25-02-12

Fibromindy is een kaasfreak!

Het is weer weekend en dan wordt er niet gelijnd, wel gaan we nog steeds door met ons vastenplan om veertig dagen suikervrij te leven.

Vanavond stond er een kaasavondje met vrienden op het programma, maar ze zijn allebei geveld door een stevige griep en uiteraard  zijn ze nu beter af in hun warme bedje!

Maar o wee, ik had zo'n zin in die kaas, ik had me er zo op verkneukeld, dat ik vandaag dus mijn goesting op kaas niet meer kon wegsteken. T was alsof er een culinair duiveltje in mijn oor fluisterde, "kaas, kaas, jij wil kaas".

Dus, wij broodjes allerhande  besteld bij de bakker, een fleske wijn gechambreerd en den auto in om naar onze geliefde kaaswinkel te rijden.

Het eten van kaas wordt beperkt tot af en toe, maar als ik er dan eet, dan wil ik er ook tenvolle mijn goesting van eten en dan laat ik de keuze van mijn kaas voor een stuk over aan de suggestie van het vriendelijke meisje van de kaaswinkel. Ik ben nog nooit ontgoocheld geweest in die suggesties.

Maar groot was mijn ontgoocheling toen de winkel gesloten bleek te zijn wegens verbouwingen!

Ik stond daar als een kind te kijken met open mond op het bordje die me dat duidelijk maakten. Arrrgh dikke pech.

Dan maar naar Delhaize. Maar dat is allemaal niet hetzelfde, die kaasjes zijn niet rijp om dezelfde avond al te consumeren, en de keuze is ook veel kleiner en bovendien mis ik persoonlijk advies en ik moet er niet op rekenen dat ze Lucullus hebben, ( mijn lievelingskaas)

Het werd dus kaas van Delhaize vanavond, maar ik heb gegeten voor twee, al zeg ik het zelf! Een paar glaasjes wijn erbij, want bij kaas hoort steevast wijn! Het heeft me ongelooflijk goed gesmaakt!

Stel je voor wat een festijn het dan niet geweest zijn met mijn lievelingskaas, misschien at ik dan wel 8 broodjes in de plaats van 5!

 T was dus grote kermis in fibromindy's buikje!

19:41 Gepost door fibromindy in Actualiteit, Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: kaas, wijn, kaaswinkel, delhaize |  Facebook

Commentaren

mmm, allerlei kazen, ik eet dat ook zo graag, maar mag niet hé is zo vet, dus tja dat eet ik dus maar zelden
waarom zijn al die lekkere dingen zo slecht voor de lijn? schandalig is het :-)

Gepost door: fotorantje | 25-02-12

Reageren op dit commentaar

en geen buikpijn gehad?

Gepost door: afa | 26-02-12

Reageren op dit commentaar

Neen hoor Afa, negens last van gehad!
prettige zondag!

Gepost door: christa | 26-02-12

Reageren op dit commentaar

Ha - prima dan ;-) Jij ook een fijne zondag!

Gepost door: afa | 26-02-12

Hier nog zo een kaasliefhebster.
Maar voor mij hoort bier bij kaas :D

Gepost door: Alice | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

O heerlijk... wij zouden ook nog eens een kaas-en-wijn-avondje moeten doen, gebeurt eigenlijk enkel bij feestelijke aangelegenheden want 't is nog zo lekker!!

Gepost door: LJ | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

Ik ben niet zo'n echte kaasliefhebber. Het mag allemaal niet te fel afsmaken voor mij :-).

Gepost door: justm3 | 29-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.