25-01-12

Stokjes doorgeven

Ik heb een stokje doorgekregen van Justme3, moet er nog zien uit te raken hoe ik van haar naam een link kan maken , zodat je blij het klikken op haar naam op haar blog uitkomt.

Maar soit, ik wil met dat stokje wel graag meedoen, maar voor mij wordt het heel moeilijk om door te geven omdat justmeetje en ik heel wat gemeenschappellijke blogfavorieten hebben. Maar bon, verstand op nul en eraan beginnen!

Ondertussen heeft mijn ventje de link geplaatst! Hoera voor de mannen en hun technische kennis!

Bon, daar gaan we dan!

De regels

1. Je moet die regels posten                                                                                                                                 
2. Iedereen moet over zichzelf bloggen                                                                                                                                                                                                    
3. Beantwoord de 11 vragen die de tagger heeft gegeven en stel 11 nieuwe vragen voor de mensen die je zelf tagt

4. tag 11 mensen en vraag dat zij dat op hun beurt ook doen met 11 andere mensen                      

5. Ga naar hun pagina en zeg dat je hen getagd hebt

6. Niet terug taggen 

7. No stuff in the tagging section about “you are tagged if you are reading this.” You legitimately have to tag 11 people.( ja dat laatste weet ik nie precies hoe ik het goed moet voor vertellen) 

De vragen die ik kreeg en beantwoordde 

1. Waarom ben je ooit beginnen bloggen?

Om mijn fibromyalgie te leren aanvaarden, als uitlaatklep waar ik alles kwijt kon , ook omdat ik gewoon heel graag schrijf. Soms is mijn blog heel negatief, soms heel positief, alles gewoon volgens mijn gemoedstoestand

2. Lees je ooit andermans blogs omdat dat je stiekem een beter gevoel geeft over jezelf?

Neen, ik lees gewoon omdat ik mensen boeiend vind, en blijf vinden anders zette ik ze niet onder mijn favorieten

3. Hoe oprecht ben jij in je bloggen? Doe je het uit je hart en ben je volledig jezelf? Of blog je eerder om populair te zijn/reacties te krijgen/beter over te komen dan dat je denkt dat je bent/… en ben je dus vrij bewust van je lezers als je een blogje schrijft?

Ik schrijf recht uit mijn hart, de woorden vloeien er automatisch uit. Kijkcijfers kunnen me niet schelen, ik bekijk ze zelf nooit meer, hoewel ik ze in het begin wel bekeek. Ik schrijf zelf niet echt anoniem, maar ik bewaar wel de anonimiteit van de mensen waarover ik schrijf. Maar meestal schrijf ik over mezelf en wat er in me omgaat. Soms kan ik de grapjas uithangen en soms kan ik wild om me heen schoppen, en ik ben gewoon te nemen of te laten.

4. Wat is de mooiste moment in je leven?

Ik kan er niet echt "het mooiste kunnen uithalen, ik beleefde reeds een paar superdagen. Velen zeggen de geboorte van je kind, maar oke, het is een wonder, en ben heel blij met mijn kinderen maar om nu te zeggen dat daar liggen creperen van de pijn de mooiste dag van je leven is....... Mooie dagen waren de ontmoeting met mijn pennevriend na 18 jaar corresponderen. Het huwelijk met Wim  op het strand in Mauritius, maar ik heb ook gewone dagen dat ik me heel intens gelukkig voel, zonder speciallekes!

5. Waar ben je echt trots op?

Ik heb heel veel minderwaardigheidscomplexen, maar ik ben wel trots op mijn veelzijdigheid, mijn positieve ingesteldheid en mijn eerlijkheid.

6. Wat kan je echt boos maken?

Oneerlijkheid, onechte mensen, valse mensen, egoisme, misbruik, mja en soms ook nog die stomme fibro.

7. Wat is volgens jou de reden waarom het leven bestaat? Wat is onze bestaansrede?

Heb daar eigenlijk geen flauw idee van en ben gestopt met me daar vragen over te stellen. Ik probeer gewoon een goed mens te zijn, te genieten van het leven, en anderen iets bij te brengen.

8. Wat is de vroegste herinnering die je hebt? (iets dat je bv je nog herinnert van toen je nog maar een jaar oud was)

Wel ik weet dat het ongelooflijk klinkt, maar ik herinner me nog dat ik in mijn wiegje lag, ik kan me de geur nog inbeelden en kan me de stemmen rondom mij ook inbeelden, maar ik verstond geen snars van die stemmen. Van mijn prille kindertijd weet ik nog heel veel, de eerste tv-programmas waar ik naartoe keek. Ik weet nog hoe mijn bedje eruitzag. Enfin ik weet heel veel van voor ik 3 jaar was, ook nog de allereerste schooldag en zo, heel vreemd, en nu onthou ik niets meer!

9. Ben jij een papa’s kindje of een mama’s kindje?

Geen van beiden, ik voelde me een vreemde eend in de bijt, denk nu dat dit komt door mijn hooggevoeligheid. Ik heb steeds gedacht dat ik geadopteerd was, ik voelde me in het verkeerde gezin terechtgekomen. Ik heb ook nu nog totaal geen band met mijn broers, maar de band met mijn moeder is beter sinds mijn vader gestorven is.

10. Moest je alles opnieuw kunnen doen, zou je dan staan waar je nu staan, en zijn wie je nu bent? En zo niet, wat ga je dan in de toekomst anders doen om er voor te zorgen dat je wordt wie je wil zijn?

Ik heb ook adhd, maar weet dit pas sinds mijn 40ste, maar moesten mijn ouders daar zijn achter gekomen, tijdens mijn kindertijd en me dan begeleid hebben ben ik ervan overtuigd, dat ik niet van het Aso tot het hoger beroep zou gedonderd zijn, want ik was niet dom, alleen heel erg verstrooid en totaal geen concentratie. Toen ik later rilatine nam, was het alsof mijn hoofd voor het eerst helder was, en heel de puzzel viel op zijn plaats. Ik ben er van overtuigd dat studeren dan veel beter zou gegaan zijn, maar ik heb nergens spijt van. Het leven geeft uiteraard maar één levensloop en omkeren gaat niet.

11. Naar welke blogger kijk je enorm op en waarom?

Naar iedere blogger die ik volg maar dan wel steeds om een andere reden! Miss sex and the city om haar lef , om dingen te publiceren die velen niet zo voor de hand liggen vinden. Joten om zijn humor, Bea om haar kort en krachtige dingetjes die me aan het lachen kunnen brengen. Alice omdat het zo'n levensgenieter is en waardoor ik er steeds aan herinnert wordt dat we elke dag van het leven moeten genieten.Fotorantje voor haar mooie foto's, enfin , van de eerste tot de laatse heeft een andere manier van schrijven, een andere manier van humor of het bekijken van de wereld, en mensen boeien me, dus, ik kan er maar niet genoeg van krijgen! Bye the way een welgemeende dankuwel aan al mijn bloggers om elke dag voor een beetje aangenaam leesvoer te zorgen voor mij! 

(Amai was me dat al zwoegen om door al dat knippen en dat plakken te raken , met teksten die constant wegsprongen , nu eens mijn vragen bedenken.

Mijn vragen

1. Wat is je levensdroom, of heb je die al bereikt?

2. Stel je mag één materiale wens doen, ( geen genezing of zo ) wat zou die dan zijn? van max 10.000 euro wat zou je wens dan zijn.

3. Stel je doet mee aan een quiz, je wint en je mag direct jouw droomreis kiezen, je moet wel direct antwoorden waar je naartoe wilt. Wat wordt je antwoord.

4. Je kan 1 persoon terug uit de dood halen om er nog een dag mee door te brengen, wie wordt dat voor jou?

5.je krijgt een ontzettende uitdaging op je werk, maar je moet voor 2 jaar het buitenland, neem je de uitdaging aan??

6.Je mag uit eten naar een restaurant naar keuze, maakt niet uit in welke prijsklasse , waar gaat de trip naartoe??

7. Je moet kiezen tussen een oud vrouwtje redden uit een brand, een hondje of een baby, wie haal je uit e brand?

8.Je mag een avond uit met een bv, wie kies je daarvoor.

9. Je mag een avond uit met een buitenlands acteur of actrice, wie is de uitverkorene?

10. Waar spendeer je het liefst je geld aan? ( muv, huur, electriciteit en andere vaste kosten)

11. blog jij anoniem? En waarom??

Ik geef het stokje door aan

misssexandthecityandme

man in een relatie

loebrabas

fotorantje

emmy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18:19 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook

Commentaren

OMG Chrissebie, wat een vragen hihi
op de meeste weet ik totaal geen antwoord, maar allé , k zal de uitdaging op mijn manier zo goed mogelijk invullen
en dan nog zelf 11 andere vragen verzinnen, ik hoop dat ik er dit jaar mee rond geraak :-))
ik doe m'n best maar beloof niks, en doorgeven k weet niet, heb nogal veel fotobloggers hé

amai k heb veel werk te doen haha

Gepost door: fotorantje | 25-01-12

Reageren op dit commentaar

ja kweet het, , sorry, maar t probleem is, waar het stokje vandaan komt, die heeft veel gemeenschappelijke bloggers, en dus had ik niet veel bloggers meer over om een stokje naartoe te sturen, duizend keer Mea culpa! groetjes

Gepost door: christa | 25-01-12

Reageren op dit commentaar

Leuk om je antwoorden te lezen :). Je hebt zelf ook behoorlijk leuke vragen verzonnen :)

Gepost door: justm3 | 25-01-12

Reageren op dit commentaar

k heb me een ongeluk gezweet met al dat knippen en plakken , kleine letters, grote letters, mijn ventje heeft nu juist de linkjes aangepast, en de lay-out aangepast. Tja da's niet mijn beste vak hé!
groetjes

Gepost door: christa | 25-01-12

interessante blog !

Gepost door: ollie | 26-01-12

Reageren op dit commentaar

dju Ollie, ik moest het je ook doorgegeven hebben , dit stokje, maar misschien krijg je het wel van iemand anders! groetjes

Gepost door: christa | 26-01-12

heeft hij van mij gekregen Christa

Gepost door: fotorantje | 26-01-12

eerder dan verwacht maar t staat er op hèhè :-)

Gepost door: fotorantje | 26-01-12

Reageren op dit commentaar

Amai fotorantje, wat snel van je, en nu snel eens kijken si!
groetjes

Gepost door: christa | 26-01-12

Reageren op dit commentaar

Het antwoord op vraag 4 typeert jou weer helemaal Christa! In dat stukje doe je me eerst lachen (idd is de geboorte van je kind mss niet de meest 'gelukkige' moment gezien alle pijn en lijden) en dan meteen erna ontroer je me door te zeggen dat een mooi, gelukkig moment op elk ogenblik kan voorvallen. Daarom ben je zo'n sterke vrouw: ja het leven heeft zijn downs maar altijd volgt er weer een up!
Ik denk dat ik jouw stokje misschien ook wel oppik...... allemaal zo'n leuke vragen!

Gepost door: LJ | 26-01-12

Reageren op dit commentaar

Doe maar hoor Lj-ken!
Groetjes

Gepost door: christa | 26-01-12

Pfffff....ben er ook doorgeraakt, wat had ik misérie om linken te plaatsen maar het is gelukt.
Leuke vragen heb jij gevonden, hele leuke zelfs! De gekregen vragen goed beantwoord ook, echt op zijn Christa's, vind ik super :-)

Gepost door: bea | 26-01-12

Reageren op dit commentaar

Ik zou nergens meer mogen gaan lezen want dan heb ikzelf geen vragen meer voor anderen (k zou niet eens weten welke anderen, lol)
je hebt dat goed en duidelijk gedaan Christa. :-)

groetjes

Gepost door: maike | 26-01-12

Reageren op dit commentaar

leuke antwoorden, en leuk om je weer wat beter te leren kennen!
fijn weekend,Christa!

Gepost door: joten | 27-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.