09-02-12

Verslag van een dagje ziekenhuis

Deze morgen vroeg heb ik mijn schat om 6 u uit haar zoete dromen moeten wekken om haar daarna naar de pijnbank te moeten afvoeren. Ik vond er een klein lief vogeltje die zich heel kranig hield maar aan zijn oogjes zag ik dat ze er toch wel zenuwachtig bij liep. Ginder aangekomen dienden we een beetje te wachten tot we aan de balie ons konden aanmelden. Ik zag aan Mindy dat dit wel een beetje aan haar gemoed knaagde want ze werd heel ongeduldig.

Daarna zijn we met een lieve verpleegster naar kamer 422 begeleid geweest waar we de eerste instructies kregen alsook een sexy slip en operatieschortje. Zo eentje van het soort waar menig man apathies zou op reageren als de schat des huizes daar mee thuis moest komen met valentijn of andere aangelegendheden. Na een goed kwartiertje kwam dan haar kamergenootje ook aan. Een dame van enkele jaartjes ouder dan Chrissebie maar waar het direct mee klikte. Zij moest een gelijkaardige operatie ondergaan maar dan met een stuk afgescheurde pees. Beiden hebben dan elkaar wat moed ingesproken zodat ik met een gerust gemoed huiswaarts kon gaan om een beetje huiselijke taakskes te doen want het ging een vijftal uurtjes duren voor ze weer tot haar positieven ging zijn. Owee om twaalf uur kreeg ik al een telefoontje met de vraag waar ik bleef. Bleek ze al klaar wakker te zijn en terug op de kamer. In de namiddag en na aankomst van haar room-maatje hebben we gezellig verder gebabbeld over koetjes en kalfjes en andere dieren. Rond een uur of twee mocht ze al een slokje drinken al bleef haar keelke wel droog. Haar linkerhand kon ze nog niet bewegen door de verdoving. Kan ook niet anders want vrouwtjelief heeft toch wel bij aankomst op haar papier gezet dat ze een heel lage pijngrens heeft en dat ze bang was na de vorige keer. Dus zullen ze haar misschien wel een extra portie verdoving gegeven hebben. Deze zal dan wel langer op haar schouder en arm ingewerkt hebben al heb ik geen verschil gemerkt in haar babbelen. blijkbaar zakt dit uit naar beneden en niet naar boven zodat haar tong en stembanden hun werk bleven doen. Rond vijf uur kreeg ze al verschrikkelijke honger dus heb ik zeven haasten een pakje cent waferkes moest gaan halen voor de avonddienst met haar uitgebreide avondschotel aankwam. Was me dat een grote maaltijd met 2 sneetjes brood met 1 stukje smeerkaas en 1 botertje. Juist genoeg om niet te verhongeren. Nu zal wel geen kwaad kunnen maar mijn frietjes hebben heerlijk gesmaakt als ik thuiskwam.

Zo lieve kijkbuiskindertjes, ik had beloofd om een klein blogske te schrijvzen maar tis blijkbaar een heel klein beetje langer geworden. Slaapwel iederen en morgen is fibromindy er hopelijk terug 1 rechterhand om te typen maar ze zal dat ook wel al getraind hebben

groetjes en slaapwel

Wimmeke

 

 

22:00 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook

Commentaren

blij van iets te lezen, dankjewel Wim
zolang Chrissebie kan babbelen is het een goed teken :-)
hopelijk heeft ze een goede nacht!
geef haar morgen maar een extra knuffel van mij

Gepost door: fotorantje | 09-02-12

Reageren op dit commentaar

ha, inderdaad, blij met wat nieuws!
en vooral dat het haar goed gaat,
doe ze vele groetjes,
joten

Gepost door: joten | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Ze heeft het overleeft :-) Ben blij voor haar (en u) dat alles goed verlopen is want ze zag er erg tegenop. Nu kan de genezing beginnen. Goed dat haar tong nog werkt, ze zal prima kunnen commanderen. Hou u maar vast aan de takken van de bomen Wim :-) Heel goed nieuws, bedankt!

Gepost door: bea | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Wens haar veel sterkte ! Kan ik weten in welk hospitaal ze ligt !

Gepost door: ollie | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Heel erg bedankt Wim!!! Je hebt dat keimooi beschreven! Liefde is: een blogpostje schrijven voor je partner als zij het even niet kan :-) Ik ben blij dat het goed met haar gaat!

Gepost door: LJ | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Wim, het is schitterend geschreven, ik ga aan Bie vragen of je mijn gastauteur mag worden :-)!!! Ben blij dat het goed is afgelopen!!! En nog blijer te lezen dat jij haar zo FANTASTISCH verzorgt en ondersteunt!!! xxx

Gepost door: Misssexandthecity | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Mooi geschreven, een beetje spottend ...

Gepost door: afa | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Zo is alles toch nog relatief mee gevallen, zeg Wim, geen zin in een carrière als blogger ? ge kunt het precies, natuurtalent.

Gepost door: loebrabas | 10-02-12

Reageren op dit commentaar

Oef ben blij dat het achter de rug is en dat ze niet teveel pijn had!
ja maar prins van fibromindy aan haar tong hebben ze niet moeten werken he!! al een geluk dat die nog werkt!!!!!! hihiii
Bedankt om ons te verwittigen hoe het met haar is!
Lieve groetjes van annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 11-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.