientjes om na te genieten als ge terug thuis komt! Kan echt deugd doen he?
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 28-12-11

Reageren op dit commentaar

Hmm Gent, vorig jaar nog geweest rond deze periode, fijne stad, alleen toen afgestapt aan Dampoort, domme Antwerpenaar, was minder prettige buurt. Na wat zoeken een tram gevonden richting centrum, eigenlijk mooier dan Antwerpen ik vind steden met water in de binnenstad altijd leuk en gezellig, hier hebben ze alles toegegooid de kiekens. En nu willen ze het terug open, ja ze hebben hier geld te veel hé, typisch Antwerps.

Gepost door: loebrabas | 28-12-11

Reageren op dit commentaar

Nog niet zo lang geleden was ik ook in Gent om een blogvriendin in het ziekenhuis te bezoeken. En na Nieuwjaar doe ik dit zeker nog eens met een blogvriendin.
Altijd leuk eens iemand te ontmoeten vooral als het goed klikt tussen de twee.
Groetjes Chrissebie ;-)

Gepost door: emmy | 28-12-11

Reageren op dit commentaar

de allerbeste vitamientjes zijn dat, genieten met een maatje

OT dankjewel voor je mooie woorden, en zeggen dat er mensen zijn die vinden dat ik verkeerd omga met m'n 'ziekte', positiever kan ik echt niet of dan moet ik beginnen zingen hoe blij ik ben met het ziekzijn :-)
en eigenlijk ben ik wel een beetje 'blij' want nu leef ik terug
maar jij begrijpt als geen ander hoeveel beter het zou zijn van terug te kunnen werken hé

Gepost door: fotorantje | 28-12-11

Reageren op dit commentaar

Ik krijg er een vrolijk gevoel van, van te lezen over jouw uitstapje!

Gepost door: LJ | 29-12-11

Reageren op dit commentaar

Ik deel de mening van LJ,.........vrolijk, vrolijk,....en zalig,...en de eksters zijn weer even voldaan :-),......

Gepost door: Misssexandthecity | 29-12-11

Reageren op dit commentaar

Zo'n uitstapje is op zich al leuk, en zeker wanneer je niet altijd zo'n uitstapjes kan maken door je fybromyalgie, dan is het dubbel genieten als het dan wel eens kan :)

Gepost door: justm3 | 30-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.