18-01-12

De liefde

Laten we het eens over de liefde hebben! De liefde het meest bezongen onderwerp ter wereld!

Het is ook het meest vergankelijke en meest breekbare "ding" ter wereld! Alleen de liefde voor je kinderen is onvoorwaardelijk en sterker dan de meest hartstochtelijke liefde tussen een koppel!

Binnenkort zijn wij vijf jaar getrouwd en omdat onze "exotische reis" in het water is gevallen door de reis naar Canada in spe, ben ik aan het denken aan een ander thing to do om de liefde te vieren!

Op valentijn wordt er zeker al niets gevierd, dan ben ik vier dagen terug uit het ziekenhuis met ingepakte arm en de kans dat ik ook maar in staat zal zijn om vrolijk te kijken die dag is volgens mij nihil! Dan moet een mens ook al gene valentijn gaan vieren!

Maar bon, ik ben ook niet de mens die alleen viert op valentijn, ik hou tussendoor genoeg liefdesfeestjes , waar we met zijn twee keihard van genieten. Maar in de begin, wist mijn mannetje niet wat hem overkwam toen hij in het midden van de week thuiskwam , tafel mooi opgedekt, vrouwtje een driegangenmenu aan het koken. Hij schartte zich menigmaal in de haren en vroeg zich af waar het addertje onder het gras zat, en of ik misschien iets op te biechten had. Ondertussen verschiet hij in niets meer, en wordt de tussendoor-liefdesfeestjes ondertussen al gewoon!

Op 2 februari zijn we dus vijf jaar getrouwd, en wil eens iets zots doen, een weekendje organiseren op 4 en 5 febr lukt niet omdat hij moet scheidsrechteren . Maar k heb niet echt een idee, dat heb je dan als ze al zoveel gewoon bent! Zelf koken is geen optie, omdat ik dan ook vijf jaar getrouwd ben en ook iets verdien, voor zoveel doorzettingsvermogen, haha, neen, dat laatste was een grapje zenne, misschien een beetje een flauwe afgekookte mop, maar soit!

Maar wie iets tofs weet om te doen, liefst niet zo heel ver uit de buurt hier! Laat maar weten, een leuk restaurantje, een leuke bistro, of zottere ideetjes dan "iets gaan eten", en picknicken daar is het nu wel een beetje te koud voor. Laat maar komen die zotte ideeën, hoe zotter hoe beter!

Commentaren

Ken het probleem. Iets speciaals vinden voor mij en Michael is zo moeilijk omdat wij al zoveel gewoon door de week doen zonder speciale reden. Maar misschien kan je wel een privesauna afhuren met een lekker coupeke champagne zit de sfeer er direct goed in?

Gepost door: Alice | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Ik vind een weekendje Parijs of Venetië wel een toppertje als liefdes extra-tje,.......Alice haar idee is ook superleuk om met zijn 2 te doen,.....ballonvaart??? Iets doen waar je een hekel aan hebt maar waar het reusje heel blij met is???? Ik denk er nog even over na :-)

Gepost door: Misssexandthecity | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Mja een weekendje zit er helaas, al het budget gaat naar Canada, jammer genoeg. Gebruik jij die mooie breintjes van jou nog maar eens, de mijne zijn opgedroogd!

Gepost door: christa | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

heu, uitjes zijn niet echt mijn dada, maar misschien vind je hier iets:

http://www.wattedoen.be/

Gepost door: joten | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Privésauna lijkt me idd romantisch! Verder heb ik niet meteen ideetjes. Maar ik ga hier nog eens komen kijken wat anderen hier van ideetjes zetten want binnenkort is vriendlief jarig dus ik zoek ook nog ideetjes :)

Gepost door: justm3 | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Oei, daar ben ik ook gene krak in. En te weten dat er zoveel dingen zijn die je zou kunnen doen maar je moet er opkomen hé :-)

Gepost door: bea | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

Geen flauw benul hoor als het maar weinig mag kosten, lol

groetjes

Gepost door: maike | 18-01-12

Reageren op dit commentaar

ik kan je niet helpen Christa
maar jij zal er zeker wel iets op vinden

Gepost door: fotorantje | 19-01-12

Reageren op dit commentaar

Ik weet niet of het echt in de buurt is maar De Huifkar in Koksijde-bad is niet te duur en iets voor jou, zeer hoog Escoffier gehalte, zeer klassiek maar super lekker.

Gepost door: loebrabas | 19-01-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Misschien samen eens naar de cinema en dan ergens iets gaan eten!
Dat zou ik ook heel leuk vinden en voor jouw dan ook en je moet niks zelf doen en je geniet mee van die avond!
Wens je een hele fijne vrijdag
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: ANNEMARIEKE | 20-01-12

Reageren op dit commentaar

Da's mooooi Christa! Wat je ook doet met z'n tweetjes en ik ben er zeker van dat het een fijne avond gaat worden :-) (en sorry maar ik ben niet uit je buurt zoals je weet, dus ik weet ook niet meteen een fijne activiteit!)

Gepost door: LJ | 23-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.