24-02-12

facebook met zijn tijdslijn.

Fibromindy zit ook op facebook, weliswaar op mijn gewone naam. Er zijn veel voor-en tegenstanders, dat wet ik. Ik ben pro uiteraard,anders had ik mezelf niet bij toegevoegd. Maar het is handig, vooral om foto's te bekijken, van vrienden, kenissen en kinderen. Vooral als je er eentje zo ver weg hebt zitten! In den beginne toen ik internet was het nog foto's doormailen en zo.

En ik geef toe, ik zit om een zwanske ook niet verlegen, en het schept een band met andere facebookers.

En ik ben zonet zo slim geweest mijn tijdslijn toegevoegd, maar o wee, k snap er geen snars van.

Er staan dus berichten op van heel mijn facebookperiode en nu weet ik niet of ik die moet wissen als ik niet wil dat ze nog gezien worden, want dan heb ik uren werk???!!!

Of moet ik ze net aanvinken als ik ze wil zichtbaar maken. Ja, kweet het, ik wil lopen terwijl ik kan gaan, en moet mijn nieuwsgierigheid af en toe een beetje bedwingen.

K ga eens een beetje ronhangen op FB, wie weet kan me er me iemand helpen.

En k ben ook benieuwd naar mijn allereerste facebookbericht! Haha, opgezocht en dat moet het zijn. Ik zat al een tijd op facebook vooraleer ik doorhad dat ik daar zelf ook berichtjes kon op plaatsen.

amaury geland in new york, aimee zit in dorchester en moeder aan de haard! O jee, toen dacht ik nog dat zijn Canadees liefje een bevlieging was. Maar k ben heel blij met zijn keuze hoor!

19:48 Gepost door fibromindy in Vrije tijd, Web | Permalink | Commentaren (4) | Tags: facebook, berichten, tijdslijn |  Facebook

Commentaren

Ik vind je niet op FB, geen Christa Vanhecke te vinden

Gepost door: loebrabas | 24-02-12

Reageren op dit commentaar

Ik wist niet eens dat dat werkte! Ik heb mij al geërgerd aan die tijdlijn omdat ge niet ver naar beneden kon scrollen want dan versprong mijn scherm continu maar ik ben nu net nog eens gaan kijken en nu marcheert het wel! Ik heb ook mijn allereerste berichtjes opgezocht, kzit al bijna 4 jaar op Facebook, wat vliegt de tijd!!

Gepost door: LJ | 24-02-12

Reageren op dit commentaar

Hoi , ik sta nochtans onder Christa Vanhecke.
k geef effe de link
http://www.facebook.com/christa.vanhecke
k hoop dat het nu lukt!
groetjes

Gepost door: christa | 25-02-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben ondertussen al lang gewend aan de tijdslijn. Kben idd wel even bezig geweest om alles te overlopen en de berichten te verwijderen die er niet meer op moeten staan.

Gepost door: justm3 | 25-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.