05-02-12

Tromgeroffel 2 ( eerst het eerste deel lezen, anders is de fun er beetje vanaf)

Bon, eventjes ons avontuurtje verder zetten!

Na de zoektocht plakten onze muilkes toe van den dorst en dat in een omgeving waar heel veel brouwerijen zijn.

Wegens geen caféetje gevonden te hebben hebben we beiden een trappistenbier gedronken en een beetje gekletst met de vrouw des huizes ! En ik moet zeggen het was een beetje wedijveren om het meest aan het woord te geraken, twee tetterkousen tesamen. Bovendien zijn de uitbaters wesfluiten gelijk wijzelf en dan ga je automatisch nog wat sneller kwebbelen!

Daarna was het wellness-time en verwen-time, tijd om een beetje de valentijntjes in ons los te laten.

 

DSCN7173.JPG

Daar hoorde een glaasje bubbels bij en die had ik ongemerkt meegesmokkeld , samen met twee glazen. This was my part of the plan!

We maakte gebruik van de sauna en liepen daarna door de sneeuw op onze stoffen slippertjes door het donker , naar buiten naar de jacuzzi, die niet echt veel zin had om ferm te broebelen op die koude temperaturen, middenin een sneeuwlandschap. Maar het water was zo lekker warm en het had iets om in het donker de beestjes van de mini-kinderboerderij te aanschouwen. Ook een grote boeddha keek nederig naar beneden , toen wij een beetje giechelden als tieners. Zalig toch.

Na de jacuzzi was het "us-time", werd er gedouched, gemasseerd met warme olie en de rest is niet geschikt voor gevoelige lezerkes!

Maar ik moet jullie nog wat sfeerfoto's tonen van onze kamer! Want ik had gekozen voor de Venetiaanse kamer! Superkitcherig ,, maar superleuk voor Valentijn ! Ik voelde me een beetje Chrissebie in wonderland daar, en ik waande me in een andere wereld! Uiteraard betekend dat niet dat ik thuis zo'n interieur zou willen, maar het gaf me het gevoel eens te vertoeven ver van de bewoonde wereld,enfin, elk zijn eigen rare kronkeltjes nietwaar!

DSCN7159.JPG

 Ons bed met badjassen en slippertjes.

DSCN7160.JPG

Effe de zetel proberen, maar ik keek daar precies een beetje raar, k heb zo mijn momenten hé! 

DSCN7161.JPG

Twee vreemde snuiters dienden als nachtlampjes!

DSCN7162.JPG

Een welkomstdrankje, oeps moeten we nog opdrinken, hebben het bewaard voor thuis!

DSCN7175.JPG

Wie goed kijkt ziet onderaan de blauwe lichtjes, die jongedame, stond van blauw naar wit te flikkeren, maar s nachts konden we ze gewoon afzetten!

DSCN7180.JPG

En hier si, de droomprins himself! Met als verplichte opdracht, een hemd met das en nette broek. K had me nog net ingehouden om hem geen kostuum te laten aandoen!Het was hilarisch dat mijn droomprins dacht dat we ergens sjiek gingen dineren , en dat we gewoon daar ter plaatse bleven, wij de enigen waren die daar op dat moment logeerden. Maar ik vond dat we ons ook gewoon eens voor elkaar mochten optutten! Al heb ik zelf s avonds het schminken achterwege gelaten, omdat ik geen ontschminker meehad, enfin, k vond dat excuus in elk goed genoeg voor mezelf!Zoenen

Morgen, volgt de rest van het verslag!

 

 bed

Commentaren

YES!!!!!!!!!!!!!!

maar 'k was een beetje de kluts kwijt (ik heb eindelijk eens bij iedereen van heel mijn blogroll geweest en gaan bijlezen!) en ik dacht dat jullie nog moesten gaan!

Gepost door: joten | 05-02-12

Reageren op dit commentaar

Verdikke! Ik twijfelde nog...venetiaans of new york. Jullie hebben het er van genomen, wat een prachtidee was dat om naar daar te gaan. Benieuwd naar het vervolg :-)

Gepost door: bea | 05-02-12

Reageren op dit commentaar

amai Chrissebie, als ik die twee verslagjes zo lees, dan is dat een weekend om nooit te vergeten, heerlijk romantisch ook
ik had ook voor venetie gekozen of voor die indische kamer

Gepost door: fotorantje | 05-02-12

Reageren op dit commentaar

De indische kamer was een kamer voor 4. Ik twijfelde tussen de afrikaanse kamer en de venetiaanse. Maar ik vond die venitiaanse een beetje "valentijnachtiger"
groetjes

Gepost door: christa | 05-02-12

Reageren op dit commentaar

De indische kamer was een kamer voor 4. Ik twijfelde tussen de afrikaanse kamer en de venetiaanse. Maar ik vond die venitiaanse een beetje "valentijnachtiger"
groetjes

Gepost door: christa | 05-02-12

Reageren op dit commentaar

Helemaal gelijk heb je.
Superkitcherig, maar dat mag al eens he. Zeker voor ze een nachtje. Dan heb je echt het gevoel totaal weg te zijn van je dagelijkse leven!

Gepost door: Alice | 06-02-12

Reageren op dit commentaar

Leuk om te lezen en leuk fotoverslag! Kga zeker eens een kijkje nemen op die website :)

Gepost door: justm3 | 06-02-12

Reageren op dit commentaar

Het beste is dat het leuk was Christa , daar gaat het om ! Bedankt voor de lieve lieve steun Christa , dat doet veel deugd !

Gepost door: ollie | 06-02-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!!!

Ik heb mee genoten van je uitstap met je droomprins en het is nog ne mooie droomprins ook!!!
Wens je een fijne en gezellige maandag en geniet maar na van je weekend!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarie | 06-02-12

Reageren op dit commentaar

Klinkt geweldig leuk Christa! Ja en 't was ijzig koud in Dardennen daar kan ik van meespreken! Benieuwd naar 't vervolg :-)

Gepost door: LJ | 06-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.