20-02-12

Ook bij Fibromindy was het weekend!

Met mijn schouder valt alles beter mee dan ik gehoopt had! Uiteraard weet ik dat het allemaal terug kan keren tijdens de revalidatie, t is niet de eerste keer dat ik dat heb meegemaakt! Maar voorlopig denk ik daar niet aan, we hebben er goede hoop in, dus da's t enige wat telt!

Ik heb ook aardig wat bezoek gekregen en bezoek krijgen is nu eens iets wat ik ontzettend leuk vind. Donderdagnamiddag kwam een lotgenootje, t was nog wel geen weekend dan, maar soit, ik mag dat zeker niet vergeten te melden, want ik ook heel erg genoten van onze tetteringskes! De namiddag vloog om en dan heb je geen tijd om al te veel te zitten piekeren, nietwaar, heel fijn dat ze er was!

Vrijdagnamiddag is mijn moeder langsgekomen, en ik weet dat wel te waarderen, ze is zelf ook al 75, en soms ook niet meer al te goed te been, hoewel ze nog veel reist en zo...

Normaal ben ik degene die op bezoek gaat meestal op zondagnamiddag zodat ze niet alleen zit op zondag.

Van............nog geen spoor! Mijn mannetje stoort zich er wel ferm aan , en als ik in mijn eigen hartje mag kijken, ik ook eigenlijk. Ze wonen op niet ver hiervandaan . Ik heb nog nooit iemand opgegeten die op bezoek is gekomen, ik ben in geen geval een kanibaal , ik ben bovendien heel gastvrij van nature !

Zaterdagnamiddag is mijn blogvriendin  (miss sexandthecity )gekomen, helemaal uit het verre Antwerpen! Kan je je dat voorstellen zo'n lange weg afleggen voor een ziektebezoekje! Ik vind dat super! IK vond het uiterst gezellig en ja als er dan nog iets is dat wreed goed marcheert aan mij, is het wel mijn tong, dus werd er flink wat afgetetterd! En dan vergat ik nog een tafeltje mee te geven die ze mooi vond en waar ik dringend van af wil, mja die hersentjes hadden het  die dag te hard te verduren zeker, zodat ze door algemene verhitting helemaal niet meer aan dat tafeltje hadden gedacht!

S avonds kwam er nog een collega met haar man en dan is het ook steeds een gezellige boel, een hapje , een drankje en meer dan eentje ook, en ook hier fijn getetterd. Mijn drukke tong had dus echt wel the day of her life!

Gisteren was een stille dag, mannetje gaan scheidsrechteren in de namiddag, maar ik heb in de namiddag een tukje gedaan waardoor mijn eenzame uren snel voorbij vlogen. Maar hij was vroeg thuis omdat hij niet was blijven eten en zo hebben we gezellig samen in onze living gegeten, aperitiefje vooraf en nog wat overige hapjes van de dag voordien.

De avond eindigde wel een beetje in mineur door verhuis -en liefdesperikelen bij dochterlief en als bezorgde moeder trek je dat wel aan uiteraard, je wilt zo ongelooflijk graag dat kids het goed stellen, gelukkig zijn en gezond zijn! Je zou pijn willen lijden in hun plaats, moest het kunnen!

Maar helaas dat gaat niet en daar heb ik dan wat wakker van gelegen!

 

 

Commentaren

amai, ik denk toch dat je ooit ook eens pijn aan je tong zal krijgen :-))

wat jammer van dochter, is normaal dat je je zorgen maakt, maar ze zal ook wel haar weg vinden

Gepost door: fotorantje | 20-02-12

Reageren op dit commentaar

Dat is het voordeel van 'ziek' zijn, aangenaam bezoek over de vloer krijgen zodat de tijd voorbijvliegt ;-)
Ja kinderen hé... Bij de ene duurt het wat langer om zijn juiste dekseltje te vinden en dat gaat dan met het nodige verdriet gepaart maar uw dochter haar tijd komt ook. Al zal dat nu geen echte troost zijn. Dikke knuf!

Gepost door: bea | 20-02-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christa!

Goed dat het met je schouder goed gaat, al een geluk!
Inderdaad kopzorgen hebben we ermee met de kinderen een mens zou alle ellende willen overnemen maar dan worden ze niet gehard en wijzer met de jaren he!!!!! we zijn te bezorgt over onze kinderen!
Onze tong is het enige dat nog zeer goed marscheert en dat heb ik zondag op ziekenbezoek ook nog gezegd dat mijn tong gelukkig goed marscheert! hihii, er mag nog iets goeds zijn aan ons he Christa????
Fijne dinsdag en rust maar lekker lang uit en niet vergeten je oefeningen te doen he!!

Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 21-02-12

Reageren op dit commentaar

Lieve Christa, ik denk dat jij al genoeg lichamelijke pijn te verduren hebt, het siert je wederom dat je ook de geestelijke pijn van anderen wil overnemen!! Je kinderen die komen wel op hun pootjes terecht, als ze ook maar iets van hun mama hebben overgeërfd ;-) Gelukkig dat er niets mis is met je tong, wat zou je zonder zijn he!

Gepost door: LJ | 21-02-12

Reageren op dit commentaar

serieus wat pennenvruchten de afgelopen dagen. Fijn dat de revalidatie van je schouder zo goed gaat. Zo veel bezoek, zelfs uit Antwerpen, inderdaad een eindje rijden. Zie maar dat je binnenkort niet met je tong moet revalideren :))

Gepost door: loebrabas | 22-02-12

Reageren op dit commentaar

Ja, die tong, da's me wat hé! Zolang die nog marcheert !
groetjes

Gepost door: christa | 22-02-12

Reageren op dit commentaar

Tof dat ge toch redelijk wat bezoek over de vloer hebt gehad. Hopelijk zijn die liefdesperikelen bij je dochter snel over :-)

Gepost door: justm3 | 24-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.