23-01-12

De man met de hamer.

Hij kwam, in de namiddag, nadat ik boodschappen had gedaan, alles had uitgepakt op zijn plaats gezet. Pizza in de oven gepropt, daarna mezelf er mee volgepropt. T leek eeuwen geleden dat ik nog een pizza had gegeten, tenminste een pizza van de supermarkt in het holst van de week. Ik voelde me bijna schuldig toen ik het vet merkte die bovenop de gesmolten kaas dreef, maar ik at dapper verder , tegen mezelf zeggende dat ik nu wel met het dieet moet stoppen.Maar ik ben aan het afwijken. Ik deed de voorbereidingen van het avondeten, zodat ik alleen nog de pannen moest opzetten, en het vlees afbakken en in de oven stoppen.

Ik haalde het wasgoed uit de droogkast, , stopte de volgende lading erin en was vast van plan die strijk te doen. Maar toen kwam de man met de hamer, ik werd zowaar naar die zetel getrokken! Smeet een kussen , en mijn donsdeken waar ik me zou nestelen. en plofte zowaar in de zetel, en viel prompt in slaap. Ik kwam af en toe wakker door mijn eigen geronk, echt waar, maar ik slaagde er niet in mijn ogen open te krijgen. Het leek wel of ik geveld was door een verdoving, ik hoorde geluiden van buitenuit, had zalige dromen, maar had er geen idee van hoe snel de tijd voorbijraasde. Tot ik ineens de de deur hard hoorde dichtslaan, en onze hond kon nu wel de deur openmaken, hij slaagt er nog altijd niet in, de deur achter zich dicht te trekken. In een ruk sprong ik recht , wist niet goed waar ik was en stamelde allerhande verontschuldigingen over mijn lange slaapsessie, wankelde op mijn benen en begon aan het avondeten. Gelukkig overkomt me dat niet elke dag!

19:02 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (4) | Tags: slapan, slaapkop, man met de hamer, namiddagdutje |  Facebook

Commentaren

In je toestand is dat niet erg denk ik , het kan mij ook overkomen !

Gepost door: ollie | 24-01-12

Reageren op dit commentaar

Dan is het teken dat zo'n 'middagdutje' nodig was! Je kan er maar geniet van gehad hebben :-)

Gepost door: LJ | 24-01-12

Reageren op dit commentaar

t is dat het nodig was hé, je kan er alleen maar deugd van gehad hebben

Gepost door: fotorantje | 24-01-12

Reageren op dit commentaar

als je kan slapen betekend dat dat je lichaam en/of geest het nodig vond...
groetjes,
johan

Gepost door: joten | 24-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.