15-02-12

culinaire verwennerij

samosa.pngHet moedertje zal straks verwend worden met culinair lekkers.

versgemaakte samosas MMMMmmmmMMMM typisch indisch gerechtje

en vers uit de oven Scones , uit de engelse keuken.

 

de dochter ...

 

scones.jpg

13:43 Gepost door fibromindy | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook

Commentaren

Ziet er lekker uit! Geniet ervan :-)

Gepost door: LJ | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

DOCHTER HEEFT ME VERRAST DOOR DAT OP MIJN BLOG TE ZETTEN? LEUK!

Gepost door: christa | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

Graag de dochter de volgende keer doorsturen naar mijn blog :D

Gepost door: Alice | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

als je het receptje wilt voor samosas moet jet maar vragen , simpel snel en super lekker mmmmmmmmmm de dochter

Gepost door: christa | 15-02-12

ooooh dat ziet er lekker uit....bij de eerstvolgende gelegenheid geef ik nog en kook(bak)boek aan mijn dochter kado :-)

Gepost door: bea | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

Dat spook van een dochter van mij , heeft dat hier op mijne blog gepubliceerd si!

Gepost door: christa | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

Ewel tis een toffe

Gepost door: bea | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

jij wordt lekker verwend Christa
en niet alleen je maag
je hebt nu al een tweede gastschrijfster, straks wordt het een echt familieblog, leuk

Gepost door: fotorantje | 15-02-12

Reageren op dit commentaar

Ik wil het receptje voor de samosas wel :-). Ik had ze onlangs zelf gemaakt met een recept maar ze waren niet te freten. Als ik toen dat recept ging vergelijken met andere recepten op internet, dan denk ik dat wat er allemaal in mijn samosas zaten, helemaal niet in samosas thuis horen :p

Gepost door: justm3 | 17-02-12

Reageren op dit commentaar

justm3 , tis eigelijk heel simpel. je kookt aardappelen ( in kleine stukjes) ondertussen fruit je ui en look in een kookpot, daar doe je een goeie lepel curry poeder over ( currypoeder kan je goedkoop halen in turkse winkels) .eens het poeder erover is brandt het wel snel aan dus snel blussen met ongeveer 100ml groentenbouillon. ( dit hoeft niet precies te zijn). daarin 1 kopje diepvrieserwten ( die grote, ook dit mag meer zijn naar wens). nog een beetje geraspte gember bij voor de frisse smaak. als de aardappelen gaar zijn mogen die er ook bij en alles goed laten doorkoken. nog wat peper en zout bij en proeven of het pikant genoeg is. beter een beetje overdrijven want eens gefrituurd smaken ze minder pikant. dit alles laten afkoelen en dan in het deeg draaien en frituren. ik heb in de chinese winkel speciaal deeg gekocht hiervoor die al op goed formaat was. de luxe van in gent te wonen chinese en turkse winkels dichtbij :)

Gepost door: aimee | 17-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.