27-02-12

Bezigheidstherapy!

Een mens moet "iets" doen om de tijd te verdrijven enik dacht eraan om mijn parels en knutselmateriaal eens een beetje in orde te steken, en het allemaal wat orderlijker maken.

Ik heb een hele zak parels gekregen van een koppel vrienden die me kwam bezoeken, en die hadden het van de dochter! Hoe fijn dat ze daarbij onmiddellijk aan mij dachten! Ik ben er ongelooflijk in de wolken mee.

Ik denk dat ik heel de bevolking van ons gehucht met zelfgemaakte parelsnoeren zal kunnen behangen binnenkort!

Maar van opruimen is niet veel in huis gekomen, ik kwam de fimoklei tegen en dacht , tien, da's misschien iets wat ik eens zou kunnen doen.

Ik had uiteraard een excuus in de zin van "da's misschien een goeie therapy voor mijn schouder.

Maar dat goedje was harder dan ik dacht en eum, het lukte niet al te best om dat goedje te kneden. Maar ik moest en zou uiteraard "NU" fimoparels maken , en neen niet morgen of volgende week als het tegen dan misschien wat beter gaat met mijn arm. Maar als een verwend kind moest het "NU" gebeuren . en ik heb parels gemaakt, maar het had vast beter geweest , als ik naar de les had kunnen gaan. De kleurschakeringen waren niet wat ik er van verwacht had, maar ach k heb weer mijn portie bezigheidstherapy gehad, nietwaar!

19:41 Gepost door fibromindy in Algemeen, gekke kronkels | Permalink | Commentaren (9) | Tags: bezigheidstherapy, parels fimo |  Facebook

Commentaren

Goeie avond Christa!

Zeg hoe is het geweest met die kroegentocht afgelopen om een locatie te vinden voor jullie bijeenkomst??????
Heb je geen last van uw schouder na uw bezigheidstherapie van kneden??
Jij bent net als ik, ik zal en het moet nu !!!! niet later maar nu!!!
Wat ik in mijn hoofd heb moet er ook uit!! grrrr soms.
Wens je nog een fijne avond he!!!
Groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

Wel de kroegentocht is niet doorgegaan . Er hing een briefje aan de deur dat het donderdag ( de dag van onze bijeenkomst ) open is en dus gaan we het donderdag eerst bespreken met de andere leden, waar zij het liefste zouden gaan.
Ja dat kneden , heeft me geen deugd gedaan en ik had ook zware kiné gehad, enfin, k heb toch weer mijn goesting gedaan, haha!

Gepost door: christa | 28-02-12

Gie ziet toch soms een triene niewaar ? Ollie viend da fantastisch wat ge nu al wilt doen ! coerage meiske !

Gepost door: ollie | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

Gie ziet toch soms een triene niewaar ? Ollie viend da fantastisch wat ge nu al wilt doen ! coerage meiske !

Gepost door: ollie | 27-02-12

Reageren op dit commentaar

Haha Christa, je kan echt niet stilzitten he :)))

Gepost door: LJ | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

Dag Christake, x

Hahahaaa, je hebt gelijk dat ge uw goesting doet we moeten zo al genoeg aan onze neus voorbij zien gaan!!! niet?
Allez dat is wel goed dat je nu nog kan gaan tateren, dan hoefde je iedereen niet op te trommelen om ergens anders te gaan! al een geluk!
Jullie bespreken het dan toch samen en iedereen heeft zijn zegje maar bij ons is het de verantwoordelijke die haar goesting doordrijft en niks aan ons vraagt en we zaten goed in de sporthal maar omdat ze het lawaai van de ballen niet kon verdragen en de tv in de zaal niet kon verdragen wilde ze daar weg en we moesten juist ons drinken betalen en de huur was gratis dus wat moet ge nog meer hebben we zijn al met meer dan 5 à 6 mensen die wegblijven en ik hoop dat ze inziet dat ze fout bezig is! grrr
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

Hangt die praatgroep af van de vlfp, vlaamse liga fibromyalgie patienten??
Bij mij wel, en in feite zou ik het in de eerste plaats met hen moeten bespreken, maar ik ga eerst horen in de pado en daarna overleggen met de mensen die komen, van mij mogen ze wel inspraak hebben, hoewel ik dat eigenlijk niet hoef te vragen, maar zo zit ik niet elkaar hé!

Gepost door: christa | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

Hey Christa , inderdaad Columbus column was niet ver , relatief he want dat is 59 th street , dan 66 , 72 , 86 e, 96 street , dus meer dan een uurke te voet hoor ! 59 th street moesten we overstappen van 1 naar lijn B.

Gepost door: ollie | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

t was colombus street , veel dichter bij central park dan je denkt hoor. Het was ook een eindje voor ons tot bij dat colombus ding!

Gepost door: christa | 28-02-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.