24-01-12

Toen had ik een mooie hobby! ( over koken voor artiesten)

Toen ik daarnet onze straat inreed aan de grote ring, zag ik op de zwarte promocamionette van de schaduw dat "Sioen" op 2 maart komt optreden.  Ik dacht terug aan de tijd toen ik in cultuurkapel de schaduw gratis ging koken , als vrijwilligster. Ik vond dat een superhobby en menigen begrepen niet dat ik gratis deed. Ik mis dat wel, staan kokerellen met mijn schortje aan in de keuken van de kapel, en al roerend in mijn pottekes een kletske maken met de gasten van Absinth minded, Freddy Devadder, Bruno Denecker die ik niet kende, maar die ongelooflijk goed zingt in tegenstelling van zijn kompaan die mee was en waar ik gelukkig de naam niet meer weet. Het enige wat ik wel nog weet dat die kompaan zo zat als een kanon op het podium stond en wel drie keer een applaus voor de kokkin gevraagd heeft, aheum, gelukkig wist niemand wie de kokkin was en ik vertrok geen spiertje.......

Maar uiteraard was ik wel gevleid , enfin........

De meest aangename artiesten die ik heb meegemaakt waren Sioen en Wouter Deprez. Die hadden zo een waardering voor hun potteke dat ik voor hen gekookt had. Ik kreeg na afloop van Sioen een cd, met de vermelding , "voor de beste kokkin van west-vlaanderen"!

Maar nu maak ik uiteraard niet de illusie dat ik de "beste " ben, maar ik was ongelooflijk gecharmeerd. En uiteindelijk is de Frederik een hele stille jongen, die los komt op het podium . En eens hij aan zijn toetsenbord zijn, zijn beentjes een eigen leven beginnen te leiden; ongelooflijk hoe die hyperbeentjes te keer gaan. Een klein ( allee t is nu ook gene kabouter zenne), maar een groot muzikant.

En mijn hart bloedt dat ik nu niet kan koken, wat zou ik graag willen. Maar het optreden is pas drie weken na de operatie en dat zal vrees ik absoluut niet lukken, wat jammer toch!!!!

Maar ik ga wel naar het optreden kijken, zeker weten!

Commentaren

Amai, is wel een toffe hobby geweest zo te lezen! :)

Gepost door: justm3 | 24-01-12

Reageren op dit commentaar

Waauw, dat was nogal een hobby. Eentje waar je veel eer aan behaalde :-) De herinnering daaraan kan niemand je afpakken.

Gepost door: bea | 24-01-12

Reageren op dit commentaar

Hele leuke hobby! En de Sioen da's idd een geweldige artiest!

Gepost door: LJ | 25-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.