31-01-12

Laatste nieuwsjes

Allee, de laatste parelles zit erop. K ga het missen, maar gelukkig heb ik gerief genoeg om te improviseren dat het gene naam heeft. Ik weet begot niet wat ik met al die kettingen gaan doen. uiteraard heb ik er al een paar weggegeven, mja, ik ben nu eenmaal een gevertje. Ik vind het gewoon leuk om mensen een plezier te doen. Enfin, k ga nu niet gaan diepgraven naar de psychologie wat er allemaal achterschuilt......

Mijn schouder brandt van de pijn, bij het typen, bij het autorijden, een mens zou begot nog verlangen om snel op de operatietafel te mogen liggen! Maar vergeet het zenne, k ben nog altijd doodsbenauwd, maar bon, effe niet aan denken.

K wil zeker nog na ons weekendje alles kunnen vertellen , want o wee, hoe graag zou ik het rondbazuinen waar we naartoe gaan en zo!

Mijn mannetje krijgt elke dag zijn sms-kes en er hangt een heel leuk en geheimzinnig sfeertje tussen ons. En ik geloof niet dat hij doorheeft waar we heengaan, hij kan het trouwens niet weten, haha!

Omdat ik onmogelijk nog mijn arm onhoog krijg en ik in geen geval mijn haar nog kan brushen, heb ik een afspraak gemaakt bij de kapster, k wil er zelf ook wel eens goed uitzien en niet met fluffy haar vertrekken die alle kanten rondspringt. Ik wil er niet uitzien als één van de Bakeljauws. K ga mij ne keer smijten zenne. Want na volgende week vrijdag zit ik hier weken vastgekluisterd, met mijn arm in zo'n leuke draagzak. jammer dat die niet bestaat in bloemetjesversie, of ik had me er zo eentje aangeschaft, geef mij maar zomerkleurtjes, sneeuw of geen sneeuw!

De nieuwe mode maakt me vrolijk, heel veel kleurtjes, en rood, waow, ik koop me steevast een rode broek met bijpassend bovenstuk, of een rood kleedje, hoe knaller hoe beter! Ze zullen me van ver zien komen!

Commentaren

Dag Christa!

Dat is spijtig dat je lessen gedaan zijn van de parel-les, is plezant he en je bent onder de mensen en vergeet zo toch je miserie een beetje!
Allez ik toch en ik ga elke eerste donderdag en elke derde donderdag naar de crea-namiddag en het doet me deugd om onder de mensen te zijn!
Is die schouder er zo erg aan toe? Ben je daar ooit op gevallen of zo?
Of is het echt slijttage? het zal wel goed komen die operatie en ik hoop achteraf dat ge niet teveel pijn hebt!
Ik wens je een gezellige en warme avond toe, annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 31-01-12

Reageren op dit commentaar

Hey Bieke,

Ik ben je voor geweest, ik heb al een groene broek met roze t-shirt en sjaal :-), en een okergeel kleedje met blauwe bloemen, laat de zomer maar komen, want deze temperaturen vind ik maar niks, ondanks het feit het binnen heerlijk gezellig is :-). En met je schouder het komt goed!!! Want wij zijn er allemaal om je te steunen!!! xxx

Gepost door: Misssexandthecity | 31-01-12

Reageren op dit commentaar

Amai, je zijt er vroeg bij, maar idd, als je iets ziet dat je echt aanstaat, kan je het beter in het begin van het seizoen kopen vooraleer je maat eruit is!Ik zal je nog een knalrode ketting moeten maken!
Heel veel liefs

Gepost door: christa | 31-01-12

Reageren op dit commentaar

Weggeven zou ik zeker niet doen, zelfs nepparels hebben centjes gekost,hoe graag je ze ook weggeeft. De kleurige kleding zien liggen doet al deugd en doen de handen jeuken, maar ik wacht toch nog een hele poos zenne.
Wat je schouder betreft: Komt allemaal in orde!

groetjes

Gepost door: maike | 31-01-12

Reageren op dit commentaar

Ik heb de nieuwe mode nog niet gezien! Ik durf voorlopig niet naar de winkelstraat te gaan, 't gaat nu net zo goed met mijn goede 'stoppen met shoppen' voornemen, dat wil ik niet jinxen.
Heeft je mannetje nog niets door van de verrassing??

Gepost door: LJ | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

HI weet uiteraard wel dat we gaan uitslapen, maar ik denk niet dat hij enig idee heeft waar de trip naartoe gaat! T kan vanalles , de westhoek, de zee, limburg( daar zijn er ook nog plekjes de ik graag zou aandoen) de ardennen, de moezel, Maastricht heb ik ook al vaak van gesproken. We zien wel hé Ljken!
Succes met je stop to shop-programma, ik duim voor je!

Gepost door: christa | 01-02-12

Jullie bijzondere dag is er bijna, groot gelijk dat je u eens zal smijten ;-) . Geniet er van!!

Gepost door: bea | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

Geniet tenvolle van jullie weekend en ik wens je nu alvast ook veel sterkte met je schouder. Lieve groetjes van mij

Gepost door: omaatje | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

Oei het RODE GEVAAR , hahahaha !

Gepost door: ollie | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

benieuwd waar de trip naartoe gaat
Chrissebie en de kleurtjes, je mannetje moet je zeker al niet zoeken, die ziet je blinken
voor mij kleurtjes in beperkte mate hihi

Gepost door: fotorantje | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

ge maakt het wel spannend voor u ventje, al die sms'jes om hem nieuwsgierig te maken :D.

Ik hoop dat ge snel terug pijnvrij gaat zijn :) Ik heb zelf de nieuwste mode ook nog niet gezien..

Gepost door: justm3 | 01-02-12

Reageren op dit commentaar

heel veel plezier op jullie speciale dag!

Gepost door: joten | 02-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.